آیا نوزادان هم مبتلا به آب مروارید می شوند؟

کیاپرس /عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: آب مروارید از شایع ترین بیماری های چشم است.

به گزارش خبرنگار کیاپرس، دکتر مهدی شریف زاده متخصص چشم، فلوشیپ گلوکوم افزود: عیب انکساری به حالت های نزدیک بینی، دوربینی و استیگمات گفته می شود که روی دید بیمار تاثیر می گذارد و با عینک هم اصلاح می شود اما آب مروارید کدورتی داخل عدسی چشم است می تواند سبب اختلال دید شود و با عینک هم دید اصلاح نمی شود.

وی ادامه داد: بیماران بیان می کند عینک هم می زنم، باز هم دیدم تار است و خوب نمی بینم.

وی در پاسخ به این سوال که علایم بیماری آب مروارید چیست، گفت: مهمترین علامت تاری دید است، این موضوع معمولا تدریجی و پیش رونده است.

وی افزود: اگر این بیماری خیلی طول بکشد و بیمار به پزشک مراجعه نکند، می تواند سبب بالا رفتن فشار چشم، درد و قرمزی می شود، در این مرحله دید خیلی کم می شود.

وی در پاسخ به این سوال که بیماری در چه سنی شایع تر است، بیان داشت: شایع ترین علت آب مروارید افزایش سن است، به همین دلیل در افراد با سن بالاتر شایع تر است.

وی بیان داشت: نوع مادرزادی آب مروارید هم داریم و در این حالت حتی نوازد هم می تواند دچار این بیماری شود.

وی بیان داشت: این بیماری هم جنبه ارثی دارد و هم برخی از بیماری های دوران بارداری مانند عفونت های بارداری می تواند سبب ابتلا نوزادان به آب مروارید شود.

وی به دلایل دیگر ابتلا به بیماری اشاره کرد و گفت: برخورد ضربه ای که چشم را پاره می کند یا محافظ عدسی آسیب ببیند، می تواند این افراد را مبتلا به آب مروارید کند.

متخصص چشم فلوشیپ گلوکوم اظهار داشت: برخی از داروها مانند کورتن هم می تواند سبب ابتلا به این بیماری شود.