آیا درشتی میوه‌ها و سبزیجات خوب نیست؟

کیاپرس /برخی میوه‌ ها در چند سال گذشته از اندازه طبیعی خود خارج شده و علاوه بر درشتی غیرمعمول، طعم همیشگی را هم ندارند.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ در واقع بیشتر این میوه‌ها حاصل استفاده بی‌رویه از کود‌ها و سموم شیمیایی و باقی ماندن ترکیبات نامطلوب آنها در این‌گونه محصولات است که به این صورت ظاهر می‌شوند.

امروزه اکثرا محصولات کشاورزی در تمام مراحل رشد از طریق کود‌ها و سموم شیمیایی تغذیه می‌شوند. این محصولات طعم خوب و کیفیت بالا ندارند و نیترات موجود در آنها می‌تواند باعث بروز انواع سرطان ‌های گوارشی در مصرف‌ کنندگان شود.

نیترات موجود در کود‌ها می‌تواند در انواع میوه و سبزی رسوخ کند اما محصولاتی که در دل خاک رشد می‌ کنند، مثل: پیاز، سیب‌زمینی، هویج و … قابلیت جذب بسیار زیادی دارند.

این سموم می‌توانند در انواع میوه و سبزی که به صورت بوته‌ای در سطح زمین رشد می‌کنند و ارتفاع کمتری دارند هم نفوذ می‌کند. اما در مقابل میوه‌های درختی که ارتفاع بیشتری از زمین دارند، کمتر در معرض اثرات نامطلوب کود‌ها قرار دارند.

  • اخبار مرتبط

    • بهمن 30, 1403
    مدیرکل فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو: سلامت مردم خط قرمز ماست

    کیاپرس/مدیرکل فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو، ضمن تأکید بر اهمیت سلامت مردم به‌عنوان خط قرمز، از تمامی نهادهای مرتبط خواست که درحفظ و ارتقای سلامت عمومی هیچ‌گونه کوتاهی نکنند. به گزارش ایفدانا؛ دکتر عبدالعظیم بهفردر نشست هم‌اندیشی مدیران نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی بر لزوم هم‌افزایی میان دستگاه‌ها برای دستیابی به این هدف تأکید کرد. وی ضمن تأکید بر اینکه سلامت مردم یکی از بزرگترین نعمات الهی است، عنوان کرد: «این مقوله باید به‌عنوان یک مسئولیت شرعی و قانونی در دستور کار تمامی…

    • بهمن 29, 1403
    مصرف آنتی بیوتیک در ایران بالاتر از استاندارد جهانی است

    کیاپرس/رئیس انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران، مصرف آنتی بیوتیک در کشورمان را بالاتر از استاندارد جهانی دانست. به گزارش کیاپرس، مریم تاج آبادی ابراهیمی، از صرفه جویی ۲۰۰ میلیون دلاری با تولید محصولات پروبیوتیک در کشور خبر داد و گفت: باید با افزایش تولید محصولات پروبیوتیک و رقابت در بازارهای بین‌المللی، به سهم یک میلیارد دلاری صادرات در این حوزه دست یابیم. رئیس ششمین کنگره بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران افزود: ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک است که از استاندارد…

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    اخبار گذشته

    مدیرکل فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو: سلامت مردم خط قرمز ماست

    مدیرکل فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو: سلامت مردم خط قرمز ماست

    مصرف آنتی بیوتیک در ایران بالاتر از استاندارد جهانی است

    مصرف آنتی بیوتیک در ایران بالاتر از استاندارد جهانی است

    گسترش همکاری‌های بین‌المللی در دستور کار موسسه رازی قرار دارد

    گسترش همکاری‌های بین‌المللی در دستور کار موسسه رازی قرار دارد

    سالانه ۸۵ هزار مارگزیدگی و عقرب زدگی در کشور رخ می دهد

    سالانه ۸۵ هزار مارگزیدگی و عقرب زدگی در کشور رخ می دهد

    کاهش فوتی مبتلا به سرطان با گسترش پیوند مغز استخوان در کشور

    کاهش فوتی مبتلا به سرطان با گسترش پیوند مغز استخوان در کشور

    خطر ورود ویروس فلج اطفال به ایران افزایش یافت

    خطر ورود ویروس فلج اطفال به ایران افزایش یافت
    enemad-logo