تولید ۱۸ درصد گوشت سفید مازندران در ساری


کیاپرس / سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی ساری از تولید ۱۸ درصد گوشت سفید استان در این شهرستان خبر داد.
به گزارش کیا پرس به نقل از مازندپاج، سید اسماعیل علوی با بیان اینکه شهرستان ساری دارای ۳۱۱ واحد مرغداری گوشتی است، گفت: سالانه ۵۰ هزار و ۲۰۰ تن گوشت سفید در واحدهای پرورش طیور این شهرستان تولید می شود.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری افزود: پنج واحد موسسه جوجه کشی نیز با ظرفیت تولید ۱۶۱ میلیون قطعه در این شهرستان فعالیت می کنند.
علوی ادامه داد: این شهرستان با تولید ۱۸ درصد استان مازندران، نقش بسزایی در بازار مصرف این پروتئین در داخل و حتی خارج از استان ایفا می کند.
وی خاطرنشان کرد: گوشت سفید در مقایسه با قیمت بالای گوشت قرمز در بازار، نقش مهمی در سفره خانوار دارد و رایج تر است.