گسترش دانش استفاده از سم پاشی و آفتکش در هشت شهرستان استان مازندران

image_pdfimage_print

سازمان حفظ نباتات کشور در صدد است استفاده از آفتکش را در محصولات کشاورزی به حداقل ممکن برساند
رنجبر اقدم رئیس سازمان حفظ نباتات کشور در جلسه ارتقاء سلامت محصول برنج با استفاده از روش مدیریت تلفیقی محصول (icm) در شالیزار‌های مازندران گفت: تولید محصول سالم یکی از اولویت‌ها و اساسی‌ترین هدف در وزارت جهاد کشاورزی است.

او افزود: به دنبال این هستیم در محصولاتی که تولید می‌شوند ارتقاء سلامت محصولات غذایی در اولویت باشد و مردم با خیال راحت از این محصولات استفاده کنند.

رئیس سازمان حفظ نباتات کشور بیان کرد: ۶۰ درصد آفتکش‌هایی که در مازندران استفاده می‌شود در اراضی شالیزاری است که برخی از آن نیاز به استفاده در مزارع نیست.

رنجبر اقدم گفت: مازندران استانی است که بیشترین تعداد فروشگاه‌های سم فروشی را دارد که این تعداد برای ما قابل قبول نیست چراکه تعدد فروشگاه‌های آفتکش سبب آلوده شدن محیط زیست برای تولید می‌شود.

او ادامه داد: دانش استفاده از سم پاشی و آفتکش را در هشت شهرستان استان مازندران گسترش دادیم و کشاورزان از نزدیک شاهد استفاده از این دانش هستند.

رئیس سازمان حفظ نباتات کشور گفت: این سازمان در صدد است کاربرد استفاده از آفتکش را در سایر محصولات کشاورزی به حداقل ممکن و صرفا در صورت نیاز برسانیم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo