کنگره سالیانه پژوهش دانشجویان علوم پزشکی در مهرماه برگزار می شود

image_pdfimage_print

کیاپرس /لیست و چهارمین کنگره ملی و دهمین کنگره بین المللی سالیانه پژوهش و فناوری دانشجویان علوم پزشکی ۱۲ تا ۱۴ مهر ماه سال جاری برگزار می شود.

به گزارش وبدا، دکتر یونس پناهی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اعلام این خبر گفت: این دوره از کنگره پژوهش و فناوری دانشجویان علوم پزشکی با استقبال کم نظیر دانشجویان مواجه شده و بالغ بر ۲ هزار و ۱۸۲ مقاله و ۸۴ طرح فناوری و ۴۸ اختراع به دبیرخانه همایش ارسال و ثبت شده است.

وی «پزشکی شخصی‌سازی‌شده، ژنتیک‌انسانی و رویکرد‌های نوین درمانی»، «هوش مصنوعی، بیگ دیتا و آینده‌پژوهی سلامت»، «تله‌مدیسین و فناوری‌اطلاعات در سلامت» و «طراحی و ساخت واکسن و دارو‌های جدید (نوآوری دارویی)» را ۴ محور ویژه بیست و چهارمین کنگره ملی و دهمین کنگره بین المللی سالیانه پژوهش و فناوری دانشجویان علوم پزشک عنوان کرد.

دکتر پناهی اضافه کرد: علاوه بر آن محورهای دیگری نیز در ۱۶ بند مانند طب سنتی، تغذیه، توانبخشی و بازتوانی، اخلاق پزشکی، نوآوری و کارآفرینی و غیره در این کنگره مورد توجه قرار دارد.

بیست و چهارمین همایش ملی و دهمین همایش بین المللی سالیانه پژوهشی و فناوری دانشجویان علوم پزشکی کشور، در ۱۲ تا ۱۴ مهر ماه ۱۴۰۲ به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) و مشارکت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت برگزار می‌شود. علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس www.arcims24.ir مراجعه کنند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo