برگزیدگان جشنواره رویانا به عضویت باشگاه نخبگان کوچک درمی آیند
کیاپرس /معاون آموزشی پژوهشگاه رویان گفت: برگزیدگان نخستین جشنواره ملی دانش آموزی رویانا به عضویت باشگاه نخبگان کوچک درمی آیند.
روح الله فتحی در گفت و گو با خبرنگار ما افزود: نخبگان کوچک با عضویت در این باشگاه تلاش می کنند با بهره گیری از علوم روز اقدام به تحقیق و پژوهش در حد توان و ظرفیت خودشان کنند.
وی به برگزاری نخستین جشنواره ملی دانش آموزی رویانا در سال جاری اشاره کرد و گفت: پژوهشگاه رویان به عنوان یک مرکز علمی مرجع در کشور و همچنین به عنوان مجموعه ای که در سطح جهانی خوش درخشیده است؛ تصمیم گرفته در کنار وزارت آموزش و پرورش و با کمک و مساعدت جهاد دانشگاهی، این جشنواره علمی را برگزار کند.
وی؛ ساده سازی مفاهیم علمی برای دانش آموزان و کمک به افزایش توسعه عدالت آموزشی را از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره اعلام کرد.
فتحی ادامه داد: در تلاش ایم از تمام نقاط کشور، دانش آموزان در این مسابقه حضور پیدا کنند، حتی دانش آموزان از مناطق کم برخوردار و محروم هم بتوانند در این رویداد علمی حضوری پررنگ داشته باشند.
وی ادامه داد: در تلاش ایم دانش آموزان با هدایت اعضای هیات علمی پژوهشگاه رویان و سایر دانشگاه های مطرح، به رشد و بالندگی برسند.
وی در پاسخ به این سوال که کدام نهاده ها و دستگاه ها در این مسیر می توانند شما را کمک کنند؟ ، گفت: خیرین می توانند ما را در رسیدن به این اهداف عالیه کمک کنند.
وی با اشاره به اینکه کمیته امداد امام خمینی هم در این مسیر در کنار ما خواهند بود، افزود: ارتش جمهوری اسلامی هم مدارس بسیار خوبی دارند و می تواند ما را یاری رساند.
فتحی تاکید کرد: ما از سازمان ها؛ نهاده و موسساتی که در زمینه علمی و پژوهشی فعالیت دارند؛ دعوت می کنیم ما را در رسیدن به اهداف جشنواره؛ کمک و یاری کنند.
دبیر علمی نخستین جشنواره ملی دانش آموز گفت: ما به دنبال این هستیم که پژوهش را برای دانش آموز در دسترس تر کنیم.
دکتر محمد کاظمی آشتیانی اظهار داشت؛ باید پژوهش هایی را تعریف کنیم که دانش آموزان با ابزارهای در دسترس شان بتوانند آنها را انجام دهند.
وی افزود: باید بتوانیم برای پژوهش سراهای آموزش و پرورش، انگیزه ای مضاعف ایجاد کنیم تا پژوهش استاندارد برای دانش آموزان تعریف شود.
کاظمی بیان داشت: در دنیا دانشگاه ها و مراکز علمی بزرگ که یک هویتی دارند؛ جشنواره هایی برگزار می کنند که رنگ و بوی خودشان را دارد. ما هم در حال برگزاری جشنواره ای با طعم و رنگ رویان هستیم تا دانش آموزان با فعالیت های رویان آشنا شوند.
وی ادامه داد: هرچند آموزش و پرورش متولی آموزش و پژوهش دانش آموزی است اما ما می توانیم جشنواره هایی برگزار کنیم که رنگ و بوی مجموعه های برگزار کننده را داشته باشد.
کاظمی تاکید کرد: هدف مان این که دانش آموز فرایند چهار مرحله ای شامل شناخت چالش، ایده پردازی، تجربه و تحقیق را با موفقیت سپری کند.
وی تاکید که ما دانش آموزان برگزیده این جشنواره را رها نمی کنیم و در مراحل بعدی هم برای آنها برنامه هایی داریم. برای آنها دوره ها و برنامه های خاصی برپا می کنیم تا ذهن آنها را با ایده های نوین؛ همراه کنیم.