از هر ۷ ایرانی یک نفر به میگرن دچار می‌شود

کیاپرس/دبیر انجمن بررسی و مطالعه درد در ایران گفت: گردن‌درد یکی از شایع‌ترین دردها است که امروزه به علت استفاده زیاد از گوشی‌های موبایل و زندگی کارمندی شیوع آن را شاهد هستیم.

به گزارش کیاپرس، محمدحسین دلشاد متخصص فلوشیپ درد با اشاره به تعریفی از انواع درد گفت: درد یک احساس ناخوشایندی است که فرد قبلاً تجربه نکرده و یک علت پاتولوژی در بدن دارد.

وی افزود: یکی از شایع‌ترین دردها که در افراد دیده می‌شود و آنان را به کلینیک می‌کشاند، دردهای ستون فقرات و دردهای کمر است این نوع دردها در جامعه به دلیل تغییر سبک زندگی ایجاد می‌شوند.

دلشاد با بیان اینکه کمردرد، دومین علت شایع مراجعه یک فرد در دوران زندگی خود به مراکز درمانی است، اذعان کرد: ۷۵ درصد افراد در طول زندگی کمردرد را تجربه می‌کنند همچنین گردن‌درد یکی دیگر از شایع‌ترین دردها است که امروزه به علت استفاده زیاد از گوشی‌های موبایل و زندگی کارمندی شیوع آن را شاهد هستیم.

دبیر انجمن بررسی و مطالعه درد در ایران ادامه داد: آرتروز نیز یکی از دردهایی است که سن ابتلاء به آن حدود دو دهه جلوتر آمده است که در دهه‌های ۴ و ۵ زندگی در مفاصل به خصوص در زانو شاهد بروز آن هستیم.

وی افزود: سردردهای مقاوم به درمان یکی از شایع‌ترین دردها است مانند میگرن که از هر ۷ نفر یک نفر به میگرن دچار می‌شود، همچنین اگر انواع سردردها به درمان‌های طبی پاسخ ندهند توسط یکسری از بلاک‌های عصبی خاص به درمان‌های بیماران کمک می‌شود.

متخصص فلوشیپ درد در ادامه گفت: دردهای ناشی از زونا یکی از دردهای دیگر است که با ضایعه پوستی تجربه می‌شود؛ فرد در سن کم آبله مرغان را تجربه کرده است و در سنین بالاتر ویروس پنهان شده، آشکار می‌شود و زونا می‌شود که شدت درد آن بسیار سخت و بالا بوده که شخص مبتلا آن را تجربه می‌کند.

وی اضافه کرد: زونا یک بیماری عصبی و پوستی است؛ دردهای زونا در یک طرف بدن ایجاد می‌شوند که معمولاً در قفسه سینه، شکم و پهلو آشکار خواهند شد. همچنین دردهایی که ناشی از سرطان هستند نیز یکی از دردهای شایع‌اند که در مواردی حتی به درمان‌های دارویی و مسکن‌ها با دوز بالا هم پاسخ نمی‌دهند که در این صورت با استفاده از بلاک کردن شبکه عصبی ناحیه مورد نظر، درد کنترل می‌شود.

  • اخبار مرتبط

    • اسفند 28, 1403
    نتیجه پیگیری‌های مستمر دکتر بابایی: تجهیز بیمارستان‌های ساری به فناوری‌های نوین

    کیاپرس: در نشست دکتر علی بابایی کارنامی، نماینده مردم ساری و میاندورود، با رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، موضوع تجهیز و تکمیل بیمارستان‌های شهرستان ساری، به‌ویژه بیمارستان امام، با تأکید بر نیاز به تأمین اعتبار ۲۵۰ میلیارد تومانی مورد بحث و پیگیری قرار گرفت. همچنین، احداث مدرسه‌ای ویژه بیماران اوتیسم و حمایت از زیرساخت سالن‌های ورزشی در شهرستان‌های ساری و میاندورود از دیگر محورهای این نشست بود. به گزارش کیاپرس، این جلسه روز دوشنبه ۲۷ اسفند در تهران برگزار شد و طی آن،…

    • اسفند 26, 1403
    شهرسالم در دماوند راه اندازی شد

    کیاپرس /معاون بهداشت دانشگاه در این نشست هدف از اجرای پویش ملی نه به تصادف را پیشگیری از حوادث دانست و گفت: مهم‌ترین عامل در جلوگیری از صدمات، سبک زندگی است و افراد مانند الگوی تغذیه، باید از الگوی رانندگی سالم نیز پیروی کنند. به گزارش کیاپرس، دکتر محمدرضا سهرابی در نشست خبری پویش ملی نه به تصادف در جمع خبرنگاران ادامه داد: آموزش و تغییر الگوی زندگی سالم در معاونت بهداشت با تولید محتوای چندرسانه‌ای، آموزش گروهی و چهره به چهره و ارایه آموزش‌هایی…

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    اخبار گذشته

    «رویان» در انتظار کمک‌های شماست

    «رویان» در انتظار کمک‌های شماست

    فعالیت ۴ هزار داروخانه در ایام تعطیلات نوروز

    فعالیت ۴ هزار داروخانه در ایام تعطیلات نوروز

    رشد ۲۳ درصد جان باختگان حوادث چهارشنبه آخر سال/ ۲۱ فوتی؛ ۶۴۱۹ مصدوم

    رشد ۲۳ درصد جان باختگان حوادث چهارشنبه آخر سال/ ۲۱ فوتی؛ ۶۴۱۹ مصدوم

    قدردانی انجمن های دارویی از وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو بابت پرداخت ۱۰ همت از مطالبات شرکت‌های پخش

    قدردانی انجمن های دارویی از وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو بابت پرداخت ۱۰ همت از مطالبات شرکت‌های پخش

    استانداران برنامه‌های لازم را برای کاهش تصادفات جاده‌ای به اجرا بگذارند

    استانداران برنامه‌های لازم را برای کاهش تصادفات جاده‌ای به اجرا بگذارند

    ۱۹ نفر در حوادث چهارشنبه آخرسال جان باختند

    ۱۹ نفر در حوادث چهارشنبه آخرسال جان باختند
    enemad-logo