کیاپرس /رئیس کمیته نورویورولوژی ایران از ویزیت رایگان مردان به مناسبت روز پدر و تولد حضرت علی (ع) در بیمارستان جم و کلینیک مهراد خبر داد.

به گزارش خبرنگار کیاپرس، مهری مهراد در نشست خبری افزود: همچنین برای درمان مشکلات ارولوژی دبابتی ها هم با اعمال ۵۰ درصد تخفیف در این هفته انجام می شود.

وی ادامه داد: مشکلات پروستات از شایعترین علل مراجعه مردان به مراکز درمانی است که از ۴۰ تا ۵۰ سالگی این بیماری علایم خود را نشان می دهد.

وی اظهار داشت: همه مردان با هر گونه سبک زندگی ممکن است به بیماری پروستات دچار شوند و در صورت عدم درمان به موقع منجر به مشکلات ادراری می شود در حالی که بزرگی پروستات با آزمایش پی اس ای و تشخیص به موقع می تواند جلوی عوارض آن را بگیرد.

مهراد با بیان این توصیه که مردان از سن ۳۵ سالگی باید سالی یکبار آزمایش پروستات بدهند، تصریح کرد: بسیاری مردان به دلیل مشغله های زیاد ، دچار بزرگی و سرطان پروستات می شوند.

این پزشک، پروستات را شایعترین علت مرگ و میر مردان دانست و گفت: در عین حال این بیماری با انجام آزمایش و تشخیص به موقع و انجام اقدامات لازم درمانی قابل درمان است.

وی تصریح کرد: کسانی که داروهای تقویت جنسی استفاده می کنند، ورزشکارانی که داروهای استروژنی مصرف می کنند در معرض ابتلا به سرطان پروستات قرار می گیرند.

به گفته مهراد، کسانی که جراحی پروستات انجام دادند دچار عوارضی مانند بی اختیاری ادرار ، مشکلات جنسی می شوند که با مراجعه به پزشک قابل درمان است.

وی با بیان اینکه دیابت از بیماریهایی است که فرد را دچار بی اختیاری ادرار می کند، اظهار داشت: عدم مراجعه به اورولوژیست باعث ایجاد عوارض بیشتر در بیمار می شود و اغلب دیابتی ها دچار عفونت‌های مکرر هستند.

وی افزود: عفونت های پروستات اگر در مرحله حاد درمان نشوند به شکل عفونت های مزمن درمی آیند و سال ها این فرد زندگی طبیعی ندارد. این فرد دچار تکدر و سوزش ادرار است و می تواند در ارتباط جنسی هم دچار مشکل باشد.

وی با اشاره به اینکه بی اختیاری ادرار یکی از مشکلات بعد از جراحی پروستات است، گفت: افرادی که عمل جراحی پروستات راربه دلایلی مانند بزرگی خوش خیم پروستات انجام می دهند دچار عوارضی می شوند که شایع ترین عارضه بی اختیاری ادرار است.

وی تاکید کرد: بی اختیاری ادراری بعد از جراحی پروستات با روش های نوین، قابل درمان است.

وی افزود: همچنین کسانی که دیسک کمر، دیابت، تنگی کانال نجاع دارند اعم از زنان یا مردان، می توانند درجاتی از مشکلات ادراری را دارنند.

وی به تاثیر دیابت روی مثانه اشاره کرد و گفت: فرد دیابتی معمولا برای درمان قلب، چشم و کلیه مراجعه می کند اما اغلب این افراد برای به متخصصان ارولوژی برای درمان مثانه مراجعه نمی کنند.

وی اضافه کرد: دبابت باعث می شود مثانه حالت نرمال عصبی را نداشته باشد به عبارتی مریض حس نمی کند که چه وقتی مثانه اش پر شده است. این موضوع می تواند سبب عفونت مثانه و بی اختیاری ادراری در فرد دیابتی شود.

اشتراک این خبر در :