ترویج تولید و فرهنگ سازی مصرف مرغ سایز


به گزارش کیاپرس از مازندپاج، مسعود احمدی حاجی با اشاره به لزوم ترویج تولید و اصلاح فرهنگ مصرف مرغ سایز، اظهار کرد: بر اساس نامه معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور مقرر شد برنامه ملی تولید و عرضه مرغ سایز با وزن لاشه حداکثر یک هزار و ۸۰۰ گرم انجام شود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: برنامه ملی تولید و مصرف مرغ سایز از برنامه های حاکمیتی و مورد توجه بوده که نیازمند همراهی، هماهنگی بدنه ستادی، استفاده از توان و ظرفیت تشکل های تولیدی ملی و استانی است که در گام اول اجرا و راهبری برنامه به تشکل ملی فدراسیون طیور ایران و مجری برنامه ملی کاهش سن و وزن کشتار مرغ گوشت تفویض شد.
این مسوول تصریح کرد: همزمان سایر دستگاه ها از جمله صدا و سیما و سازمان تات نیز در این امر برنامه های تبلیغی و اقناع سازی ذینفعان و آحاد جامعه را در رسانه های دیداری و شنیداری و کنترل و نظارت سیستمی از طریق سامانه های در اختیار وزارت متبوع بصورت کشوری در دستور کار قرار دارند.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به حجم بالای تولیدات مازندران در اجرای هرچه بهتر این برنامه در سطح کشور، با همراه سازی بیشتر تولیدکنندگان و پرورش دهندگان و هماهنگی بیشتر بدنه مدیریتی و کارشناسی استان، این مهم مطابق با مصوبات شورای امنیت ملی و توجه به جلوگیری از پیگیری ها و تذکرات دستگاه های نظارتی بطور جدی در دستورکار قرار گرفته و اجرا می شود.