هجمه‌هایی که به وزارت ارشاد وارد می‌شود سیاسی است

مشاور ارشد وزیر ارشاد گفت: بخش عمده هجمه‌هایی که به وزارت ارشاد وارد می‌شود، سیاسی است که از پایگاه‌های سیاسی اتفاق می‌افتد.

به گزارش کیاپرس به نقل از فارس، بابک دربیگی  ظهر امروز در همایش مدیران روابط عمومی استان مازندران در سالن سلمان هراتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، اظهار داشت: هر تعریفی که از روابط عمومی داشته باشیم اما برقراری پیوند اجتماعی برون سازمانی و انسجام درون سازمانی دو کارکرد اساسی روابط عمومی است.

وی با بیان اینکه روابط عمومی کار سیاسی است و اگر سیاستمدار نیستید این کار را رها کنید، گفت: البته منظور از سیاستمدارانه نه به معنای سیاسی کاری بلکه به معنای فهم سیاسی است.

دربیگی با اشاره به اینکه بخش عمده هجمه‌هایی که به وزارت ارشاد وارد می‌شود، سیاستی است که از پایگاه‌های سیاسی اتفاق می‌افتد، یادآور شد: البته به این معنا نیست که اصلا دغدغه فرهنگی نداشته باشند.

وی با بیان اینکه قانع‌سازی یک بخش از جامعه است و فقط نباید به فکر اقناع باشیم، تصریح کرد: قرار نیست به مردم چیزی بیش از واقعیت بگوییم اما اگر همه حقایق را نمی‌گوییم دروغ هم نباید بگوییم.

مشاور ارشد وزیر ارشاد، ادامه داد: نباید به دنبال دروغگویی و بزرگنمایی باشیم چرا که این مسائل در جامعه وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه شبکه‌های اجتماعی مفاهیم ارتباطی را تغییر می‌دهند، خاطرنشان کرد: این فضا ادبیات و محتوای خود را می‌طلبد و ادبیات روزنامه‌ای به کار این فضا نمی‌آید.

دربیگی با بیان اینکه تجارب روابط عمومی‌ها باید مستندسازی شود، گفت: ما روابط عمومی‌ها در مسائل بین حاشیه و متن، اشتباه می‌کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه جایگزینی حاشیه به جای متن، در مسائل روابط عمومی‌ها مشکل ایجاد می‌کند، تصریح کرد: خودمان باید به فکر ارتقای جایگاه روابط عمومی باشیم و منتظر نمانیم تا مدیر یک دستگاه به دنبال ارتقای جایگاه روابط عمومی باشد.

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت ارشاد با اشاره به پراکندگی در روابط‌عمومی‌ها، ادامه داد: نیازمند یکپارچه‌سازی در روابط عمومی‌ها هستیم و در این زمینه مستندات قانونی هم وجود دارد.

این مسئول یادآور شد: از مشکلات ما در گفت‌وگوها این است که ادبیات مشترک نداریم.