طی 10 سال اخیر 60هزار نفر در سواحل شمال از مرگ نجات یافتند
نایب رئیس هیئت فدراسیون نجات غریق و غواصی کشور، در ستاد اجرایی خدمات سفر استان مازندران گفت: در 10 سال اخیر 60 هزار نفر از مرگ حتمی در سواحل شمال کشور نجات یافتند.
به گزارش کیاپرس، بهروز اسفندیاری در گفتگو با خبرنگاران گفت: سالانه 250 نفر در سواحل شمال دلیل شنا در خارج از محدوده دریا و شنا در شب و 200 نفر در رودخانه های جنوب جان خود را از دست می دهند.
وی با بیان اینکه از زمان تاسیس این فدراسیون تا سال 1369 در مجموع 5 هزار منجی غریق در کشور وجود داشت افزود: از این تعداد یکصد نفر را بانوان تشکیل می دادند.
اسفندیاری افزود: در حال حاضر با برنامه ریزی های صورت گرفته 105هزار ناجی غریق در کشور فعالیت می کنند که 18 هزار نفرآنان خانم هستند.
نایب رئیس هیئت فدراسیون نجات غریق و غواصی کشور، با بیان اینکه این افراد شناسنامه دار هستند، تصریح کرد: 900 غواص درجه یک، 2 و سه ستاره در کشور وجود دارد.
اسفندیاری، ادامه داد: 70 مدرس غواصی و 210 مدرس نجات غریق در کشور مشغول به آموزش علاقمندان هستند.
وی، تربیت منجی غریق، نظارت فنی و کارشناسی بر اماکن آبی کشور را مهمترین وظیفه هیئت فدراسیون نجات غریق و غواصی دانست.
اسفندیاری، ضمن اشاره به تاخیر در پرداخت حقوق ناجیان غریق افزود: به همین دلیل سالانه ناجیان با سابقه خود را ازدست می دهیم.
نایب رئیس هیئت فدراسیون نجات غریق و غواصی کشور، با بیان اینکه حقوق ناجیار غریق بعد از تعطیلات نوروز پرداخت می شود، تصریح کرد: در مجموع برای تسویه حساب کامل با ناجیان غریق به 5 میلیاردتومان اعتبار نیاز داریم.
وی، ادامه داد: از نظر نرم افزاری در شرایط مطلوبی به سر می بیرم ولی از نظر سخت افزاری با مشکل مواجه ایم زیرا همچنان عملیات نجات را به شکل نیمه سنتی انجام می دهیم.
اسفندیاری، خاطرنشان کرد: سازماندهی و اداره کشورهای خاورمیانه به ویژه کشورهای عربی در حوزه نجات غریق و غواصی بر عهده هیئت فدراسیون نجات غریق و غواصی کشور ایران است.