کیاپرس /برخی میوه‌ ها در چند سال گذشته از اندازه طبیعی خود خارج شده و علاوه بر درشتی غیرمعمول، طعم همیشگی را هم ندارند.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ در واقع بیشتر این میوه‌ها حاصل استفاده بی‌رویه از کود‌ها و سموم شیمیایی و باقی ماندن ترکیبات نامطلوب آنها در این‌گونه محصولات است که به این صورت ظاهر می‌شوند.

امروزه اکثرا محصولات کشاورزی در تمام مراحل رشد از طریق کود‌ها و سموم شیمیایی تغذیه می‌شوند. این محصولات طعم خوب و کیفیت بالا ندارند و نیترات موجود در آنها می‌تواند باعث بروز انواع سرطان ‌های گوارشی در مصرف‌ کنندگان شود.

نیترات موجود در کود‌ها می‌تواند در انواع میوه و سبزی رسوخ کند اما محصولاتی که در دل خاک رشد می‌ کنند، مثل: پیاز، سیب‌زمینی، هویج و … قابلیت جذب بسیار زیادی دارند.

این سموم می‌توانند در انواع میوه و سبزی که به صورت بوته‌ای در سطح زمین رشد می‌کنند و ارتفاع کمتری دارند هم نفوذ می‌کند. اما در مقابل میوه‌های درختی که ارتفاع بیشتری از زمین دارند، کمتر در معرض اثرات نامطلوب کود‌ها قرار دارند.

اشتراک این خبر در :