رسیدگی به مردم مناطق سیل‌زده در اولویت قرار گیرد

 

دادستان کل کشور در جلسه ستاد بحران مازندران با بیان اینکه همه دستگاه‌ها در سیل اخیر خوب وارد شدند، گفت:  نباید به این میزان بسنده کنیم بنابراین رسیدگی به مردم مناطق سیل‌زده در اولویت قرار گیرد.

غلامحسین محسنی اژه‌ای با تاکید بر اینکه قوه قضائیه قصد ورود به کارهای اجرایی را ندارد و از بابت خسارت، چگونگی تهیه منابع و جلوگیری از بروز خسارت‌ها مربوط به دولت و استان است افزود: همه در مقابل مردم تکلیف داریم و باید به آن عمل کنیم.

دادستان کل کشور با اشاره به اینکه اینک ما به عنوان مسئولی از مسئولان نظام چه کمکی می‌توانیم برای این مردم انجام دهیم حتی اگر در حیطه وظایف کاری ما نباشد، افزود: ‌اعتماد مردم نباید خدشه‌دار شود اعتماد مردم به مسئولان و نظام مسئله فوق‌العاده مهمی است.

اژه‌ای با بیان اینکه خوشحالم که از نزدیک مناطق سیل‌زده را بازدید کردم، گفت: سوز خاصی را همراه با صبر و شکیبایی در مردم بهشهر دیدم.

وی با بیان اینکه شاید علت سوز مردم این بود که در کمتر از 2 سال قبل هم چنین سیلی جاری شده و چند نفر کشته سدند، تصریح کرد: مردم خسارت دیده‌‌اند و دردی که از ناحیه آن سیل به مردم منطقه وارد شده بود هنوز التیام کامل پیدا نکرده که سیل دیگری جاری شده و دردی بر دردهای مردم منطقه افزوده شده است.

اژه‌ای خاطرنشان کرد: خواسته مردم سیل‌زده این بود که مسئولان آنچه می‌توانند انجام دهند را وعده داده و عمل کنند و اگر نمی‌توانند وعده‌ای به مردم ندهند.

وی گفت:‌ هر کاری را با کمک مردم وارد شدیم به خوبی انجام دادیم و در آن کار موفق بودیم.

دادستان کل کشور با بیان اینکه مردم زمانی که همکاری کنند احساس صداقت می‌کنند، ادامه داد: من امروز این احساس را در میان مردم دیدیم این سرمایه‌ بزرگی است و نباید آن را از دست بدهیم.

اژه‌ای یادآور شد:‌ در سیل سال 91 مبالغی تخصیص داده شده و نیاز است برآوردهای مالی آن مقطع بازبینی مجدد شود.

وی با بیان اینکه یکی از مسائل مهم در انجام امور بودجه است، ادامه داد: مشکلات دیگری هم غیر از بودجه وجود دارد.