وجود 300هزار جانباز دوران دفاع مقدس در کشور
مشاور وزیر بهداشت در امور ایثارگران در نخستین نشست تخصصی و هماندیشی شورای مشاوران و مسئولان امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی شمال کشور با بیان اینکه 300 هزار جانباز، 100 هزار جانباز شیمیایی، 40 هزار اسیر در دوران دفاع مقدس داشتیم، تصریح کرد: علاوه بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه، فداکاری مردم، اخلاق و تکریم به همدیگر، خلوصقلبی رزمندگان، همکاری و تعاون، وحدت و یکپارچگی مردم از مهمترین دستاوردهای دفاع مقدس محسوب میشود.
به گزارش کیاپرس،، هادی موسوی با اشاره به توجه ویژه وزیر بهداشت به امور ایثارگران و جانبازان و خانواده شهدا، افزود: نظام ما یک نظام ارزشی دینی است، سیاستها راهبردی رهبری در حوزه بهداشت و سلامت باید به درستی تبیین شود.
وی، دغدغه مسئولان بهداشت را رفع مشکلات مردم در حوزه درمان دانست و تصریح کرد: ضرورت دارد بسته تحول نظام سلامت در جامعه به درستی اجرا شود.
مشاور وزیر بهداشت در امور ایثارگران، ضمن تاکید براینکه از لحاظ قانونی وظیفه دستگاههای اجرایی توسعه فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه است، اظهارد اشت: تجلیل از ایثارگران، جانبازان، خانوادههای شهدا و ارائه خدمات مطلوب به این قشر از جامعه کمترین کاری است که در مقابل رشادتهای آنان میتوان انجام داد.
موسوی، با اشاره به اینکه طبق تاکید رهبری وقتی بیماری به مراکز درمانی مراجعه میکند باید دغدغه بیماری خود را داشته باشد، نه سایر مسائل جنبی، اظهار داشت: در بحث بهداشت و درمان باید به جایی برسیم که دغدغه رهبری این خصوص از بین برود.
وی، بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه تاکید کرد و افزود:حاکمیت فرهنگ ایثار و شهادت سبب شد تا در هشت سال دفاع مقدس مقاومت کنیم.
*هزینه های غیر متعارف درمان با اجرای بسته تحول سلامت از بین می رود
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز در این نشست با اشاره به برنامه های دولت و وزارت بهداشت در حوزه سلامت، در قالب بسته های حمایتی افزود: با اجرای بسته تحول سلامت هزینههای غیر متعارف در حوزه درمان از بین می رود.
قاسم جان بابایی، گفت: سیستم خدماترسانی در دانشگاه علوم پزشکی باید آمادگی داشته باشد تا مردم از 15 اردیبهشت بسته حمایتی دولت در بحث بهداشت و درمان را اجرا کنند.
وی، تحول نظام سلامت در کشور را گامی برای حل مشکلات بهداشتی و درمانی جامعه دانست و تصریح کرد: تجاری شدن سیستم بهداشت و درمان سبب شد تا مردم برای درمان پرداخت از جیب داشته باشند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه در اجرای هدفمندی یارانهها مقرر شد تا 10 درصد اعتبار که بالغ بر 10 هزار میلیارد تومان میشود به وزارت بهداشت و بیمهها اختصاص داده شود، اظهارداشت: با این اعتبار اختصاص داده شده افرادی که بیمه نیستند از جمله حاشیهنشینان شهرها، بیمه میشوند.
دکتر جان بابایی، با اشاره به اجرای برنامه پزشک خانواده در استانهای مازندران و فارس ، خاطرنشان کرد: افرادی که زیرپوشش پزشک خانواده قرار دارند در مراجعه به بیمارستانها پنج درصد هزینه را پرداخت میکنند.
وی ادامه داد: تهیه ملزومات پزشکی در بیمارستان و رایگان شدن زایمان طبیعی در بیمارستانهای دولتی از دیگر مواردی است که در بسته تحول سلامت مورد توجه قرار گرفته است.
دکترجانبابایی با بیان اینکه هزینههایی که مجلس در اختیار دولت قرار داد همه مردم باید از آن سود ببرند، اظهارداشت: در اجرای طرح هدفمندی یارانهها مردم نباید نگران سلامت و درمان باشند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با تاکید بر اینکه فضای خدماترسانی باید به نحو مطلوبی انجام شود، تصریح کرد: میزان رضایتمندی مردم از نظام اسلامی را خدماترسانی ما مسئولان رقم میزند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران نیز در این نشست با بیان اینکه سیاستهای بنیاد بر مبنای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت طراحی شد، گفت: وظیفه ما ارائه خدمات مطلوب به جامعه ایثارگران و جانبازان است
عباسعلی رضایی همراهی دانشگاه علوم پزشکی به جامعه ایثارگران را مطلوب ارزیابی کرد و اظهارداشت: در بحث آموزش با دانشگاه علوم پزشکی مشکلی نداریم.
رضایی ظرفیت دانشگاه علوم پزشکی را در بحث درمان ایثارگران مناسب دانست و ادامه داد: ایثارگران سرمایههای نظام اسلامی هستند.