از برداشتن غیرضروری غدد لنفاوی در سرطان سینه اجتناب کنید

کیاپرس /محققان بیمارستان دانشگاه هایدلبرگ آلمان و دانشگاه لوسرن سوئیس همچنین دانشمندان بین‌المللی، نمایندگان بیماران و انجمن‌های اروپایی سرطان، داده‌های علمی و دانش تخصصی خود را در مورد مدیریت جراحی غدد لنفاوی در سرطان پستان گردآوری کرده‌اند؛ هدف از این توصیه‌ها پیشگیری از برداشتن غیر ضروری غدد لنفاوی و جلوگیری از تورم لنفاوی مزمن است.

به گزارش کیاپرس از خبرگزاری ایسنا، شیمی درمانی قبل از عمل، برای سرطان سینه می‌تواند اندازه تومور و غدد لنفاوی متاستاتیک را تا زمان انجام جراحی به میزان قابل توجهی کوچک کند در نتیجه، جراحی سینه این پتانسیل را دارد که از برداشتن کامل غدد لنفاوی زیر بغل جلوگیری کرده و خطر عوارض جانبی ناراحت‌کننده مانند تورم لنفاوی بازو را کاهش دهد.

گردهمایی چند رشته‌ای از جوامع سرطان اروپا، موسسات پزشکی بین‌المللی با مشارکت دانشگاه هایدلبرگ و نمایندگان بیماران، به چالش‌های مدیریت بالینی غدد لنفاوی زیر بغل در سرطان سینه اولیه پرداختند. کارشناسان برجسته در مورد تمام مسائل اصلی رأی دادند و توصیه‌هایی را برای کاربرد بالینی تدوین کردند.

در مجموع پنج بسته کاری، متعاقب سیر بیمار از مرحله تشخیص تا درمان موضعی زیر بغل و پرداختن به سناریوهای بالینی خاص، ایجاد شد.

پروفسور دکتر پیتر دوبسکی، رئیس مرکز سینه در کلینیک هیرسلاندن سنت آنا در لوسرن، استاد برجسته دانشگاه لوسرن و محقق ارشد گردهمایی اظهار کرد: مزایای شیمی درمانی قبل از عمل در سرطان سینه همیشه به اندازه کافی درک نمی‌شود. داده‌های منتشر شده نشان می‌دهد که ماستکتومی و برداشتن کامل غدد لنفاوی هنوز هم بسیار مکرر انجام و کاهش جراحی برداشتن غدد لنفاوی حتی با نتایج خوب قبل از عمل فقط تا حدی انجام می‌شود.

دکتر آندره پفوب از بیمارستان دانشگاه هایدلبرگ گفت: برداشتن تعداد کمتر غدد لنفاوی زیر بغل خطر آسیب رساندن به تخلیه لنفاوی بازو را کاهش می‌دهد. برای تکمیل دستورالعمل‌های موجود، گروه بین‌المللی یک مفهوم پزشکی جدید با توصیه‌های عملی برای پیشگیری از جراحی برداشتن غیرضروری غدد لنفاوی که می‌تواند به سرعت در عمل بالینی ادغام شود، ایجاد کرده است.

در کنفرانسی در لوسرن در سپتامبر ۲۰۲۲، امکان دستیابی به وحدت نظر درباره بحثی که پیش از این پرمناقشه بود و ایجاد یک راهنمای عملی گسترده وجود داشت. کارشناسان شرکت‌کننده در بحث به ۷۲ بیانیه رأی دادند.

دکتر پفوب با جمع‌بندی نتایج ابراز کرد: با توجه به نتایج رأی‌گیری، تصویربرداری و آسیب‌شناسی استاندارد غدد لنفاوی باید پیش‌ نیاز، برنامه‌ریزی درمان موضعی و سیستمیک در بیماران مبتلا به سرطان سینه باشد. در اکثر سناریوهای مورد بحث در گردهمایی، برداشتن همه غدد لنفاوی زیر بغل می‌تواند با برداشتن هدفمند چند غدد لنفاوی، مانند غدد لنفاوی نگهبان، جایگزین شود.

وی افزود: نتیجه جراحی غدد لنفاوی پیامدهای پیچیده‌ای برای پرتو درمانی و شیمی درمانی یا هورمون درمانی بعدی دارد. این موارد باید متناسب با هر بیمار باشد. برای نظارت بر موفقیت توصیه‌ها برای زنان، خطر عود سرطان و عوارض جانبی ثبت و ارزیابی می‌شود.

یافته‌های این تحقیق در مجله دسترسی آزاد eClinicalMedicine منتشر شده است.

  • اخبار مرتبط

    • تیر 14, 1404
    وقفه درمانی سرطان در جنگ احتمال عود بیماری را افزایش می‌دهد

    وقفه درمانی سرطان در جنگ احتمال عود بیماری را افزایش می‌دهد رئیس انجمن رادیوآنکولوژی ایران هشدار داد: اختلالات درمانی ناشی از شرایط جنگی، احتمال عود سرطان را افزایش می‌دهد. وی از آمادگی برای راه‌اندازی سیستم‌های مجازی و بین‌شهری درمان سرطان با همکاری وزارت بهداشت خبر داد. به گزارش کیاپرس، دکتر علی مطلق در گفت‌وگو با وبدا با اشاره به آسیب‌پذیری بیماران سرطانی در شرایط جنگی اظهار کرد: «بیمارانی که در مرحله درمان فعال هستند بیش از همه در معرض آسیب قرار دارند. هر میزان تأخیر…

    • تیر 14, 1404
    رابطه مصرف لبنیات و کابوس‌های شبانه تأیید شد

      رابطه مصرف لبنیات و کابوس‌های شبانه تأیید شد پژوهش جدید نشان می‌دهد مصرف لبنیات در افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز می‌تواند باعث کابوس‌های شبانه و اختلال خواب شود؛ چرا که مشکلات گوارشی ناشی از آن بر محتوای رویاها تأثیر مستقیم می‌گذارد. به گزارش کیاپرس، تحقیقات دانشگاهی روی ۱۰۸۲ دانشجو نشان داده است که ارتباط معناداری میان مصرف لبنیات و افزایش کابوس‌های شبانه در افراد دارای عدم تحمل لاکتوز وجود دارد. عدم تحمل لاکتوز چیست؟وضعیتی که بدن قادر به هضم کامل لاکتوز (قند موجود…

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    اخبار گذشته

    وقفه درمانی سرطان در جنگ احتمال عود بیماری را افزایش می‌دهد

    وقفه درمانی سرطان در جنگ احتمال عود بیماری را افزایش می‌دهد

    رابطه مصرف لبنیات و کابوس‌های شبانه تأیید شد

    رابطه مصرف لبنیات و کابوس‌های شبانه تأیید شد

    ضرورت تسریع در ایجاد ذخایر راهبردی جدید اورژانس کشور

    ضرورت تسریع در ایجاد ذخایر راهبردی جدید اورژانس کشور

    چگونه می‌توان به بیماران قلبی در شرایط بحرانی کمک کرد؟

    چگونه می‌توان به بیماران قلبی در شرایط بحرانی کمک کرد؟

    کاربرد هوش مصنوعی در تشخیص دقیق‌تر سرطان پستان؛ شانس بیشتر برای درمان هدفمند

    کاربرد هوش مصنوعی در تشخیص دقیق‌تر سرطان پستان؛ شانس بیشتر برای درمان هدفمند

    چگونه شکایت کنیم و از کیفیت خدمات بیمه سلامت مطمئن باشیم

    چگونه شکایت کنیم و از کیفیت خدمات بیمه سلامت مطمئن باشیم
    enemad-logo