غذاها را سرخ نکنیم

اختصاصی – کیاپرس/مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: فرایند سرخ کردن فرایند توصیه شده ای نیست به همین دلیل بهتر است غذاها را سرخ نکنیم.

دکتر احمد اسماعیل زاده در پاسخ به سوال خبرنگار کیاپرس افزود: مردم بجای مصرف غذاهای سرخ شده از غذاهای بخارپز و آب پز استفاده کنند.

وی افزود: اگر تمایل به سرخ کردن غذاها دارید، توصیه می کنیم از روغن های مایع استفاده نکنید و از روغن های مخصوص سرخ کردن، استفاده کنید.

اسماعیل زاده ادامه داد: هرچند روغن های مخصوص سرخ کردن مقدار اندکی پالم دارد اما ترکیبات اسیدهای چرب موجود آن، برای سلامت خیلی مضر نیست.

وی با اشاره به اینکه روغن های مایع نباید حرارت داده شوند، گفت: این روغن برای پخت و پز عادی و تفت دادن غذا اشکالی ندارد.

وی به مردم توصیه کرد که در هنگام خرید روغن ها به مقدار اسیدهای چرب ترنس آنها دقت کنند.