برگزاری پانل «سقط مکرر: پیش‌بینی، الگوریتم تشخیص و درمان با هوش مصنوعی»

کیاپرس/پانل تخصصی «سقط مکرر: پیش‌بینی و الگوریتم تشخیص و درمان با هوش مصنوعی» در دومین روز از کنگره بین‌المللی«هوش مصنوعی، چالش ها و چشم اندازها» برگزار خواهد شد.

به گزارش کیاپرس،این پانل روز پنجشنبه ۲۲ آذرماه ۱۴۰۳ از ساعت ۸ تا ۹:۳۰ در سالن ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار می‌شود و به بررسی جدیدترین روش‌ها و دستاوردهای مرتبط با تشخیص و درمان سقط مکرر، با کمک فناوری هوش مصنوعی خواهد پرداخت.

سقط مکرر، که ۱۲ تا ۱۵ درصد از بارداری‌ها را در مراحل ۴ تا ۲۰ هفته تحت تأثیر قرار می‌دهد، از جمله چالش‌های جدی در حوزه درمان ناباروری است. در این پانل، متخصصان برجسته از رشته‌های مختلف شامل ناباروری، ایمونولوژی، ژنتیک و پریناتولوژی به بحث در مورد پیش‌بینی، ارزیابی و درمان سقط مکرر با استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی خواهند پرداخت.

این الگوریتم‌ها با تجزیه و تحلیل داده‌های بیماران، فرآیند تشخیص را تسریع کرده و به یافتن سریع‌تر و دقیق‌تر درمان مناسب کمک می‌کنند.

از همکاران دکتر اشرف معینی می‌توان به دکتر سیمین ظفر دوست (فلوشیپ ناباروری)، دکتر امیر حسین زرنانی (متخصص زنان و ایمونولوژیست)، دکتر لادن کاشانی (متخصص زنان و فلوشیپ نازایی)، دکتر مریم مشفقی (پریناتولوژیست)، دکتر نوید المدنی (مشاور ژنتیک بالینی) و دکتر مائده طاهایی (مدیر هوش مصنوعی) اشاره کرد.

این تیم متخصص با ترکیب دانش و تجربه خود در حوزه‌های مختلف، به ارائه راه‌حل‌های جامع و نوین برای مدیریت سقط مکرر خواهند پرداخت.

در این پانل، عوامل کلیدی موثر در سقط مکرر از جمله سن بیمار، تاریخچه سقط‌های قبلی، شرایط پزشکی و سابقه خانوادگی، همچنین مشکلات مادرزادی رحم، میوم، آدنومیوز و اختلالات ایمونولوژیکی و کروموزومی به‌صورت جامع مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

همچنین استفاده از هوش مصنوعی برای پیش‌بینی دقیق‌تر و درمان هدفمندتر سقط مکرر به‌منظور دستیابی سریع‌تر به نتایج درمانی، مرور و تحلیل خواهد شد.

این پانل، فرصتی استثنایی برای متخصصان زنان، جنین‌شناسان، پریناتولوژیست‌ها، ایمونولوژیست‌ها، ژنتیک‌دانان و پژوهشگران حوزه هوش مصنوعی است تا با جدیدترین فناوری‌ها و رویکردهای درمانی در زمینه سقط مکرر آشنا شوند و از کاربردهای هوش مصنوعی در این حوزه بهره‌مند گردند.