پیوستن شرکت ها به بورس و فرابورس، روند توسعه استان را هموار خواهد کرد
دکتر علی احسانی در این نشست که به منظور آشنایی با جنبه های نوین و تبادل نظر بیشتر سرمایه گذاران، تولید کنندگان و صنعتگران و چگونگی سرمایه گذاری در فرا بورس برگزار شد از ديگر مزاياي پيوستن به بورس را كاهش ميزان ريسك،ايجاد تنوع در سرمايه گذاري،تسهيل در نقل و انقال اوراق بهادار،افزايش مالكيت عمومي و وسيله اي براي كنترل حجم پول و نقدينگي دانست و افزود: طبق آمار موجود در حال حاضر 450 شرکت در بورس ایران عضویت دارند که از این تعداد ، سهم مازندران بسیار اندک بوده و با عزم ملی و متناسب با ظرفیت های استان می توان تأثیر گذاری بخش صنعت را با ورود به این زمینه، رونق بخشید.
وی، افزود: در سال های اخیر بحث تحریم به گونه ای پیشرفته است که منابع دولتی کشور در بخش های اولویت دار و مهمتر هزینه شده و سرمایه گذاران بخش خصوصی با تکیه بر منابع مالی خویش می توانند مدیریت خصوصی را وجهه عمل خویش قرار داده و کمکی شایان توجه به بحث رونق استان داشته باشند.
احسانی برگزاری این گونه همایش ها را ستود و ابراز امیدواری کرد تا در آینده ای نزدیک شاهد برگزاری این گونه همایش ها به صورت تخصصی بوده و با به کارگیری اینگونه تمهیدات، فرار سرمایه از بخش
های مختلف اقتصادی را در استان شاهد نباشیم.
علي جعفري مدیرعامل بورس منطقهای مازندران نيز در اين نشست به ارائه آمار پرداخت و گفت: منابعی که بورس در اختیار شرکت ها قرار می دهد منابع مالی بدون سررسید بوده و دغدغه ای برای پرداخت آن وجود ندارد.
وی مهمترین چالشهای سرمایهگذاری در استان را فراهم نبودن فضای مناسب سرمایهگذاری اعلام کرد و گفت: باید فضای تبدیل شرکت سهامی عام به شرکت سهامی خاص فراهم شود.
جعفري نبود شرکت هولدینگ در مازندران را دیگر چالش موجود سرمایهگذاری در مازندران اعلام و خاطرنشان کرد: این پیشنهاد برای نخستین بار توسط یکی از استادان دانشگاه مطرح ولی مورد حمایت واقع نشد.
جعفری با بیان اینکه صندوق تامین پروژه یکی از ابزارهای ما در فرابورس است تصریح کرد: در سال 93 می توانیم 74 هزار میلیارد تومان منابع مالی در اختیار شرکت ها قرار دهیم و پیش بینی می شود در سال 94، حدود 98 هزار میلیارد تومان منابع در اختیار شرکت ها قرار گیرد.