فواید باورنکردنی انبه

فواید باورنکردنی انبهکیاپرس / انبه، میوه خوش‌طعم استوایی است که خواص عالی برای سلامت بدن دارد. این میوه سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها، فیبرها و ویتامینC است و می‌توان علاوه بر مصرف معمولی در این روزهای گرم، در ترکیب انواع سالاد و دسر نیز از آن استفاده کرد.

به گزارش  کیاپرس در ادامه به فواید عادت به خوردن این میوه خوشبو خواهیم پرداخت که به ترتیب عبارتند از:

منبع غنی از ریزمغذی‌ها

انبه سرشار از ویتامین‌ها و موادمعدنی به‌خصوص ویتامینC است به‌طوری‌که ۱۰۰ گرم آن می‌تواند ۴۶ درصد از نیاز روزانه به این ویتامین را تامین کند. همچنین، انبه منبع غنی از ویتامین‌های A و E، اسیدهای آمینه، فلاونوئیدها، بتاکاروتن و نیاسین است. این ترکیبات به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند و تاثیر ضدخستگی نیز دارد.

پیشگیری از سرطان

انبه حاوی مقدار فراوان پلی‌فنول‌هاست که ترکیبات آنتی‌اکسیدانی قوی محسوب می‌شوند و از بدن در برابر آسیب رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کنند. البته وجود ویتامینC نیز چنین تاثیری دارد و رشد سلول‌های سرطانی به‌خصوص سرطان پروستات را کاهش می‌دهد. البته این میوه در جلوگیری از پیشرفت سرطان کولون و کبد هم موثر است.

محافظت از قلب

انبه حاوی فیبرهای گوارشی از جمله پکتین است. این فیبرها کلسترول بد خون را کاهش می‌‌دهند و در کنار پتاسیم بالا به تنظیم ریتم قلب و حفظ فشار خون طبیعی کمک می‌کنند.

بهبود روند هضم

انبه حاوی آنزیم‌‌های گوارشی است که به تجزیه پروتئین‌ها کمک می‌کند و روند هضم را بهبود می‌دهد. همچنین، مصرف انبه برای بهبود سوزش معده موثر است. مقدار فیبر فراوان آن نیز در پیشگیری از یبوست موثر است و به عملکرد بهتر کولون کمک می‌کند.

تقویت حافظه

انبه برای کودکانی که تمرکز کافی برای درس‌خواندن ندارند، بسیار مفید است زیرا اسید گلوتامین دارد که به تحریک حافظه و عملکرد مطلوب سلول‌ها کمک می‌کند. اسید گلوتامین در دفع مواد سمی از مغز نیز نقش دارد و عامل پیشگیری از تحلیل عملکرد شناختی است. البته مقدار فراوان ویتامین B6 و آهن نیز به تحریک عملکرد مغز و تقویت حافظه کمک می‌کند.

مفید برای افراد لاغر

خوردن انبه به افرادی که تمایل به افزایش وزن دارند، توصیه می‌شود زیرا ۱۰۰ گرم آن حدود ۷۵ کیلوکالری دارد. خوردن انبه رسیده همراه شیر به‌دلیل پروتئین بالا می‌تواند به افزایش وزن کمک کند. البته در این صورت نه‌تنها وزن افزایش می‌یابد بلکه رشد توده عضلانی نیز تقویت می‌شود.

 

اخبار مرتبط

  • بهمن 29, 1403
مصرف آنتی بیوتیک در ایران بالاتر از استاندارد جهانی است

کیاپرس/رئیس انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران، مصرف آنتی بیوتیک در کشورمان را بالاتر از استاندارد جهانی دانست. به گزارش کیاپرس، مریم تاج آبادی ابراهیمی، از صرفه جویی ۲۰۰ میلیون دلاری با تولید محصولات پروبیوتیک در کشور خبر داد و گفت: باید با افزایش تولید محصولات پروبیوتیک و رقابت در بازارهای بین‌المللی، به سهم یک میلیارد دلاری صادرات در این حوزه دست یابیم. رئیس ششمین کنگره بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران افزود: ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک است که از استاندارد…

  • بهمن 29, 1403
گسترش همکاری‌های بین‌المللی در دستور کار موسسه رازی قرار دارد

کیاپرس/معاون تحقیقات و فناوری موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی گفت: این مجموعه با هدف تقویت تحقیقات در زمینه ونوم و آنتی‌ونوم، در تلاش است تا مجوز آزمایشگاه همکار سازمان بهداشت جهانی (WHO) را دریافت کند و به گسترش همکاری‌های بین‌المللی در راستای حفظ سلامت انسان‌ها ادامه دهد. به گزارش کیاپرس ازروابط عمومی موسسه رازی،دکتر سهیلا مرادی بیدهندی، در حاشیه برگزاری کنفرانس بین‌المللی جانوران سمی و آنتی‌ونوم، با اشاره به صدمین سالگرد تأسیس این موسسه و نقش برجسته آن در تحقیق و تولید واکسن‌ها…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار گذشته

مصرف آنتی بیوتیک در ایران بالاتر از استاندارد جهانی است

مصرف آنتی بیوتیک در ایران بالاتر از استاندارد جهانی است

گسترش همکاری‌های بین‌المللی در دستور کار موسسه رازی قرار دارد

گسترش همکاری‌های بین‌المللی در دستور کار موسسه رازی قرار دارد

سالانه ۸۵ هزار مارگزیدگی و عقرب زدگی در کشور رخ می دهد

سالانه ۸۵ هزار مارگزیدگی و عقرب زدگی در کشور رخ می دهد

کاهش فوتی مبتلا به سرطان با گسترش پیوند مغز استخوان در کشور

کاهش فوتی مبتلا به سرطان با گسترش پیوند مغز استخوان در کشور

خطر ورود ویروس فلج اطفال به ایران افزایش یافت

خطر ورود ویروس فلج اطفال به ایران افزایش یافت

رئیس سازمان غذا و دارو: نباید پرداخت مطالبات گرو گرفته شود

رئیس سازمان غذا و دارو:  نباید پرداخت مطالبات گرو گرفته شود
enemad-logo