ایرانی های ۴۰ سال به بالاتر معاینات روتین چشم پزشکی را جدی بگیرند

کیاپرس/عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران به افراد بالای ۴۰ سال توصیه کرد معاینات روتین چشم پزشکی را جدی بگیرند و حداقل هر یکسال درمیان به چشم پزشک مراجعه کنند.

به گزارش کیاپرس ، نوید نیلفروشان متخصص چشم و فلوشیپ قرنیه افزود: اگر مراجعه آنها به تاخیر بیافتند، می تواند عوارضی برای آنها بوجود آورد.

وی با اشاره به اینکه دیابت را باید سریع تشخیص داد، گفت: این افراد باید تحت مراقبت و معاینات منظم قرار داشته باشند تا اگر چشم شان در حال آسیب بود، درمان های سریع بر روی آنها انجام گیرد.

دکتر محمود جباروند ، رییس انجمن چشم پزشکی ایران در این مورد گفت: کسانی سابقه ابتلا به بیماری ارثی، گلوکوم یا دیابت دارند حتما باید مراجعه سالانه داشته باشند تا عوارض چشمی آنها بموقع تشخیص داده شود.

وی تاکید کرد: اگر مراجعه سالانه آنها به تاخیر بیافتند، می تواند عوارض جدی برای فرد بیمار دیابتی داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه آلودگی هوا و گردوغبار باعث تحریک سطح چشم می شوند، شست و شوی چشم ها با آب را بهترین کار برای مقابله با این موضوع اعلام کرد.

جباروند افزود: بیشتر عفونت هایی که در چشم ایجاد می شود بخصوص در فصل سرما به دلیل مالیدن دست های آلوده به چشم است، به همین دلیل به مردم توصیه می شود از مالیدن چشم ها خودداری کنند.