دوره های آموزشی فیزیوتراپیست های ورزشی برگزار می شود

کیاپرس/دوره آموزشی فیزیوتراپیست های ورزشی در ۲مرحله برگزار می‌شود که مرحله اول آن در تاریخ ۲۴، ۲۵ و ۲۶ بهمن و مرحله بعدی در ۱، ۲ و ۳ اسفند برگزار خواهد شد. طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده، سطوح بعدی این دوره نیز طی ۲ سال آینده ادامه خواهد یافت.

به گزارش کیاپرس،عضو انجمن علمی فیزیوتراپی ایران از آموزش فیزیوتراپیست ها برای مدیریت و درمان آسیب های ورزشی و کمک به ورزشکاران حرفه‌ای خبر داد.‌

دکتر علیرضا شهاب، مدیر شاخه فیزیوتراپی ورزشی انجمن علمی فیزیوتراپی ایران، با اشاره به دغدغه افراد در مواجهه با آسیب‌های ورزشی اظهار داشت: «یکی از مهم‌ترین پرسش‌های ورزشکاران این است که در صورت آسیب‌دیدگی به چه متخصصی مراجعه کنند و روند درمان را چگونه طی کنند. این مسئله به‌ویژه در سطوح حرفه‌ای که نیاز به دانش تخصصی بیشتری دارد، اهمیت دوچندانی پیدا می‌کند.»

وی افزود: «ضروری است که فیزیوتراپیست‌های متخصص در حوزه ورزش در دسترس باشند تا بتوانند با دانش و مهارت خود به ورزشکاران کمک کنند. در همین راستا، انجمن فیزیوتراپی ایران دوره‌ای تخصصی تحت عنوان “دوره فیزیوتراپی ورزشی سطح یک” را برگزار می‌کند. هدف از این دوره، تربیت فیزیوتراپیست‌هایی است که به تمام ابعاد مدیریت و درمان آسیب‌های ورزشی اشراف داشته باشند.»

دکتر شهاب تأکید کرد: «برای بازگشت ایمن و مؤثر ورزشکاران به میادین ورزشی، لازم است که از لحظه بروز آسیب تا مرحله درمان کلینیکی و نهایتاً بازگشت به ورزش، تمامی فرآیندها به‌صورت علمی و تخصصی طی شود. این دوره آموزشی فرصتی است تا متخصصان فیزیوتراپی با مهارت‌های پیشرفته در این حوزه آشنا شده و خدمات بهتری به جامعه ورزشی ارائه دهند.»