زیرساخت های درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران در تهران به شدت ضعیف است/ کمبود کلاس

کیاپرس/ رییس سابق دانشگاه علوم پزشکی ایران بااشاره به اینکه برای ارایه خدمات به زیرساخت های مانند بیمارستان ها و مراکز بهداشتی نیاز داریم، گفت: تقریبا اغلب زیرساخت های درمانی این دانشگاه در شهر تهران به شدت ضعیف هستند.
به گزارش خبرنگار کیاپرس، دکتر عبدالرضا پازوکی در مراسم آیین تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران که در سالن همایش های رازی برگزار شد، افزود: شما کدام بیمارستان (حتی کوچک) در کشور را سراغ دارید که پرسنل اش از روی ناچاری به همراه بیمار اعلام کند که پنکه به همراه خود داشته باشید.
وی ادامه داد: طی سه سال گذشته ۲ بار آتش سوزی رخ داده که ناشی از استهلاک بوده است.
وی گفت: هرچند خوشحال هستم یکی از بیمارستان های دانشگاهی ۲ دستگاه سی تی اسکن ۳۲ اسلایس دارد اما بیمارستان رسول اکرم(ص) با این حجم از مراجعه فقط یک دستگاه سی تی اسکن ۱۶ اسلایس دارد.
وی با اشاره به اینکه بیمارستان های فیروزگر و هفت تیر ارایه خدمت بسیار خوبی دارند، گفت: بیمارستان فیروزآبادی را با بیش ۲۰۰ میلیارد تومان توانستیم به بهره برداری برسانیم البته مقداری از کار عمرانی آن باقیمانده که امیدوارم در دوره جدید، انجام شود.
پازوکی ادامه داد: دکتر علی اعتمادی به عنوان خیر و نیکوکار به اتفاق نفرات دیگری عهده دار ساخت ۲ بیمارستان حضرت رسول اکرم(ص) و روان پزشکی شدند.
کمبود کلاس ها با توجه به افزایش تعداد دانشجویان
وی افزود: کمبود کلاس ها با توجه به افزایش تعداد دانشجویان موضوع دیگری است که با آن مواجه بودیم.
وی اظهارداشت: ما عمدتا با صرفه جویی ها و بهره گیری از شهریه دانشجویان بین الملل، توانستیم یک مجموعه کلاس درس بسازیم .
وی افزود: براساس آمار وزارت بهداشت در بین حدود ۷۰ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی به لحاظ شاخص نیروی انسانی، یکی مانده به آخر هستیم.
وی گفت: پنج شهر تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران از فقیرترین جمعیت کشور هستند، شهرستان بهارستان از نقطه محروم کشور است. امیدوارم مسئولان جدید مورد حمایت قرار گیرند تا اقدامات اساسی برای محرومیت زدایی این مناطق انجام گیرد.