تولد نوزاد زود رس از مادر باردار مشکوک به کرونا در بابل

کیا پرس : دکتر جلالی رئیس دانشگاه از زایمان مادر باردار با احتمال بسیار بالاى ابتلا به کرونا خبر داد.

دکتر سید فرزاد جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: روز گذشته مادر باردار ۲۳ ساله اهل بابل با علائم تب، سرفه، دردعضلانی ، تنگی نفس و با سابقه سرماخوردگی در خانواده به بیمارستان

 

مراجعه نمود که پس از انجام سی تی اسکن و آزمایشات مربوطه احتمال ابتلاء به بیماری کرونا در ایشان بسیار بالا تشخیص داده شد.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: این دانشگاه خوشبختانه از قبل پیش بینى اتاق عمل ویژه براى زایمان اینگونه مادران مشکوک به کرونا را در نظر گرفته بود.

 

وی افزود: ختم بارداری برای این مادر باردار بعلت پارگی کیسه آب در ۳۶ هفته اعلام شد و زایمان توسط تیم زنان و زایمان دانشگاه به سرپرستی خانم دکتر پهلوان با موفقیت انجام شد و نوزاد سالم با

 

وزن ۳ کیلو و چهارصد گرم بدنیا آمد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: نوزاد بعلت زایمان زودرس در بیمارستان کودکان امیرکلا تحت مراقبتهای پزشکی قرار دارد و حال عمومی نوزاد خوب می باشد.

 

 

این مسئول ادامه داد: این مادر عزیز هم پس از زایمان در بیمارستان تحت نظر قرار دارد و حال عمومی وی مساعد می باشد.

دکتر جلالی گفت: شستن مکرر دست ها، پرهیز از روبوسی و دست دادن و خودداری از حضور در خارج از خانه و تماس های غیرضروری باید توسط زنان باردار مورد توجه بیشتری قرار گیرد.