شهرسالم در دماوند راه اندازی شد

کیاپرس /معاون بهداشت دانشگاه در این نشست هدف از اجرای پویش ملی نه به تصادف را پیشگیری از حوادث دانست و گفت: مهم‌ترین عامل در جلوگیری از صدمات، سبک زندگی است و افراد مانند الگوی تغذیه، باید از الگوی رانندگی سالم نیز پیروی کنند.

به گزارش کیاپرس، دکتر محمدرضا سهرابی در نشست خبری پویش ملی نه به تصادف در جمع خبرنگاران ادامه داد: آموزش و تغییر الگوی زندگی سالم در معاونت بهداشت با تولید محتوای چندرسانه‌ای، آموزش گروهی و چهره به چهره و ارایه آموزش‌هایی توسط رابطان و سفیران سلامت بیش از پیش ادامه دارد.

دکتر سهرابی به یکی از بزرگترین پروژه‌های بهداشتی تحت عنوان شهر سالم نیز اشاره کرد و گفت: این پروژه در شهرستان دماوند برای اولین بار راه اندازی شد و معاونت بهداشت در حال برنامه‌ریزی برای اجرای این پروژه در سایر مناطق تحت پوشش دانشگاه است. همچنین برای اجرای پروژه شهر سالم در منطقه ۱۳ نیز مشارکت دارد.

به گفته وی، در این پروژه ۸۰ شاخص در قالب ۹ حوزه تعریف شده است که یکی از حوزه‌ها به حوادث ترافیکی و سوانح مرتبط است.

معاون بهداشت دانشگاه در پایان تصریح کرد: هزینه اثربخش‌ترین اقدام، فرهنگسازی و آموزش و تغییر نگرش افراد است.

دکتر سیداسماعیل فضل هاشمی معاون فنی معاونت درمان دانشگاه نیز در این نشست در خصوص بهره‌گیری از ظرفیت تله مدیسین و ابزارهای نوین در حوزه درمان توضیحاتی ارایه داد.

دکتر سید امیرحسین خادمی قمی مدیر مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه نیز در این نشست با اشاره به اینکه بیماران ترومایی در بخش اورژانس بر مبنای برخی فاکتورهای نظیر سن و فشارخون به سه گروه دسته بندی می‌شوند، گفت: تحلیل داده‌های موجود در اورژانس‌ها نشان داده است بیشترین آسیب ناشی از تصادفات به افرادی که بیماری‌زمینه‌ای ندارند وارد می‌شود.

وی ادامه داد: مهمترین عامل تصادفات نیروی انسانی است و عاملی است که قابلیت پیشگیری دارد.

دکتر خادمی در پایان هدفگذاری دیگر در قالب پویش ملی نه به تصادف را کاهش آسیب و جلوگیری از بروز آسیب‌های جدی دانست.