کیاپرس/دبیر انجمن روماتولوژی ایران گفت: مصرف لبنیات باعث پیشگیری از بروز پوکی استخوان می‌شود اما میزان سرانه مصرف لبنیات در کشور خیلی پایین آمده و نگرانی بابت شیوع بالای پوکی استخوان وجود دارد.

به گزارش کیاپرس، محسن اخیانی اظهار داشت: مصرف کورتون با دوز بالای ۵ میلی گرم، باعث می‌شود فرد درگیر پوکی استخوان شود.

وی افزود: خطر مرگ و میر ناشی از شکستگی لگن در افراد مبتلا به پوکی استخوان معادل سرطان پستان است، به طوری که حدود ۲۰ درصد این افراد در سال اول ابتلاء فوت می‌کنند و ۳۳ درصد به زندگی عادی باز نمی‌گردند.

وی به خانم بالای ۶۵ سال و آقای بالای ۷۰ سال توصیه کرد سنجش تراکم استخوان را انجام دهند.

وی افزود: خانم‌های بالای ۵۰ سال که ریسک فاکتور دارند هم باید سنجش تراکم استخوان بدهند.

اخیانی ادامه داد: در آقایان ۴۰ تا ۵۰ سال، حدود ۱۰ تا ۱۴ درصدشان دچار پوکی استخوان می‌شوند.

اشتراک این خبر در :