کیاپرس /ئیس فرهنگستان علوم پزشکی گفت: مهاجرت پزشکان و سقف پرداختهای آنها، بسیار نگران کننده است و اعتماد پزشکان به پشتیبانی نظام سلامت از آنها به عنوان حرفهمندان کاهش یافته است.
به گزارش کیاپرس، یکصدوششمین نشست مجمع عمومی فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران با حضور اعضای پیوسته این نهاد امروز تشکیل شد.
در این نشست سید علیرضا مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی، گزارشی از فعالیتهایی که از مجمع عمومی تابستان صورت گرفته است را تقدیم حضور اعضای مجمع کرد و گفت: فرهنگستان در این مدت نشستهایی با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی حجت الاسلام و المسلمین خسروپناه برگزار کرد و تلاش کردیم در کنار چهار ستادی که در شورای عالی انقلاب فرهنگی وجود دارد، ستاد سلامت نیز تشکیل شود که ماحصل آن تشکیل کمیسیون سلامت به سرپرستی حسن ابوالقاسمی از اعضای پیوسته فرهنگستان بود و امیدواریم این کمیسیون بتواند با کمک اعضای فرهنگستان به اهداف مهم خود در عرصه سلامت دست یابد.
مرندی خاطرنشان کرد: مهاجرت پزشکان و سقف پرداختهای آنها، بسیار نگران کننده است و اعتماد پزشکان به پشتیبانی نظام سلامت از آنها به عنوان حرفهمندان کاهش یافته که ما در فرهنگستان در این زمینه، مکاتباتی با رئیس جمهور داشتهایم و کارهایی در دولت جدید در حال انجام است و باید تلاش کنیم مردم کمتر متضرر شوند و پزشکان نیز شرایطشان بهتر شود.
رئیس فرهنگستان علوم پزشکی در بخش بعدی سخنان خود به بحث سلامت معنوی اشاره کرد وگفت: سند سلامت معنوی با مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی به همت فرهنگستان علوم پزشکی تدوین خواهد شد و امیدواریم سلامت معنوی بتواند بهعنوان بعد چهارم سلامت جایگاه خود را در نظام سلامت پیدا کند.