تحقق مطالبه بزرگ نیشابور با تبدیل دانشکده به دانشگاه علوم پزشکی

کیاپرس :نماینده مردم نیشابور، فیروزه و زبرخان در مجلس شورای اسلامی گفت: امروز روز تولد دانشگاه علوم پزشکی نیشابور همزمان با ولادت امام حسن عسکری(ع) است و خوشبختانه با تلاش دولت و به ویژه وزیر بهداشت، اصلی ترین مطالبه بهداشتی و درمانی نیشابور، محقق شد.

به گزارش کیاپرس به نقل ازوبدا، دکتر هاجر چنارانی در آیین ارتقای دانشکده به دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در تالار سیمرغ این شهرستان، اظهار داشت: اصلی ترین مطالبه ما در حوزه سلامت از وزرای پیشین بهداشت، ارتقای دانشکده علوم پزشکی نیشابور به دانشگاه بود که خوشبختانه با تلاش دکتر عین اللهی که به وی و عملکردش ایمان داریم، به نتیجه رسید.
وی افزود: ارتقای دانشکده به دانشگاه علوم پزشکی، اتفاقات مثبت و ارزشمندی مانند ارتقای شاخص ها و خدمات بهداشتی و درمانی در سطوح اولیه، تخصصی و فوق تخصصی به همراه دارد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در قانون برنامه ششم توسعه در مجلس دهم، استقلال سازمان اورژانس کشور را دیده بودیم، گفت: در حال حاضر که برنامه هفتم توسعه در حال تهیه است و لایحه آن ظرف چندماه آینده در مجلس آماده می شود، قول می دهیم که برای تبدیل وضعیت کارکنان حوزه سلامت و استخدام نیروهای جدید، نهایت سعی و تلاش خودمان را بکار گیریم.
وی با بیان اینکه دکتر عین اللهی در روزهای سخت کشور، اقدامات ارزشمند و جهادی در حوزه سلامت انجام داده است، خاطرنشان کرد: با وجود فعالیت شبانه روزی بیش از ۲۲۰ شبکه فارسی زبان معاند برای تخریب جمهوری اسلامی ایران اما کشور نیاز به نیروهای دلسوز، دغدغه مند و انقلابی دارد که در مسیر خدمت به مردم از هیچ کوششی دریغ نمی کنند.