۶۷۰۰ تن گندم از کشاورزان میاندورودی خریداری شد


کیاپرس : مدیر جهاد کشاورزی میاندورود از خرید ۶ هزار و ۷۰۰ تن گندم از کشاورزان میاندورودی تاکنون خبر داد.
به گزارش کیاپرس سید اسماعیل علوی با اشاره به آمار مراکز خرید گندم شهرستان میاندورود، اظهار کرد: تاکنون ۶ هزار و ۷۲۶ تن گندم توسط دو مرکز خرید از کشاورزان میاندورودی خریداری شده است.
وی با بیان اینکه سطح زیر کشت گندم این شهرستان ۳ هزار و ۳۵ هکتار است، میانگین عملکرد گندم در این شهرستان را ۴ هزار و ۱۰۰ کیلوگرم اعلام کرد.
علوی ادامه داد: امسال ۲ مرکز خرید تضمینی گندم در این شهرستان فعال شده و هم اکنون آماده دریافت گندم مازاد بر مصرف کشاورزان با قیمت خرید تضمینی ۱۱۵ هزار ریال برای هر کیلوگرم است.
وی با بیان اینکه در مزارع گندم این شهرستان ۲۶۰ تن انواع بذر گواهی شده و مادری توزیع شد، گفت: پیشبینی میشود امسال با میانگین عملکرد ۴ هزار و ۱۰۰ کیلوگرم در هر هکتار، ۱۲ هزار و ۴۰۰ تن گندم در مزارع این شهرستان تولید شود.