منو صفحه اصلی سلامت اجتماعی حوادث فرهنگی ورزشی سیاسی درباره ما / اهداف رسانه کیا تماس با ما Home Home Blog
آخرین خبر : یک نقاشی ساده این گونه راز «شخصیت» شما را فاش می کند ظرفیت رشتههایی مانند جراحی قلب و عروق و کودکان کمتر از ۵۰ درصد تکمیل شده است مواد شیمیایی که میتوانند موجب اختلال در خواب شوند سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛ هشدار درباره خطرات مشروبات الکلی تقلبی نقش ویتامین B1 در حفظ سلامت مغز و اعصاب
کد خبر : 176498 دسته بندی : آخرین خبر, اجتماعی, سلامت تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۱۷ - ۱۴:۰۶ – × + به مناسبت هفته ملی مبارزه با سرطان مطرح شد؛ سرطان روده بزرگ؛ سومین سرطان شایع دنیا کیاپرس / فوق تخصص گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: سرطان روده بزرگ، سومین سرطان شایع دنیا و دومین سرطان از نظر مرگ و میر است. به گزارش کیاپرس از وبدا، دکتر علیرضا حسینی از سرطان روده بزرگ به عنوان سومین سرطان شایع دنیا نام برد و گفت: همین مساله ضرورت توجه به غربالگری و پیشگیری از این بیماری را افزایش میدهد. وی با بیان اینکه سرطان روده بزرگ قابل پیشگیری است، گفت: علاوه بر ورزش کردن، نخوردن غذاهای کنسروی و عدم استفاده از غذاهای فرآوری شده، غربالگری نیز نقش مهمی در تشخیص به موقع و پیشگیری از ابتلا به این بیماری دارد. فوق تخصص گوارش و کبد با اشاره به اینکه سرطان روده بزرگ به طور پلکانی ایجاد میشود، تصریح کرد: یک پولیپ برای این که تبدیل به توده سرطانی و بدخیمی شود به طور متوسط حدود ۷ تا ۱۰ سال زمان میبرد، بنابراین تشخیص به موقع و قطع زنجیره تبدیل پولیپ به سرطان بدخیم در پیشگیری و درمان موفقیت آمیز سرطان روده بزرگ نقش مهم و کلیدی دارد. دکتر حسینی با بان اینکه هم اکنون در همه مراکز خدمات جامع سلامت این غربالگری انجام میشود، گفت: بیمار پس از شناسایی برای ارزیابی و اقدامات تشخیصی تکمیلی به کلینیک تشخیص و غربالگری سرطان بیمارستان علامه بهلول گنابادی ارجاع میشود تا اقدامات تکمیلی مانند کولونوسکوپی برای او انجام شود. وی تاکید کرد: برخلاف تصور مردم نسبت به سخت و دردناک بودن کولونوسکوپی، خوشبختانه با استفاده از دارو، وجود دستگاههای پیشرفته و همکاران بیهوشی این کار به صورت ساده و بدون درد انجام میشود. Share on: WhatsApp اشتراک این خبر در :
به گزارش کیاپرس از وبدا، دکتر علیرضا حسینی از سرطان روده بزرگ به عنوان سومین سرطان شایع دنیا نام برد و گفت: همین مساله ضرورت توجه به غربالگری و پیشگیری از این بیماری را افزایش میدهد. وی با بیان اینکه سرطان روده بزرگ قابل پیشگیری است، گفت: علاوه بر ورزش کردن، نخوردن غذاهای کنسروی و عدم استفاده از غذاهای فرآوری شده، غربالگری نیز نقش مهمی در تشخیص به موقع و پیشگیری از ابتلا به این بیماری دارد. فوق تخصص گوارش و کبد با اشاره به اینکه سرطان روده بزرگ به طور پلکانی ایجاد میشود، تصریح کرد: یک پولیپ برای این که تبدیل به توده سرطانی و بدخیمی شود به طور متوسط حدود ۷ تا ۱۰ سال زمان میبرد، بنابراین تشخیص به موقع و قطع زنجیره تبدیل پولیپ به سرطان بدخیم در پیشگیری و درمان موفقیت آمیز سرطان روده بزرگ نقش مهم و کلیدی دارد. دکتر حسینی با بان اینکه هم اکنون در همه مراکز خدمات جامع سلامت این غربالگری انجام میشود، گفت: بیمار پس از شناسایی برای ارزیابی و اقدامات تشخیصی تکمیلی به کلینیک تشخیص و غربالگری سرطان بیمارستان علامه بهلول گنابادی ارجاع میشود تا اقدامات تکمیلی مانند کولونوسکوپی برای او انجام شود. وی تاکید کرد: برخلاف تصور مردم نسبت به سخت و دردناک بودن کولونوسکوپی، خوشبختانه با استفاده از دارو، وجود دستگاههای پیشرفته و همکاران بیهوشی این کار به صورت ساده و بدون درد انجام میشود.