چالش های فرهنگی حوزه بانوان شناسایی و برای کاهش آن برنامه ریزی شود
معاون سياسي امنيتي و اجتماعي استاندار، در جلسه كارگروه تخصصي بانوان و خانواده استان،با اشاره به وجود برخي چالش هاي فرهنگي در حوزه بانوان، ياد آور شد: كميته تخصصي براي شناسايي اين چالش ها از سوي اداره كل بانوان و خانواده استانداري تشكيل گردد و برنامه اي براي كاهش آن ارايه نمايد.
به گزارش کیاپرس به نقل از روابط عمومي استانداري، عليرضا يونسي رستمي، بر توجه به ورزش بانوان در دستگاه هاي اجرايي تاكيد كرد و بيان داشت: ورزشكاران زن ايران اسلامي، كه در ميادين بزرگ بين المللي و جهاني با حفظ عفاف، پاكدامني، غيرت، صداقت، جلوه اي از قهرماني و معنويت الهي زن مسلمان را به رخ مي كشند و ضمن برافراشتن پرچم مقدس كشورمان از ارزش هاي اسلامي حاكم بر جامعه مان، عاشقانه دفاع مي نمايند، قابل تقديرند.
يونسي افزود: اين شير زنان ايراني با تكيه بر غيرت خود، قطره اي از درياي توانايي، دانايي و عظمت ملت شريف ايران در برابر ديدگان جهانيان به رخ مي كشند.
وي بر تهيه ي برنامه يي مشخص از سوي مديران دستگاه هاي اجرايي، در خصوص ورزش بانوان و راه هاي همگاني كردن ورزش در استان و ارايه آن به استانداري جهت گنجاندن در برنامه هاي سال آتي استان تاكيد نمود و خاطر نشان ساخت: اداره كل ورزش و جوانان استان نيز برنامه يي در جهت كيفيت بخشي به امر ورزش بانوان در راستاي تقويت جسمي آنان، به استانداري ارايه نمايد.
معاون سياسي امنيتي و اجتماعي استاندار ، در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به اين كه سواد سلامت در زنان بايد ارتقا يابد، تصريح كرد: دانشگاه علوم پزشكي استان، بررسي كارشناسانه در خصوص علت بالا بودن ضريب برخي امراض در بانوان استان در مقايسه با ديگر استان ها و راهكارهاي عملي كاهش و مقابله با اين بيماري ها را انجام دهد.
يونسي با توجه به شيوع برخي بيماري ها در استان، تكثير و توزيع بروشورها، دستورالعمل ها، توصيه ها و هشدارها در سطوح مختلف سني و حوزه هاي مختلف علمي را ضروري خواند و عنوان كرد: در اين راستا بايد كارهاي زير بنايي صورت گيرد.
وي خاطر نشان كرد: اداره كل ورزش و جوانان، برنامه پيشنهادي را براي فرهنگي كردن ورزش در ميان كارمندان دولت و خانواده ها تا پايان خردادماه سال 93 ارايه نمايد.
معاون سياسي امنيتي و اجتماعي استاندار، خواستار برگزاري جلسات توجيهي در خصوص مراقبت از بيماري هاي رايج شد و اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشكي استان، بيماري هاي شايع در بانوان را شناسايي و با برگزار ي جلسات توجيهي، در كاهش اين بيماري ها اهتمام نمايد.
وي، خاطر نشان كرد: برنامه هاي مربوط به سلامت جامعه در برنامه هاي صدا و سيما افزايش يابد و در اين مورد ويژه برنامه هايي تهيه شود.
يونسي در ادامه با توجه به توانايي سازمان ها و بانوان شاغل، بر ارسال طرح تيم توانا به دستگاه هاي اجرايي از سوي جمعيت هلال احمر استان تاكيد كرد.