توصیه هایی به زائرین اربعین برای جلوگیری از گرمازدگی
کیاپرس /در برنامه «مثبت سلامت» شبکه سلامت سیما آزیتا حکمت دوست متخصص تغذیه، در خصوص احتمال ابتلا به اسهال و استفراغ در مسیر پیادهروی اربعین به گفتگو پرداخت.
حکمت دوست در پاسخ به این سوال که اگر زائران در مسیر پیادهروی اربعین دچار اسهال و استفراغ شدند، از چه ماده غذایی استفاده کنند؟، گفت: در صورت ابتلا زائرین به گرمازدگی و به دنبال آن اسهال و استفراغ توصیه میشود: با مصرف مایعات بیشتر و به خصوص با افزودن لیمو ترش تازه به آب کمبود مایعات بدن را مرتفع سازند.
وی ادامه داد: زائران پیاده روی اربعین حسینی در صورت ابتلا به اسهال، پس از هر بار بیرون روی، یک لیوان ors میل کنند، با توجه به اینکه این محلول طعم خوشایندی ندارد، بهتر است: خنک مصرف شود و همچنین با افزودن لیمو ترش تازه به این محلول، از مواد معدنی و ویتامینهای موجود در لیمو ترش بهرهمند شوند.
این متخصص تغذیه تاکید کرد: زائران در این ایام از خوردن غذاهای خیلی چرب و خیلی شیرین اجتناب کنند، زیرا خوردن این غذاها باعث حالت تهوع و استفراغ و حتی اسهال میشود.
وی به تمامی زائرین این سفر معنوی توصیه کرد: با همراه داشتن و مصرف هر روزه لیمو ترش تازه، از مزایای ویژه آن بهره مند شوند.