آیا بیماری پروستات جوان را هم درگیر می کند
کیاپرس / جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری گفت: التهاب پروستات یکی از بیماری شایع این حوزه است که معمولا جوانان و میانسالان را درگیر می کند.
دکتر رضا مطیعی اظهار داشت: این افراد معمولا کسانی هستند که شغل های نشستنی مانند کارمندان دارند، دوچرخه سواری و موتور سواری می کنند یا راننده هستند.
وی با اشاره به اینکه این افراد طولانی مدت می نشینند، گفت: این افراد مانند سالمندان علائم ادراری مانند تکرر و سوزش ادرار ، مشاهده خون در ادرار و درد زیرشکم می شوند.
وی ادامه داد: درمان این نوع پروستات در مرحله اول، حمایتی است، حتما از تشک های نرم استفاده کنند و از سوار شدن دوچرخه و موتورسیکلت خودداری کنند و همچنین از نشستن طولانی جلوگیری نمایند.
وی گفت: درمرحله بعدی از درمان های دارویی استفاده می کنیم. برای درمان پروستات هم از داروی گیاهی تایید شده که در بازار وجود دارد به عنوان داروی مکمل در کنار داروهای شیمیایی برای کاهش التهاب پروستات استفاده می کنیم.
وی تاکید کرد که در سنین نوجوانی به هیچ عنوان به سمت جراحی پروستات نمی رویم. جراحی پروستات برای سن افراد مسن است، آن هم در کسانی که پروستات شان بزرگ شده و به درمان دارویی جواب نمی دهد.
وی افزود: این افراد علیرغم مصرف دارو، توانایی دفع ادرار را ندارد و در مراحل انتهایی آنقدر به مثانه فشار می آید که عضلات مثانه شل می شود، این مرحله خیلی خطرناک است.
وی افزود: در کسانی که بزرگی پروستات دارند و در زمان نشستن ادرار از آنها دفع شود، بسیار خطرناک است و جز موارد اورژانسی محسوب می شوند.
وی افزود: اگر ادرار به کلیه ها پس بزند، خونریزی ها و عفونت های شدید یا تشکیل سنگ در مثانه داشتند باشند ما تصمیم به جراحی می گیریم.
به گزارش کیاپرس از برنامه طبیب وی در پاسخ به این سوال که اگر پروستات را دربیاوریم، آیا قدرت جنسی نداریم؟ گفت: اگر جراحی سرطان پروستات را انجام دهیم، کل این عضو بدن را با اعصاب پروستات و غدد لنفاوی داخل لگن را تخلیه می کنیم ، در این افراد اختلال جنسی وجود دارد.
وی افزود: درجراحی های خوش خیم پروسات اعم ازعمل اندوسکوپی و عمل باز، فقط کپسول پروستات را حفظ می کنیم و معمولا اختلال جنسی در آنان ایجاد نمی شود.