اختصاصی – کیاپرس /رئیس پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: برآوردهای اولیه نشان می دهد که حدود ۶۸ درصد هموطنان کلسیم کافی از طریق رژیم غذایی اعم از لبنیات دریافت نمی کنند که عدد بزرگی است.

دکتر افشین استوار در گفت و گو با خبرنگار کیاپرس تاکید کرد: برآوردهای اولیه نشان می دهد که دو سوم ایرانی ها دریافت روزانه کلسیم از طریق غذا ناکافی است و این موضوع می تواند مشکلاتی برای آنان بوجود آورد.

وی، منبع اصلی تامین کلسیم بدن را لبنیات اعلام کرد و گفت: در مطالعه ای که در دست اجرا است در حال بررسی هستیم که این دریافت ناکافی چه مقدار برروی پوکی استخوان تاثیر دارد.

وی با اشاره به اینکه دریافت ناکافی لبنیات سهم بسزایی در ایجاد پوکی استخوان دارد، گفت: اگر می خواهیم از پوکی استخوان در بزرگسالی پیشگیری کنیم تشکیل توده استخوانی در کودکی تا جوانی را باید جدی بگیریم.

اشتراک این خبر در :