خریداری دو هواپیمای کارگو برای توسعه صادرات در مازندران

کیاپرس :استاندار مازندران بهرهمندی از دو فروند هواپیمای کارگو را برای حمل و نقل هوایی بار موثر دانست و
گفت: اقدامات لازم برای خرید دو فروند هواپیما کارگو فراهم شد و ظرفیت خریداری تا ۵ هواپیما نیز وجود دارد
که این امر یکی از بسترهای مناسب برای تقویت صادرات در مازندران است.
سیدمحمود حسینیپور در پنجمین جلسه صادرات و میز مرکبات به کشور چین که در استانداری مازندران برگزار شد، با بیان اینکه مازندران قطب تولید محصولات باغی کشور است، اظهار کرد: دو فروند هواپیما کارگو خریداری شده است و همچنین ظرفیت خریداری تا ۵ فروند نیز وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه در گذشته هند و روسیه به دنبال این نبودند که مرکبات با چه نوعی به کشورشان وارد میشد، گفت: این کشورها خارج از نگاه سنتی پیگیر این هستند که مرکبات در چه باغ، خاک و توسط چه صادرکنندگانی به کشورشان وارد میشود.
این مسوول افزود: مازندران برای صادرات مرکبات خود برای هند رقیبی مانند چین پیدا کرده است که مجهز شدن به هواپیما کارگو می تواند موجب توسعه صادرات محصولات کشاورزی در مازندران شود.