تولید ۱۵۰۰ تن گوشت سفید در سوادکوهشمالی

کیاپرس / مدیر جهاد کشاورزی سوادکوهشمالی گفت: از ابتدای امسال تاکنون یک هزار و ۵۰۰ تن گوشت سفید در این شهرستان تولید شد.
به گزارش کیاپرس از مازندپاج، علی نورینژاد اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون یک هزار و ۵۰۰ تن گوشت سفید در شهرستان سوادکوهشمالی تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوهشمالی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون ۸۵۰ هزار قطعه جوجه مربوط به ۳۰ واحد مرغداری گوشتی فعال در سامانه مدیریت اطلاعات صنعت طیور این شهرستان ثبت شد.
نورینژاد اضافه کرد: با این تعداد جوجهریزی، بیش از یک هزار و ۵۰۰ تن گوشت سفید در این شهرستان تولید و در بازارهای مصرف در حال توزیع است.
این مسوول تصریح کرد: نظارت بر واحدهای پرورش مرغ گوشتی در حال انجام است و گلههای بالای ۴۲ روز به کشتارگاه منتقل و فرآیند جوجهریزی مجدد انجام می شود.
وی گفت: کنترل و تنظیم جوجهریزی و تولید مرغ، اصلاح فضای کسب و کار در صنعت طیور، ایجاد نظم و ثبات در بازار و ساماندهی تولید، تعیین قیمت مناسب در طول سال و جلوگیری از ضرر و زیان مرغداران از مزایای ثبت نام در سامانه جوجهریزی است.