وضعیت سلامت روان در تهران بدتر است

image_pdfimage_print

گکیاپرس/سرپرست دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: به نظر می رسد وضعیت سلامت روان در شهر تهران از بقیه شهرها بدتر است و نیازمند توجه ویژه است.

به گزارش خبرنگار کیاپرس، دکتر محمدرضا شالبافان در حاشیه همایش سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی تهران در جمع خبرنگاران افزود: اختلالات خلقی در راس آنها افسردگی و اضطرابی شایع ترین نوع اختلالات هستند که در بین افراد ایرانی وجود دارند.

وی افزود: حدود ۱۷ درصد جمعیت ایران به اختلالات خلقی از جمله افسردگی مبتلا هستند و اختلالات اضطرابی بین ۱۴ تا ۱۵ درصد است.

وی افزود: وزارت بهداشت متولی تشخیص بموقع و اقدامات درمانی مناسب و تلاش برای پیشگیری از این اختلالات است اما مولفه های مختلفی که بر سلامت روان تاثیر می گذارند، بسیار متعدد هستند.

وی بیان داشت: کاری که دفتر سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد می کند موارد متعددی از جمله تلاش برای آموزش همگانی و افزایش سواد سلامت، است.

وی تاکید کرد: درصد قابل توجهی از مبتلایان به اختلالات سلامت روان، اصلا مراجعه ایی به پزشکان ندارند، یا اطلاع ندارند یا به دلیل انگ بیماری روانی و نگاه منفی برخی افراد به مبتلایان دارند، اصلا به دنبال درمان خود نیستند.

وی گفت: همه از جمله رسانه ها وظیفه دارند، اطلاع رسانی را بیشتر کنند و آگاهی رسانی را افزایش دهند تا مردم با اهمیت سلامت روان آشنا شوند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo