آیا درشتی میوه‌ها و سبزیجات خوب نیست؟

image_pdfimage_print

کیاپرس /برخی میوه‌ ها در چند سال گذشته از اندازه طبیعی خود خارج شده و علاوه بر درشتی غیرمعمول، طعم همیشگی را هم ندارند.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ در واقع بیشتر این میوه‌ها حاصل استفاده بی‌رویه از کود‌ها و سموم شیمیایی و باقی ماندن ترکیبات نامطلوب آنها در این‌گونه محصولات است که به این صورت ظاهر می‌شوند.

امروزه اکثرا محصولات کشاورزی در تمام مراحل رشد از طریق کود‌ها و سموم شیمیایی تغذیه می‌شوند. این محصولات طعم خوب و کیفیت بالا ندارند و نیترات موجود در آنها می‌تواند باعث بروز انواع سرطان ‌های گوارشی در مصرف‌ کنندگان شود.

نیترات موجود در کود‌ها می‌تواند در انواع میوه و سبزی رسوخ کند اما محصولاتی که در دل خاک رشد می‌ کنند، مثل: پیاز، سیب‌زمینی، هویج و … قابلیت جذب بسیار زیادی دارند.

این سموم می‌توانند در انواع میوه و سبزی که به صورت بوته‌ای در سطح زمین رشد می‌کنند و ارتفاع کمتری دارند هم نفوذ می‌کند. اما در مقابل میوه‌های درختی که ارتفاع بیشتری از زمین دارند، کمتر در معرض اثرات نامطلوب کود‌ها قرار دارند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo