شیرمادر چه فوایدی برای نوزاد دارد/شیرخشک جایگزین مناسبی برای شیرمادر نیست

کیاپرس /عضو هیات علمی گروه بیماریهای اطفال دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: شیر مادر بهترین غذا برای نوزاد است و باعث بهبود عملکرد سیستم گوارشی، ضد حساسیت ، رشد عقلی و رسیدن نوزاد به بهره هوشی( آی کیو) بالقوه می شود.

دکتر عباس بسکابادی، در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه جلوگیری از یبوست و اسهال از دیگر مزایای تغذیه نوزاد با شیر مادر است، گفت: تمام تلاش کارخانه های تولید کننده شیر خشک این است که کیفیت محصول خود را به شیر مادر نزدیک کنند.

وی با بیان اینکه شیرخشک به هیچ وجه جایگزین مناسبی برای شیرمادر نیست، اظهار کرد: فقط در نوزادانی که مادران آنها به هر دلیل امکان شیردهی ندارند می توان از تغذیه با شیر خشک استفاده کرد.

عضو هیات علمی گروه بیماریهای اطفال دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه شیردهی برای مادر نیز خواصی دارد که از آن جمله می توان به کاهش عوارض ناشی از زایمان از جمله کم خونی اشاره کرد، گفت: شیردهی مادر موجب می شود تا روزی هزار کالری بسوزاند و همین عامل باعث می شود تا وزن اضافی که مادر در دوران بارداری پیدا کرده است، کاهش یابد.

دکتر بسکابادی با بیان اینکه به لحاظ روان پزشکی مادرانی که می توانند کودک را با شیر خود تغذیه کنند احساس بهتری دارند نسبت به اینکه مادر خوبی برای فرزند شان هستند، عنوان کرد: توصیه می شود حداقل ۶ ماه اول زندگی کودک با شیر مادر تغذیه شود و در صورت نیاز مکمل هایی مانند ویتامین آ و د برای کودک تجویز می شود.

وی با بیان اینکه معمولا توصیه می شود ٢ سال اول تولد، کودک با شیر مادر تغذیه شود، گفت: مادرانی که دچار سوء تغذیه نیستند شیردهی هیچ مشکلی برای مادر ایجاد نمی کند.

دکتر بسکابادی بیان کرد: شیر مادر بهترین غذا برای نوزاد است و باعث بهبود عملکرد سیستم گوارشی، ضد حساسیت ، رشد عقلی و رسیدن نوزاد به آی کیو بالقوه می شود.

دهم الی هفدهم مرداد ماه، هفته تغذیه با شیر مادر نامگذاری شده است.

  • اخبار مرتبط

    • بهمن 30, 1403
    مدیرکل فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو: سلامت مردم خط قرمز ماست

    کیاپرس/مدیرکل فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو، ضمن تأکید بر اهمیت سلامت مردم به‌عنوان خط قرمز، از تمامی نهادهای مرتبط خواست که درحفظ و ارتقای سلامت عمومی هیچ‌گونه کوتاهی نکنند. به گزارش ایفدانا؛ دکتر عبدالعظیم بهفردر نشست هم‌اندیشی مدیران نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی بر لزوم هم‌افزایی میان دستگاه‌ها برای دستیابی به این هدف تأکید کرد. وی ضمن تأکید بر اینکه سلامت مردم یکی از بزرگترین نعمات الهی است، عنوان کرد: «این مقوله باید به‌عنوان یک مسئولیت شرعی و قانونی در دستور کار تمامی…

    • بهمن 29, 1403
    مصرف آنتی بیوتیک در ایران بالاتر از استاندارد جهانی است

    کیاپرس/رئیس انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران، مصرف آنتی بیوتیک در کشورمان را بالاتر از استاندارد جهانی دانست. به گزارش کیاپرس، مریم تاج آبادی ابراهیمی، از صرفه جویی ۲۰۰ میلیون دلاری با تولید محصولات پروبیوتیک در کشور خبر داد و گفت: باید با افزایش تولید محصولات پروبیوتیک و رقابت در بازارهای بین‌المللی، به سهم یک میلیارد دلاری صادرات در این حوزه دست یابیم. رئیس ششمین کنگره بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران افزود: ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک است که از استاندارد…

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    اخبار گذشته

    مدیرکل فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو: سلامت مردم خط قرمز ماست

    مدیرکل فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو: سلامت مردم خط قرمز ماست

    مصرف آنتی بیوتیک در ایران بالاتر از استاندارد جهانی است

    مصرف آنتی بیوتیک در ایران بالاتر از استاندارد جهانی است

    گسترش همکاری‌های بین‌المللی در دستور کار موسسه رازی قرار دارد

    گسترش همکاری‌های بین‌المللی در دستور کار موسسه رازی قرار دارد

    سالانه ۸۵ هزار مارگزیدگی و عقرب زدگی در کشور رخ می دهد

    سالانه ۸۵ هزار مارگزیدگی و عقرب زدگی در کشور رخ می دهد

    کاهش فوتی مبتلا به سرطان با گسترش پیوند مغز استخوان در کشور

    کاهش فوتی مبتلا به سرطان با گسترش پیوند مغز استخوان در کشور

    خطر ورود ویروس فلج اطفال به ایران افزایش یافت

    خطر ورود ویروس فلج اطفال به ایران افزایش یافت
    enemad-logo