معجزه ۶ هزار قدم زدن در روز!

کیاپرس / همه می‌دانند که پیاده‌روی چه حسن‌هایی دارد؛به طوری که در مطالعه جدیدی آمده است که روزانه با ۸ هزار و ۸۰۰ قدم (معادل ۶ کیلومتر) پیاده‌روی می‌توانید خطر مرگ و میر زودرس و ابتلا به بیماری‌های قلبی را از خود دور کنید.

به گزارش کیاپرس به نقل از فارس بسیاری از ما دوست داریم که فرصتی برای پیاده روی پیدا کنیم.از بین ما، کسانی که در شهرهای بزرگ زندگی می‌کنند و سبک زندگی مدرن‌تر دارند، می‌دانند که با کاهش پیاده روی و فعالیتهای فیزیکی، خطرات زیادی در کمین سلامتی آنهاست.

البته در بین ما کسانی هم هستند که معتقدند این فواید پیاده روی و حرفهای مثبتی که در این زمینه مطرح می‌شود، متعلق به آب و هوای کلان‌شهرها نیست و در آن شهرها، پیاده روی و تنفس دود و سرب، با خودکشی تدریجی تفاوتی ندارد.زندگی شهر نشینی و روزگار گذراندن در عصر دیجیتال و هوش مصنوعی اگر چه آسایش بیشتری دارد اما به تبع آن آرامش کمتری داشته و انسان محصور شده در حجم زیادی از امکانات روز به روز کم تحرکتر شده و به دنبال عافیت طلبی بیشتر است.با توجه به چنینی شرایط حاکی که بر زندگی تک تک ما افراد جامعه سایه انداخته است داشتن تحرک و ورزش روزانه ول یک پیاده روی ساده منظم می تواند خطرات بعضا جبران ناپذیر این بی تحرکی را خنثی کند.

با بیش از ۶ هزار قدم می‌توان اتفاقاتی رقم زد.درست است که بسیاری از افراد، معتقدند، پیاده‌روی زیر ۱۲ هزار قدم، پیاده‌روی نیست؛اما در مطالعه جدید آمده است که روزانه با ۸ هزار و ۸۰۰ قدم (معادل ۶ کیلومتر) پیاده‌روی می‌توانید خطر مرگ و میر زودرس و ابتلا به بیماری‌های قلبی را از خود دور کنید. این اولین مطالعه‌ای است که میزان ایده‌آل گام‌هایی را که باید در روز بردارید، اندازه‌گیری می‌کند و نشان می‌دهد که فعالیت بدنی کوتاه‌مدت هم می‌تواند احتمال بیماری‌های قلبی و مرگ زودرس را به حداقل برساند.

 

افزایش تعداد گام، تضمین سلامت

 

این طور که محققان می‌گویند، برای بسیاری از افراد، پیاده‌روی ۷ هزار تا ۹ هزار قدم در روز، آسان‌تر از ۱۰ هزار قدم به نظر می‌رسد، از طرفی افزایش تعداد گام‌های روزانه به اندازه ۵۰۰ قدم، فواید پیاده‌روی را به طور چشمگیری افزایش می‌دهد. کافی است هربار مدت‌زمان پیاده‌روی خودتان را تقریباً ۱۰ دقیقه (حدود هزار قدم) بیشتر کنید. با به‌کارگیری این مهم، شما با هر میزان آمادگی بدنی می‌توانید به تدریج گام‌های روزانه خودتان را افزایش دهید، نه اینکه به یکباره ۱۰ هزار قدم یا بیشتر را هدف قرار دهید. حتی افزودن کمترین تعداد قدم‌ها در طول یک پیاده‌روی ارزشمند است و سلامت شما را ارتقا می‌دهد.

 

شما باید بدانید که:

 

۲ هزار و ۶۰۰ قدم در روز، خطر مرگ و میر را تا ۸ درصد کاهش می‌دهد.۲ هزار و ۸۰۰ قدم در روز عملکرد قلب را تقویت می‌کند و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را تا ۱۱ درصد کاهش می‌دهد. در مقیاس بالاتر هم ۸ هزار و ۸۰۰ قدم در روز با کاهش ۶۰ درصدی خطر مرگ و میر و ۷ هزار و ۲۰۰ قدم با کاهش ۵۱ درصدی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی همراه است.

 

کاهش مرگ و میر با بالابردن کیفیت

 

با افزایش سرعت نیز می‌توانید مزایای پیاده‌روی خود را دو چندان کنید. در این مطالعه آمده است که راه رفتن سریع با کاهش خطر مرگ و میر مرتبط است. پیاده‌روی با سرعت زیاد، شدت و سختی ورزش را افزایش می‌دهد، همین موضوع، تغییرات فیزیولوژیکی را تسریع می‌کند و شما را به اهداف مدنظرتان (کاهش وزن، چربی‌سوزی و …) نزدیکتر می‌کند.

 

راهکارهایی برای بالا بردن قدم

 

اگر از وسایل حمل‌ونقل عمومی استفاده می‌کنید، زودتر از زمان معمول، زودتر از ایستگاه مقصد، از اتوبوس یا قطار پیاده شوید تا بخشی از مسیر را پیاده طی کنید.

اگر خودتان رانندگی می‌کنید، کمی دورتر از مقصد پارک کنید و باقی راه را پیاده بروید.

دقایقی از اوقات فراغت خود را در منزل، حتی برای ۵ الی ۱۰ دقیقه، راه بروید.

به جای آسانسور از پله استفاده کنید.

  • اخبار مرتبط

    • تیر 14, 1404
    وقفه درمانی سرطان در جنگ احتمال عود بیماری را افزایش می‌دهد

    وقفه درمانی سرطان در جنگ احتمال عود بیماری را افزایش می‌دهد رئیس انجمن رادیوآنکولوژی ایران هشدار داد: اختلالات درمانی ناشی از شرایط جنگی، احتمال عود سرطان را افزایش می‌دهد. وی از آمادگی برای راه‌اندازی سیستم‌های مجازی و بین‌شهری درمان سرطان با همکاری وزارت بهداشت خبر داد. به گزارش کیاپرس، دکتر علی مطلق در گفت‌وگو با وبدا با اشاره به آسیب‌پذیری بیماران سرطانی در شرایط جنگی اظهار کرد: «بیمارانی که در مرحله درمان فعال هستند بیش از همه در معرض آسیب قرار دارند. هر میزان تأخیر…

    • تیر 14, 1404
    رابطه مصرف لبنیات و کابوس‌های شبانه تأیید شد

      رابطه مصرف لبنیات و کابوس‌های شبانه تأیید شد پژوهش جدید نشان می‌دهد مصرف لبنیات در افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز می‌تواند باعث کابوس‌های شبانه و اختلال خواب شود؛ چرا که مشکلات گوارشی ناشی از آن بر محتوای رویاها تأثیر مستقیم می‌گذارد. به گزارش کیاپرس، تحقیقات دانشگاهی روی ۱۰۸۲ دانشجو نشان داده است که ارتباط معناداری میان مصرف لبنیات و افزایش کابوس‌های شبانه در افراد دارای عدم تحمل لاکتوز وجود دارد. عدم تحمل لاکتوز چیست؟وضعیتی که بدن قادر به هضم کامل لاکتوز (قند موجود…

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    اخبار گذشته

    وقفه درمانی سرطان در جنگ احتمال عود بیماری را افزایش می‌دهد

    وقفه درمانی سرطان در جنگ احتمال عود بیماری را افزایش می‌دهد

    رابطه مصرف لبنیات و کابوس‌های شبانه تأیید شد

    رابطه مصرف لبنیات و کابوس‌های شبانه تأیید شد

    ضرورت تسریع در ایجاد ذخایر راهبردی جدید اورژانس کشور

    ضرورت تسریع در ایجاد ذخایر راهبردی جدید اورژانس کشور

    چگونه می‌توان به بیماران قلبی در شرایط بحرانی کمک کرد؟

    چگونه می‌توان به بیماران قلبی در شرایط بحرانی کمک کرد؟

    کاربرد هوش مصنوعی در تشخیص دقیق‌تر سرطان پستان؛ شانس بیشتر برای درمان هدفمند

    کاربرد هوش مصنوعی در تشخیص دقیق‌تر سرطان پستان؛ شانس بیشتر برای درمان هدفمند

    چگونه شکایت کنیم و از کیفیت خدمات بیمه سلامت مطمئن باشیم

    چگونه شکایت کنیم و از کیفیت خدمات بیمه سلامت مطمئن باشیم
    enemad-logo