موردی از ابتلا به ویروس HMPV در ایران مشاهده نشده است

کیاپرس/رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در صفحه شخصی خود در فضای مجازی به طرح چندین پرسش و پاسخ در خصوص ویروس متاپنومو انسانی(HMPV) پرداخت.

به گزارش کیاپرس از وبدا، دکتر حسین کرمانپور با اشاره به جدید نبودن این ویروس، گفت: این ویروس همانند کرونا ممکن است جهش کند و نسخ های متفاوتی خلق کند. ممکن است این ویروس در ایران باشد اما تا کنون در تست هایی که انجام شده دیده نشده است.

وی افزود: یادمان باشد ابتدای کرونا اصلا کیت آزمایشگاهی وجود نداشت که کرونا شناسایی شود اما در مورد HMPV کیت داریم و روزانه رصد می شود.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در خصوص امکان اپیدمی شدن این ویروس در سطح جهان، تاکید کرد: باتوجه به آمادگی های لازم، امکان اپیدمی شدن این ویروس کم است اما منطقی است که آماده باشیم تا غافلگیر نشویم که تمام شبکه های بهداشت کشور در آمادگی کامل هستند.

دکتر کرمانپور از شستشوی مرتب دست ها، استفاده از ماسک در مراکز شلوغ، تهویه اماکن پر ازدحام و استراحت در اثر بروز علائم به عنوان راه های پیشگیری از این بیماری یاد کرد و گفت: مثل اکثر بیماریهای ویروسی، هیچ درمان قطعی وجود ندارد. یادمان نرود سرماخوردگی با قرن ها حضور در جهان، هنوز درمان ندارد.




حدود یک میلیارد دلار به بخش سلامت اختصاص یافت

کیاپرس/وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی از اقداماتی که برای رفع این مشکلات انجام شده خبر داد و گفت: با پیگیری‌های صورت‌گرفته و موافقت مقام معظم رهبری، حدود یک میلیارد دلار از صندوق ذخیره ارزی به بخش سلامت اختصاص یافت.

به گزارش کیاپرس از وبدا، دکتر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در نخستین اجلاس معاونین توسعه مدیریت و منابع دانشگاه‌ ها و دانشکده‌های علوم پزشکی و سازمانهای تابعه در دولت چهاردهم، افزود: همچنین، با حمایت مجلس، بودجه ای برای حل بخشی از مشکلات این حوزه تأمین شد. بیمارستان ها نیز مبالغ زیادی از تامین اجتماعی مطالبه دارند.

وزیر بهداشت با اشاره به بدهی‌های گسترده وزارت بهداشت گفت: بدو ورود به وزارتخانه، مجموعه دانشگاه ها، با بدهی ۹۷ هزار میلیارد تومانی مواجه بودند. در پرداخت‌ها اولویت ما دستمزد نیروی انسانی است. بخش عمده بدهی، حدود ۳۵ هزار میلیارد تومان، مربوط به حوزه دارو و تجهیزات پزشکی است. مشکل اصلی دارو، نقدینگی است و کارخانه‌های داروسازی در این زمینه با چالش جدی مواجه هستند.

حمایت از دستیاران پزشکی و اصلاح نظام پرداخت

دکتر ظفرقندی، دستیاران پزشکی را از زحمتکش‌ترین نیروهای حوزه سلامت عنوان و تصریح کرد: امسال بودجه‌ای برای افزایش حقوق دستیاران اختصاص یافت.

وی همچنین از اصلاح فرمول پرداخت اضافه کار پرستاری و اولویت‌دهی به پرداخت‌های نیروی انسانی خبر داد و گفت: اولویت پرداخت‌ها به ترتیب نیروی انسانی، دارو و مطالبات پیمانکاران است.

مولدسازی و نقش خیّرین

وزیر بهداشت با تاکید براینکه نباید تنها به منابع دولتی تکیه کرد، گفت: خیّرین سلامت اقدامات ارزشمندی انجام داده‌اند و باید این ظرفیت را گسترش دهیم. در شرایط فعلی بهتر است پروژه های نیمه تمام را تکمیل و پروژه‌هایی که پیشرفت بیشتری دارند، باید اولویت‌دار باشند.

چشم‌انداز سلامت؛ کاهش رنج بیماران

دکتر ظفرقندی در پایان گفت: باید به سمتی حرکت کنیم که بیماران به‌جز درد بیماری، رنج دیگری متحمل نشوند. هماهنگی و یکپارچگی در برنامه‌ریزی‌ها، کلید دستیابی به این هدف است.

نخستین اجلاس معاونین توسعه مدیریت و منابع دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی و سازمان های تابعه در دولت چهاردهم، از امروز ۱۸ دیماه ۱۴۰۳ با حضور دکتر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، غلامرضا تاجگردون، رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، مهندس طاهر موهبتی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، آغاز شده و تا فردا ۱۹ دیماه، ادامه خواهد داشت.




استخدام پرستاران در دستور کار دولت است

کیاپرس/رئیس کل سازمان نظام پرستاری گفت: افزایش مبلغ اضافه کار یکی از مطالبات مهم پرستاران بود که محقق شد و امیدواریم با پیگیری‌هایی که در حال انجام است برای استخدام نیروی پرستار که موافقت آن هم با پیگیری وزارت بهداشت از سازمان اداری استخدامی گرفته شده است، بتوانیم بخشی از کمبودهای طولانی پرستاری را جبران کنیم.

هزار پرستار کمبود داریم

به گزارش کیاپرس از وبدا، دکتر احمد نجاتیان افزود: در حوزه اضافه کار مساله اصلی این است که متاسفانه با کمبود شدید پرستار در کشور مواجه هستیم، به‌طوری که به ازای هر تخت حدود یک یا کمتر از یک پرستار داریم. این آمار نشان می‌دهد که حدود ۱۰۰ هزار پرستار در کشور کم داریم.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری گفت: در شرایط فعلی بخشی از این کمبود پرستار باید از طریق اضافه کار همکاران فعلی جبران شود اما با توجه به معوقات طولانی و همچنین مبلغ پایین اضافه کار که مورد اعتراض همکاران پرستار است و تایید این مبلغ پایین از سوی وزیر بهداشت و رئیس جمهوری مساله افزایش مبلغ اضافه کاری پرستاران در دستور کار دولت قرار گرفت.

وی افزود: در یک همکاری وسیع بین دولت، وزارت بهداشت، سازمان اداری استخدامی، سازمان برنامه و بودجه و البته پیگیری که نهادهای دیگر از جمله سازمان نظام پرستاری انجام ‌دادند خوشبختانه مبلغ اضافه کار نسبت به ابتدای دولت چهاردهم حدود ۲٫۵ برابر شد.

افزایش اضافه کاری تا حدی مشکل کمبود پرستار بیمارستانها را حل می کند

دکتر نجاتیان ادامه داد: این اقدام در اصل و در گام اول تا حدی مشکل بیمارستان‌ها را حل می‌کند. با این حال با این اقدام تلاش شد برای داوطلب شدن پرستاران در انجام اضافه کاری جاذبه و انگیزه ایجاد کنیم تا پرستاران برای اضافه کاری داوطلب شوند و کمبود پرستار را در شرایط فعلی حل کنیم بنابراین حرکت مهمی بود که با پیگیری سازمان نظام پرستاری و همراهی وزارت بهداشت در دولت چهاردهم به نتیجه رسید.




تزریق آب مقطر به بیماران سرطانی؛ جنایتی تکان‌دهنده است

کیاپرس/رییس کل سازمان نظام پزشکی، در مصاحبه با ایسنا ضمن ارائه توضیحاتی درباره آخرین وضعیت پرونده قتل پزشک یاسوجی، به موضوع تزریق آب مقطر بجای دارو به بیماران سرطانی واکنش نشان داد و آن را مصداق بارز جنایت خواند. وی خواستار اشد مجازات برای عاملان این اقدامات شد.

آخرین وضعیت پرونده قتل دکتر داوودی؛ پزشک یاسوجی

به گزارش کیاپرس از سازمان نظام پزشکی ایران، دکتر محمد رئیس‌زاده در خصوص پرونده قتل دکتر داوودی، پزشک یاسوجی، اظهار داشت: «پس از وقوع این حادثه تلخ، در روز حادثه با حضور در یاسوج و دیدار با خانواده محترم ایشان، جلساتی با استانداری و شورای تأمین برگزار کردیم. نهایت همکاری از سوی مسئولان استان صورت گرفت و گزارشی جامع از این حادثه و پیگیری‌های انجام‌شده را به رئیس‌جمهور ارائه دادیم. همچنین درخواست کردیم که مرحوم دکتر داوودی به‌عنوان شهید خدمت ثبت شود که رئیس‌جمهور نیز به بنیاد شهید دستور پیگیری این موضوع را صادر کردند.»

وی همچنین به نامگذاری خیابانی در مرکز شهر یاسوج به نام مرحوم دکتر داوودی اشاره کرد و افزود: «این اقدام با همکاری استانداری، شورای شهر و شهردار یاسوج انجام شد و خیابانی که مطب دکتر داوودی در آن قرار داشت، به نام ایشان مزین شد.»

مطالبه حکم بازدارنده برای عامل قتل پزشک یاسوجی

دکتر رییس‌زاده با تاکید بر پیگیری مداوم این پرونده تصریح کرد: «از رئیس محترم دادگستری کهگیلویه و بویراحمد درخواست داریم که پرونده سریع‌تر به سرانجام برسد و احکام بازدارنده‌ای صادر شود که دیگر هیچ‌کس به خود اجازه تعرض به کادر درمان را ندهد.»

وی همچنین از یک شرکت بیمه‌گر که از پرداخت مطالبات بیمه عمر دکتر داوودی خودداری کرده است، گلایه کرد و خواستار انجام تعهدات این شرکت شد.

تزریق آب مقطر به بیماران سرطانی؛ جنایتی تکان‌دهنده

رئیس کل سازمان نظام پزشکی در بخش دیگری از سخنان خود، به خروج غیرقانونی دارو از دو مرکز درمانی و تزریق آب مقطر به جای دارو در چند بیمار مبتلا به سرطان واکنش نشان داد و این اقدام را مصداق بارز جنایت دانست.

🔹وی اظهار داشت: «تزریق آب مقطر یا هر ماده‌ای به‌جای داروی حیاتی برای بیماران سرطانی، اقدامی جنایت‌کارانه است که علاوه بر آسیب جسمی، امنیت روانی جامعه را به خطر می‌اندازد. جامعه پزشکی و کادر بهداشت و درمان کشور از چنین اقدامات وحشیانه‌ای برائت می‌جویند و این افراد باید با اشد مجازات روبرو شوند.»

درخواست برخورد قضایی سخت با عاملان جنایت:

دکتر رییس‌زاده تاکید کرد:«این جنایت که جان بیماران سرطانی را تهدید کرده است، نه تنها به ساحت مقدس سلامت و درمان آسیب می‌زند، بلکه اعتماد عمومی به سیستم بهداشت و درمان را نیز خدشه‌دار می‌کند. انتظار داریم دستگاه قضایی با صدور احکام بازدارنده و اشد مجازات، مانع از تکرار چنین فجایعی شود.»

پیگیری پرونده فوت رزیدنت ارتوپدی در کرمانشاه

رئیس کل سازمان نظام پزشکی همچنین درباره فوت دکتر فرشاد درخش، رزیدنت ارتوپدی کرمانشاه گفت: «این پرونده نیز با حضور هیأتی از وزارت بهداشت بررسی شده است. نتایج بررسی‌ها به‌زودی اعلام خواهد شد و اقدامات لازم برای اصلاح روندهای آموزشی و جلوگیری از اعمال فشارهای غیرمنطقی به دستیاران انجام خواهد شد.»

رئیس کل سازمان نظام پزشکی در پایان تاکید کرد: «کادر درمان کشور ثابت کرده‌اند که در شرایط بحرانی مانند جنگ تحمیلی و همه‌گیری کرونا، فداکارانه جان خود را برای حفظ سلامت جامعه به خطر انداخته‌اند. لذا، عاملان این جنایت‌ها باید به‌طور جدی مجازات شوند تا هیچ‌کس جرأت نکند امنیت روانی جامعه را با چنین اقدامات شنیعی تهدید کند.»




پاسخ فن آور واکسن رازی کووپارس به نگرانی ها درباره شیوع ویروس جدید در چین

کیاپرس/مدیر تحقیق و توسعه موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی و فن آور واکسن رازی کووپارس، ضمن تشریح ویژگی های ویروس جدید انسانی (HMPV) در کشور چین گفت: زیرساخت‌های تولید واکسن بسیار پیشرفته‌تر از ابتدای همه‌گیری کووید-۱۹ است و در صورت نیاز وزارت بهداشت، امکان تولید سریع واکسن‌های مؤثر وجود دارد.

به گزارش کیاپرس از روابط عمومی موسسه رازی، دکتر سیدرضا بنی هاشمی، درباره ویروس متاپنومونی انسانی (HMPV) که به تازگی در چین شایع و نگرانی را به وجود آورده است، گفت: این ویروس یکی از عوامل مهم عفونت‌های تنفسی است که اولین بار در سال ۲۰۰۱ در هلند شناسایی شد. این ویروس با ساختاری کروی و RNA ویروسی، عمدتاً دستگاه تنفسی را درگیر می‌کند و می‌تواند باعث عفونت‌های خفیف تا شدید شود.

وی افزود: علائم بالینی HMPV شامل تب، سرفه، خرخر، تنگی نفس، و در موارد شدیدتر، پنومونی است. در بسیاری از موارد، علائم این ویروس مشابه سرماخوردگی است و می‌تواند با عوارض جدی‌تر همراه شود. این ویروس می‌تواند به ویژه برای کودکان، سالمندان و افراد با سیستم ایمنی ضعیف خطرناک باشد.

ایمونولوژیست و واکسینولوژیست موسسه رازی، با بیان این که سیستم ایمنی بدن به این ویروس با تولید آنتی‌بادی‌ها و ایمنی سلولی واکنش نشان می‌دهد که باعث ایجاد التهاب در نواحی درگیر ریه‌ها می‌شود، تاکید کرد: این واکنش ایمنی مشابه واکنشی است که در برابر ویروس COVID-19 نیز مشاهده می‌شود. در هر دو مورد، سیستم ایمنی سعی می‌کند با تولید آنتی‌بادی‌ها و فعال‌سازی سلول‌های ایمنی، ویروس را از بین ببرد، اما این پاسخ می‌تواند منجر به التهاب و آسیب به بافت ریه شود.

بنی هاشمی، نحوه انتقال این ویروس را HMPV از طریق تماس مستقیم با ترشحات تنفسی افراد مبتلا عنوان کرد و افزود: این انتقال می‌تواند از طریق قطرات تنفسی هنگام سرفه یا عطسه، تماس با سطوح آلوده و سپس لمس صورت (بینی، دهان یا چشم‌ها) صورت گیرد. بنابراین، رعایت بهداشت شخصی و ضدعفونی سطوح مشترک اهمیت ویژه‌ای دارد.

فن آور واکسن رازی کووپارس، با تاکید بر لزوم پیشگیری و رعایت بهداشت تصریح کرد: برای پیشگیری از شیوع ویروس، رعایت موازین بهداشتی بسیار مهم است. شستشوی مرتب دست‌ها با آب و صابون، استفاده از دستمال هنگام عطسه و سرفه، و اجتناب از تماس نزدیک با افراد بیمار از جمله اقدامات مهم پیشگیرانه هستند. همچنین استفاده از ماسک در اجتماعات و مکان‌های شلوغ می‌تواند به کاهش شیوع ویروس کمک کند.

بنی هاشمی، همچنین جنبه های عمومی و اجتماعی شیوع این‌ویروس را مورد توجه قرار داد و گفت: حفظ خونسردی و عدم واکنش احساسی، استفاده از منابع اطلاعاتی معتبر به‌ویژه اطلاعیه‌های وزارت بهداشت و عدم اعتماد به اخبار نادرست در فضای مجازی ضروری است.

مدیر تحقیق و توسعه موسسه رازی، در خصوص آمادگی کشور برای ساخت واکسن مناسب، تاکید کرد: خوشبختانه، زیرساخت‌های تولید واکسن در حال حاضر بسیار پیشرفته‌تر از ابتدای همه‌گیری کووید-۱۹ است و در صورت نیاز وزارت بهداشت، امکان تولید سریع واکسن‌های مؤثر وجود دارد.

ایمونولوژیست و‌ واکسینولوژیست موسسه رازی، تصریح کرد:با توجه به افزایش موارد ابتلا در چین از دسامبر ۲۰۲۴، نگرانی‌ها در مورد شیوع بیشتر این ویروس افزایش یافته است. ضمن این که، چندین ویروس دیگر از جمله انفولانزا، سرماخوردگی، RSV و COVID-19 نیز در کشور در حال گردش هستند و هیچ گزارشی از جدا سازی ویروس جدید وجود ندارد.

مدیر تحقیق و توسعه (R&D)موسسه رازی با اشاره به اخبار ارسالی در فضای مجازی از کشور چین، توجه به مواردی را لازم دانست و افزود: شرایط خاص چین و جمعیت بالا، احتمال قرنطینه در این کشور ممکن است الزامات خاصی را ترتیب دهد که در کشورهای دیگر نیاز نباشد. لذا رعایت بهداشت و استفاده از منابع اطلاعاتی معتبر می‌تواند به کنترل آرامش و پیشگیری از شیوع ویروس کمک کند.




بخش دیگری از مطالبات معوقه پرستاران به زودی پرداخت می شود

کیاپرس/رئیس کل سازمان نظام پرستاری افزود: یکی از مشکلات مهم مساله معوقات پرستاری بود که به موضوع آزاردهنده‌ای تبدیل شده بود و از ابتدای دولت به چشم می خورد. با پیگیری جدی وزیر بهداشت و همراهی دولت در یک بازه چهار ماهه حرکت بسیار خوبی در این زمینه اتفاق افتاد و منابعی برای جبران معوقات پرستاران به دانشگاه‌ها اختصاص داده شد. به طوری که معوقات تعرفه از حدود ۹ ماه به حدود ۶ ماه کاهش پیدا کرد.

به گزارش کیاپرس از وبدا؛ دکتر نجاتیان اظهار داشت: در ادامه این پیگیری ها در جریان هستم که به‌زودی بخش دیگری از این مطالبات هم به دانشگاه‌ها ابلاغ می شود و فاصله طولانی پرداخت مطالبات پرستاران کاهش پیدا می کند.

دولت چهاردهم به دنبال حل ریشه ای مشکلات پرستاران است

وی ادامه داد: به‌نظر می‌رسد در دولت چهاردهم این فرصت ایجاد شده است که بتوانیم به‌طور ریشه‌ای به مسائل پرستاری رسیدگی کنیم. از جمله دستوری که ریاست جمهوری برای ایجاد کمیته پیگیری مشکلات پرستاران داد.این کمیته زیر نظر وزیر بهداشت در حال تشکیل شدن است و نمایندگانی از سازمان اداری استخدامی، سازمان برنامه و بودجه و سازمان نظام پرستاری در آن حضور خواهند داشت.

دکتر نجاتیان گفت: همچنین امیدواریم با ارتباط خوب و سازنده‌ای که بین وزارت بهداشت و مجلس شورای اسلامی هست بتوانیم بخشی از مشکلات پرستاری که نیازمند قانون هستند، از جمله مشکلات مربوط به بازنشستگی و استخدام پرستاران را در مجلس حل کنیم.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری افزود: به‌طور کلی به نظر می‌رسد دولت چهاردهم و وزارت بهداشت برای حل مشکلات پرستاران عزم جدی دارند. البته مشکلات حوزه پرستاری سالها انباشته و مزمن شده است و انتظار اینکه در کوتاه مدت و طی چند ماه همه مشکلات حل شود واقع بینانه نیست.

وی ادامه داد: در مجموع به نظر می رسد در دولت و مجلس برای حل مشکلات پرستاران دغدغه وجود دارد و ما هم به‌عنوان سازمان نظام پرستاری تمام سعی خود را خواهیم کرد که در کنار وزارت به داشت و نهادهای تصمیم‌گیر کشور کمک کنیم و با اصلاح وضعیت موجود به سمت حل مشکلات جامعه پرستاری و بهبود مراقبت‌ها به مردم پیش برویم تا مردم بتوانند خدمات بهتر و کیفی‌تری را دریافت کنند.

دکتر نجاتیان تاکید کرد: حتما معتقدیم که همکاری و هم‌افزایی بین دولت و نهادهای غیر دولتی و حرفه‌ای مانند سازمان نظام پرستاری می‌تواند منافعی را هم برای صنف و هم برای مردم داشته باشد و این تعهد را داریم که در کنار دولت مسائل جامعه پرستاری را پیگیری کنیم.




آیا ویروس گوارشی جدیدی در کشور منتشر شد؟

کیاپرس/اخیرا در شبکه های اجتماعی، خبری مبنی بر “وجود یک ویروس گوارشی جدید” در کشور منتشر شده است. در این خبر اشاره شده که این ویروس با علائمی همچون اسهال، استفراغ، تب، بدن درد، استخوان درد، دل درد و دل‌پیچه شروع شده و تا مدت‌ها علامت سرفه در بدن بیمار ممکن است باقی بماند.

به گزارش کیاپرس از کانال وزارت بهداشت، فکت نامه سلامت به بررسی این ادعا پرداخته که نتایج آن به شرح زیر است:

در گزارش اخیر سازمان جهانی بهداشت، مهمترین بیماری های ویروسی حاد کنونی در سطح جهان آنفلوآنزا، کووید۱۹ و سرماخوردگی اعلام شده و شواهدی مبنی بر گسترش بیماری ویروسی با علائم گوارشی منتشر نشده است.

گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا و اروپا نیز نشان می دهد در دو هفته گذشته، موارد آنفلوآنزا، RSV و کووید۱۹ در این منطقه با رشد ۱۰تا ۲۰ درصدی، روند افزایشی به خود گرفته که بالاترین سهم مثبت شدن تست در مبتلایان شناسایی شده مربوط به آنفلوآنزا است.

در آخرین رصد پاتوژن های ویروسی در ایران هم نشانه ای از وجود یک بیماری ویروسی جدید با علائم خاص گوارشی گزارش نشده است.

تا این لحظه براساس داده های موجود، هیچ شواهدی مبنی بر وجود یک بیماری گوارشی جدید با علائم خاص وجود ندارد و این علائم محتمل احتمالا مربوط به بیماری های ویروسی فصلی همچون آنفلوآنزا، رینوویروس ها، کووید ۱۹ و سرماخوردگی است.




سرطان پستان شایع‌ترین سرطان

کیاپرس/سرطان پستان شایع‌ترین سرطان بین زنان و مردان جهان و ایران است.

به گزارش کیاپرس از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، این سرطان دومین علت مرگ ناشی از سرطانها در ایران و کشورهای غربی و همچنین اولین عامل مرگ در کشورهای جهان سوم محسوب می‌شود.

براساس آمار سرطان پستان ششمین علت مرگ ناشی از سرطانها در بین مردان و زنان جهان است.

این داده‌ها در کنار مسایل زنانگی، فردی و اجتماعی سبب شده که بیماری‌های پستان و مراقبت از بیماران  به یکی از حساس‌ ترین مسایل حوزه سلامت تبدیل شود.

هجدهمین کنگره بین المللی مراقبت از بیماران مبتلا به سرطان پستان ۱۹ تا ۲۱ دیماه ۱۴۰۳ در هتل قلب بیمارستان شهید رجایی برگزار می‌شود.

این کنگره بین المللی توسط مرکز تحقیقات سرطان ومرکز جامع کنترل سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار می‌شود.

در هجدهمین کنگره بین‌المللی سرطان پستان تازه ترین یافته‌های علمی درخصوص تشخیص، درمان و مراقبت از بیماران در سطح ملی و جهانی با حضور دانشمندان داخلی و خارجی ارایه می شود.

محورهای مورد بحث در این کنگره شامل: پیشگیری و غربالگری، بیولوژی مولکولی و ژنتیک،اپیدمیولوژی،اتیولوژی، عوامل خطر، روش‌های تشخیصی جدید در رادیولوژی و پزشکی هسته‌ای، درمان‌های نوین جراحی، آنکوپلاستی و بازسازی‌های زیبایی، درمان‌ های نوین رادیوتراپی، Target therapy و سایر درمان‌های سیستمیک، درمان‌ های Bioelectrical و ژن درمانی، مراقبت‌ های تسکینی، تغذیه، روانشناسی و هوش مصنوعی هستند.

در بخش جنبی کنگره نیز کارگاه‌های علمی در زمینه تشخیص، درمان و مراقبت از بیماران برای شرکت کنندگان برگزار می‌شود.

این کنگره از امتیاز بازآموزی برای مشمولان آموزش مداوم پزشکی برخوردار است. همکاران رشته های مختلف از جمله جراحان عمومی و جراحان بیماری های پستان، متخصصان هماتولوژی انکولوژی، رادیوتراپی انکولوژی، پاتولوژیست‌ها، رادیولوژیست‌های و سایر متخصصان علوم پایه و بالینی به ویژه دانشجویان پزشکی، پرستاری و پیراپزشکی می توانند در این کنگره حضور یابند.




لباس سوختگی همچنان بیمه نیست/نامه وزیر بهداشت هم چاره ساز نبود

کیاپرس/رییس هیات مدیره انجمن حمایت از بیماران سوخته (ققنوس) گفت: تلاش های چند ساله در مورد بیمه لباس سوختگی به نتیجه نرسید و لباس سوختگی همچنان بیمه نیست.

به گزارش خبرنگار کیاپرس، دکتر محمد جواد فاطمی افزود: انجمن تمام سعی و تلاش خود را کرد تا لباس سوختگی را بیمه کند، حتی نامه ای از دکتر قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت دولت روحانی، گرفتیم و آن را در دستور کار شورای عالی بیمه قرار دادیم اما به نتیجه نرسیده است.

وی به مزیت های لباس سوختگی اشاره کرد و گفت: لباس سوختگی جلوی چسبندگی ، گوشت اضافه را می گیرد ، خارش را کم و درمان را تسریع می کند تا فرد زودتر به زندگی عادی بر گردد

وی تاکید کرد: اگر لباس سوختگی بموقع در اختیار بیمار سوختگی قرار گیرد، علاوه بر کاهش جراحی ها ، چسبندگی، روزهای از کارافتادگی کاهش پیدا می کند و فرد بیمار زودتر به کار برمی گردد.

وی ادامه داد: همچنین خیلی از پانسمان های جدید که می توانند سوختگی را درمان کنند، میزان مرگ و میر را کاهش دهند، هم تحت پوشش بیمه نیستند.

وی افزود: افراد بسیار کمی می توانند این پانسمان ها را تهیه و استفاده کنند، چرا؟ چون جامعه سوختگی جامعه فقری است و با توجه به قیمت بالا امکان تهیه آن را ندارند.

وی بیان داشت: خیلی از خدمات مورد نیاز سوختگی هم، تحت پوشش بیمه نیستند, بطور مثال کار درمانی برای آنان بیمه نیست.

وی ادامه داد: برخی از این افراد حتی هزینه آب و ذهاب را ندارند تا از خدمات فیزیوتراپی که رایگان انجام می دهیم، استفاده کنند.