سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود

image_pdfimage_print

کیاپرس/مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بر لزوم اولویت دادن به سلامت مردم در تصمیم‌گیری‌ها تأکید کرد و نسبت به پیامدهای تصمیمات اقتصادی غیرکارشناسی در حوزه غذا هشدار داد

به گزارش کیاپرس از ایفدانا، دکتر عبدالعظیم بهفر در همایش مدیران نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی کشور که در گرگان برگزار شد، گفت: سلامت غذایی جامعه نباید فدای ملاحظات اقتصادی شود. آثار برخی تصمیمات نادرست ممکن است سال‌ها بعد با شیوع بیماری‌های مزمن و هزینه‌های درمانی سنگین، خود را نشان دهد.

وی با تأکید بر اهمیت ارتقای فرآیندهای نظارتی افزود: بهره‌گیری از روش‌های نوین و فناوری‌های روز باید جایگزین شیوه‌های سنتی و ناکارآمد شود تا بتوان ایمنی غذا را با دقت و سرعت بیشتری پایش کرد.

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی همچنین خواستار توجه بیشتر مسئولان به هشدارهای علمی شد و گفت: اگر به سلامت، نه به‌عنوان هزینه بلکه به‌عنوان سرمایه نگاه می‌کردیم، بسیاری از بیماری‌های امروز قابل پیشگیری بودند.

دکتر بهفر در پایان از مدیران غذا در دانشگاه‌ها خواست تا با تعامل مؤثر با مسئولان محلی و ملی، نقش فعالی در کاهش آثار تصمیمات غیرکارشناسی ایفا کنند و صدای تخصصی حوزه سلامت غذا را به گوش سیاست‌گذاران برسانند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo