مصرف کنجد و عسل در سلامت قلب نقش تعیین کننده ای دارد
کیاپرس /ضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: براساس تحقیقات انجام شده، مصرف کنجد و عسل در سلامت قلب نقش تعیین کننده ای دارد.
دکتر ابراهیمی در حاشیه دومین کنگره بین المللی تغذیه، مطالعات علوم پایه تا تحقیقات بالینی در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه جذب کلسترول از طریق تغدیه انجام می شود و این ماده میتواند ضررهایی برای سلامتی قلب داشته باشد، افزود: بزرگترین مشکل قلبی تصلب شرایین و لخته شدن خون است که زمینه را برای سکته قلبی و مغزی فراهم می کند.
دکتر ابراهیمی با اشاره به اینکه این دو ماده غذایی خیلی بیشتر از دارو در دسترس عموم مردم است تصریح کرد: ترکیب عسل و کنجد باعث بهبود ضعف بدن در بسیاری از ابعاد می شود و در حفظ سلامت قلب نقش تعیین کننده ای ایفا می کند.
وی اظهار کرد: رسوب چربی و لخته شدن خون در اثر افزایش کلسترول است که با بهبود تغذیه میتوان از این مخاطرات جلوگیری کرد.