افزایش قیمت تجهیزات پزشکی تا ۷ برابر در سال آینده
کیاپرس/رئیس سازمان غذا و دارو گفت: در صورت تغییر ارز ۴۲۰۰ تومانی به ۲۸۵۰۰ تومان، قیمت تجهیزات پزشکی تا ۷ برابر افزایش خواهد یافت. برای جلوگیری از افزایش پرداختی از جیب بیماران، به ۳۵ هزار میلیارد تومان بودجه نیاز است. به گزارش کیاپرس، «مهدی پیرصالحی» درباره نوع ارز تخصیصی به دارو و تجهیزات پزشکی در سال ۱۴۰۴ اظهار کرد: ارز ترجیحی برای دارو و تجهیزات پزشکی در سال آینده نیز ادامه خواهد داشت. با این حال، ارز ۴۲۰۰ تومانی تخصیصیافته به تجهیزات پزشکی به ارز…
سالیانه حدود ۱۷ هزار نفر در کشور به سرطان پستان مبتلا میشوند
کیاپرس/رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به این که سالیانه حدود ۱۷ هزار نفر در کشور به سرطان پستان مبتلا میشوند و به دلایل مختلفی نظیر مراجعه دیرهنگام و تشخیص دیررس حدود هفت هزار نفر آنان جان خود را از دست میدهند، بر ضرورت استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی در تشخیص زودرس این بیماری تاکید کرد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی امروز چهارشنبه ۱۹ دیماه در افتتاحیه هجدهمین کنگره بین المللی سرطان پستان افزود: توجه به…
سامانه ۴۰۳۰ در خدمت پیشگیری از سقط جنین
کیاپرس/مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام از همکاری این بنیاد با وزارت بهداشت و گروههای مردمی در راستای اجرای سیاستهای افزایش جمعیت و برگزاری دوره آموزش تخصصی برای ۳۰۰ مشاور تلفنی جهت پیشگیری از سقط جنین خبر داد. به گزارش کیاپرس از مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی ستاد اجرایی فرمان امام، سید امیرحسین مدنی با اشاره به استفاده از ظرفیت سامانه تلفنی ۴۰۳۰ در این طرح، گفت: فعالیت سامانه ۴۰۳۰ در حوزه جوانی جمعیت با حضور ۱۵ مشاور در بخش پیشگیری از سقط جنین آغاز…
بحران جدی خالی ماندن صندلیهای رزیدنتی/بیش از ۲۰۰۰ صندلی خالی ماند
کیاپرس/رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران با ابراز نگرانی از کاهش جذب در رشتههای کلیدی افزود: «متأسفانه رشتههای طب اورژانس، بیهوشی و اطفال با بحران جدی مواجهاند و بیش از ۲۰۰۰ صندلی رزیدنتی خالی مانده است. به گزارش کیاپرس،دکتر محمد رئیسزاده درافتتاحیه هفدهمین کنگره سالیانه انجمن علمی طب اورژانس ایران افزود: «به جای اینکه مشکلات ریشهای این موضوع بررسی شود، برخی فقط به افزایش ظرفیت پزشکی فکر میکنند، بدون آنکه برای جذب پزشکان عمومی که خارج از چرخه پزشکی ماندهاند (حدود ۳۰ هزار پزشک عمومی)…
هوش مصنوعی جایگزین اپراتورهای اورژانس میشود
کیاپرس/رئیس سازمان اورژانس کشور از کاهش اپراتورهای مرکز ١١۵ و بهرهگیری از هوش مصنوعی خبر داد و گفت: برای ارائه خدمات با سرعت بالاتر و دقیقتر به بیماران و مصدومان در صدد استفاده از هوش مصنوعی هستیم. به گزارش کیاپرس، جعفر میعادفر روز چهارشنبه در هفدهمین همایش سالیانه اورژانس ایران که در مرکز همایشهای رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، افزود: اورژانس پیش بیمارستانی در کنار اورژانس بیمارستانی میتواند به سلامت بیماران و مصدومان کمک کند. وی با بیان اینکه اکنون نیز اپراتورهای اورژانس…
از ویروس جدید چینی بیشتر بدانیم
کیاپرس/معاون فنی مرکز بهداشت خراسان رضوی گفت: ویروس متاپنومای انسانی ( HMPV) از طریق ترشحات ناشی از سرفه و عطسه، تماس نزدیک شخصی مانند لمس، دست دادن و ارتباط تنفسی و تماس با اشیاء یا سطوح آلوده به ویروسها و سپس لمس دهان، بینی و چشم منتقل می شود. به گزارش کیاپرس از وبدا، دکترمجید جعفرینژاد با بیان اینکه برای پیشگیری از بیماری ویروسی HMPV که در حال حاضر هیچ درمان ضدویروسی برای آن وجود ندارد و واکسن تأیید شدهای نیز برای پیشگیری از این…
پیشنهاد رییس جمهور؛ ارز دارو و تجهیزات پزشکی در اختیار وزارت بهداشت قرار گیرد
اختصاصی – کیاپرس/مشاور عالی و جانشین وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: پیشنهادی هم آقای رییس جمهور مطرح کردند این است که خود ارز دارو و تجهیزات پزشکی در اختیار وزارت بهداشت قرار گیرد. دکتر علی جعفریان در پاسخ به این سوال خبرنگار کیاپرس مبنی بر اینکه آیا تکلیف نرخ ارز تجهیزات پزشکی مشخص شده است؟، گفت: ظاهراً دیگر این نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان محاسبه نمی شود. عدد این نرخ ظاهراً براساس قیمت رسمی ( تالار دوم) محاسبه می شود. وی گفت:…
آنچه باید درباره کم کاری تیروئید بدانیم
کیاپرس/رئیس گروه پیشگیری و مدیریت بیماری های غیر واگیردار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کم کاری تیروئید یکی از علل عقب ماندگی ذهنی نوزادان است اما با تشخیص به هنگام و درمان به موقع، می توان از عوارض جدی این بیماری جلوگیری کرد. به گزارش کیاپرس از وبدا، دکتر بابک اقبالی افزود: وجود کم کاری تیروئید در جنین، اختلالاتی در ارگان های مهم از جمله سیستم عصبی مرکزی و اسکلتی ایجاد می نماید. وی با اشاره به اینکه اغلب نوزادان در بدو تولد…
آیا آنفلوآنزا امسال بی رحم تر شده است؟
کیاپرس/فوق تخصص ریه با اشاره به اینکه آلودگی هوا، بیماری آنفلوانزا را شدیدتر می کند، گفت: آلودگی هوا سیستم ایمنی بدن را ضعیف کرد، همین موضوع سبب می شود بیماری های تنفسی از جمله آنفلوانزا با شدت بیشتری بروز پیدا کند. دکتر مصطفی قانعی در پاسخ به این سوال که آیا بیماری آنفلوانزا امسال شدیدتر، گسترده تر و طولانی تر است؟ افزود: همزمانی آلودگی هوا و شیوع ویروس بیماری، فرصتی شد تا افراد بیشتری درگیر بیماری شوند. وی بیان داشت: مردم هم اصول بهداشتی را…