کیاپرس /بک کارشناس تغذیه درباره اصول و برنامه‌های غذایی در تابستان نکاتی را تشریح کرد.

به گزارش کیاپرس از باشگاه خبرنگاران جوان؛ نرگس جوزدانی، متخصص تغذیه گفت: اصول اصلی تغذیه انسان در تابستان، تامین آب بدن است. برای تامین آب استفاده از سبزیجات مورد توجه است که یکی از موارد مهم به شمار می‌آید و باید میزان مصرف سبزیجات را در فصل تابستان افزایش دهیم.

او افزود: به دلیل این که آب داخل سبزیجات میزان بسیار خوبی دارد، از گرمازدگی و از افت آب بدن در تابستان جلوگیری می‌کند. دومین مورد استفاده از غذا‌هایی مانند سوپ‌های رقیق، آب‌دوغ، سالاد و سوپ سبزیجات است که آبدار هستند.

جوزدانی ادامه داد: تعریق در تابستان باعث از دست دادن آب و سدیم بدن می‌شود و تامین سدیم برای بدن نیز لازم بوده و استفاده از نوشیدنی هایی مانند دوغ در این فصل بسیار کمک‌کننده به دریافت میزان کافی آب و سدیم است.

او با اشاره به نوشیدن آب اظهار کرد: توصیه می‌شود آب به صورت خالی مصرف نشود و تخم شربتی، آب لیمو و یا گلاب را در آب حل کنند و بنوشند؛ زیرا این گونه آب فرصت جذب در بدن را دارد و به افزایش آب بدن در تابستان کمک می کند.

این کارشناس تغذیه بیان کرد: سبزیجات، میوه‌ها، لبنیات، پروتئین و کربوهیدرات ها پنج گروه اصلی غذایی هستند که این ترکیب در تابستان به این صورت است که باید در تابستان سبزیجات در اولویت و میوه‌ها و لبنیات را در مراحل بعدی قرار داد.

او گفت: استفاده از میوه‌هایی مانند انواع توت‌ها، هندوانه، خربزه، انبه، لیمو، آووکادو و نارگیل به دلیل داشتن آب کافی در تابستان توصیه می‌شود. ماهی‌ها آنتی اکسیدان بالایی دارند که باید در این فصل بیشتر استفاده شوند؛ چرا که امگا۳ آن به بدن کمک می‌کند.

اشتراک این خبر در :