تعداد خانوارهای تحت پوشش صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر در مازندران افزایش می یابد

 

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر گفت: در مازندران تعداد 242 کارگزاری فعال است و حدود 50 هزار خانوار زیرپوشش قرار گرفتند و تکلیف امسال برای این استان افزایش دو برابری تعداد خانوارهای زیرپوشش صندوق است.

به گزارش کیاپرس به نقل از روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر مازندران، سید حمید کلانتری در جلسه منتخب کارگزاران استان  افزود: جمعیت بیمه‌ شده این صندوق در مازندران باید از 50 هزار خانوار به 400 هزار خانوار زیرپوشش برسد.

وی  اظهار داشت: با شروع کار دولت تدبیر و امید برنامه‌های موثری برای کشاورزان و روستائیان از قبیل حذف شرایط سنی، بیمه شدن کشاورزان غیرساکن روستا، اصلاح سطوح درآمدی و تغییر در محاسبه مستمری‌بگیران اجرایی شد که موجب بهبود روند انجام کار شده است.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر  ادامه داد: با فرهنگ‌سازی و ایجاد زیرساخت‌های لازم حدود 80 درصد جمعیت مشمول استان ظرف سه سال زیرپوشش قرار می‌گیرند.

کلانتری افزود: در سال 83 قانون ساختار جامع رفاه و تامین اجتماعی تصویب شده و بر اساس آن در سال 84 صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر تأسیس شد.

این مقام مسئول اظهار داشت: بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر اختیاری است و از دی ماه سال 92 سقف سنی برداشته شده است.

وی گفت: بر اساس تفاهمنامه‌ای که بین صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر و سازمان تعاون روستایی به نمایندگی از جهادکشاورزی منعقد شد کشاورزان باید جهت عضویت به صندوق معرفی شوند و برای بیمه شدن نیازی نیست که کشاورزان حتما در روستا زندگی کنند بلکه کشاورز بودن برای عضویت در صندوق کافی است.

کلانتری گفت: جمعیت هدف صندوق حدود 5.3 میلیون خانوار بوده است که به 5.6میلیون خانوار تغییر کرده است و در مازندران باید از 50 هزار خانوار به 400 هزار خانوار زیرپوشش برسد.

وی گفت: کارگزاران محور تماس صندوق با مردم هستند و محیط کارگزاری می‌تواند ایجاد اعتماد کند.

این مقام مسئول افزود: کارگزاران باید آگاهی و اطلاعات کامل از قوانین صندوق داشته باشند، آئین‌نامه‌ها را کاملأ مطالعه کنند، منظم باشند، از روابط عمومی بالایی برخوردار باشند و در نهایت سلامت و دقت کاری داشته باشند.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر اشاره کرد: با حمایت استاندار مازندران در هر شهرستان ستادی به ریاست فرماندار به نام ستاد حمایت و توسعه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر تشکیل می‌شود که در این ستاد تمامی نهادهای مرتبط با کشاورزان و روستائیان عضو بوده و به فرهنگ‌سازی بیمه اجتماعی می‌پردازند.