۴۰۰ بازرس به صورت روزانه از واحد های نانوایی استان بازدید کرده و نکات بهداشت فردی و اجتماعی را به صورت چهره به چهره آموزش می دهند

کیا پرس:حسن خیریانپور با اشاره به اینکه واحد های نانوایی با تغذیه مردم به صورت مستقیم ارتباط دارند گفت بسیار ضروریست از سلامتی خود و رعایت موارد بهداشتی اطمینان حاصل نموده و چنانچه علایمی از بیماری را داشتند در نانوایی ها حضور پیدا نکنند .

کیا پرس :معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران در جلسه ای که به منظور مقابله با ویروس کرونا در واحد های نانوایی برگزار شد گفت : روزانه ۴۰۰ بازرس از واحد های نانوایی بازدید نموده و موارد بهداشت فردی و بهداشت محیط را کنترل و مراقبت خواهند نمود
حسن خیریانپور با اشاره به اینکه واحد های نانوایی با تغذیه مردم به صورت مستقیم ارتباط دارند گفت: بسیار ضروریست از سلامتی خود و رعایت موارد بهداشتی اطمینان حاصل نموده و چنانچه علائمی از بیماری را داشتند در نانوایی ها حضور پیدا نکنند .
وی افزود: نانوایی ها باید از ورود افراد متفرقه به داخل نانوایی جلوگیری نموده و باتوجه به اینکه پول نقد از مهمترین ابزار انتقال این ویروس است از گرفتن آن اجتناب نموده و از کارت خوان استفاده نمایند .
معاون هماهنگی امور اقتصادی با بیان این نکته که ماسک برای کارکنان نانوایی ها ضروری است افزود : تجهیزات نانوایی و سطوحی که نان بر روی آن قرار میگیرد به صورت روزانه و قبل از شروع به کار ضدعفونی و گند زدایی شود و حداقل یکبار در روز لباس کار خود را تعویض نمایند .
ایشان در پایان از ادارات صنعت،معدن و تجارت ، غله و خدمات بازرگانی ، تعزیرات حکومتی ، دانشگاه علوم پزشکی و اتحادیه خبازان خواست: با توجه به اینکه ویروس کرونا قابلیت انتشار بسیار بالایی دارد و حفظ امنیت سلامت مردم شریف استان در اولویت قرار دارد ضمن نظارت جدی و مستمر بر نانوایی ها، با نانوایانی که اصول بهداشتی را رعایت نمیکنند برخورد قانونی لازم صوت گرفته و با تهیه و نصب بنر و یا چاپ بروشور اطلاعات کافی در این زمینه را به مردم شریف استان ارایه نمایند .
حسن خیریانپور تصریح کرد در سطح استان مازندران حدود ۴۹۰۰ واحد نانوایی به مردم خدمات ارایه می دهند.