اصلاح باورهای نادرست درباره روغن و چربی

کیاپرس/معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی بااشاره به اجرای پویش اطلاع رسانی تغذیه سالم از ۱۷ تا ۳۰ آذر ماه، هدف از اجرای این پویش را اطلاع رسانی و اصلاح باورهای نادرست در مورد روغن و چربیها عنوان کرد.
به گزارش کیاپرس از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر محمدرضا سهرابی اظهار کرد: سازمان جهانی بهداشت جوامع را به طراحی مداخلات گسترده مبتنی بر جامعه در زمینه کاهش مصرف چربی های مضر، کاهش میزان نمک و قندهای ساده در غذاهای فراوری شده، مصرف بیشتر میوه و سبزی و افزایش فعالیت بدنی تشویق کرده است.
وی با اشاره به شعار این پویش مبنی بر «روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم» اظهار کرد: در این پویش سعی داریم ضمن فرهنگ سازی در خصوص ترویج سبک زندگی سالم، آگاهی مردم در حوزه تغذیه با محوریت انتخاب و مصرف صحیح روغنها ارتقا یابد و باورهای نادرست در زمینه روغنها و چربی های اصلاح شود.
معاون بهداشت دانشگاه از برنامههای این پویش به آموزش و اطلاع رسانی توسط کارشناسان تغذیه، مراقبان سلامت، بهورزان، سفیران و داوطلبان سلامت، برگزاری دورههای آموزشی ویژه پیامگزاران سلامت ادارات، برپایی میز خدمت آموزش، مشاوره و اطلاع رسانی، برگزاری مسابقات و جشنواره های غذای سالم در مدارس و خانههای سلامت و استفاده از ظرفیت های آموزشی ادارات و سازمان ها در اطلاع رسانی پیامهای تغذیه سالم اشاره کرد.
وی با اشاره به اینکه چاقی و فشار خون بالا از عوامل مهم خطر بروز بیماری های غیر واگیر محسوب میشوند، گفت: چربی خون بالا عامل خطر بروز و پیشرفت بیماریهای قلب و عروق است.
وی ادامه داد: بیماریهای قلبی عروقی تا حد زیادی با پیروی از شیوه زندگی سالم قابل پیشگیری هستند.
دکتر سهرابی اصلاح شیوه زندگی همراه با بهبود کیفیت مواد غذایی و ارتقای دانش تغذیهای جامعه را از جمله راهکارهای اساسی برای پیشگیری از بیماری های غیر واگیر و پیامدهای ناشی از آن برشمرد.