سخنگوی سازمان انتقال خون ایران خبر داد:: رشد ۴ درصدی آمار اهدای خون در هشت ماهه نخست ۱۴۰۳

کیاپرس : سخنگوی سازمان انتقال خون ایران از رشد ۴ درصدی آمار اهدای خون در هشت ماهه نخست سال ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال قبل، خبر داد و گفت: رشد آمار اهدای خون در این مدت، به عدد یک میلیون و ۶۱۹ هزار و ۸۷۲ واحد رسیده است.

به گزارش  کیاپرس به نقل از وبدا، دکتر بشیر حاجی بیگی سخنگوی سازمان انتقال خون، با اعلام این مطلب، افزود: بیشترین رشد شاخص اهدای خون طی مدت یاد شده در استان کهگیلویه و بویراحمد نزدیک به ۳۰ درصد به ثبت رسیده است. همچنین، سیستان و بلوچستان بیشتر از ۱۷ درصد و استان البرز بیش  از ۱۱ درصد رشد در این شاخص نشان می دهد.

 وی با اشاره به رشد شاخص اهدای مستمر خون، گفت: این شاخص نیز هم اکنون در کشور بیش از ۵۶ درصد است که نسبت به مدت مشابه سال قبل نزدیک به ۲ درصد رشد داشته است.
 
سخنگوی سازمان انتقال خون همچنین افزود: استان سمنان طی این بازه زمانی شاخص اهدای خون مستمر بیش از ۶۸ درصد، استان یزد نزدیک به ۶۸ درصد و استان قم نزدیک به ۶۶ درصد به ثبت رسانده اند که بالاترین شاخص اهدا را به خود اختصاص داده اند.
   
 دکتر حاجی بیگی با تاکید بر اهمیت افزایش مشارکت بانوان در امر حیاتی اهدای خون، گفت: شاخص اهدای بانوان هم اکنون ۴٫۵ (چهار و نیم درصد) است.

وی اعلام کرد که در استان خراسان شمالی و لرستان شاخص اهدای خون بانوان بیش از ۸ درصد و در سیستان و بلوچستان بیش از ۷ درصد است که میزان مشارکت بانوان در این استان ها از سایر نقاط کشور فزونی یافته است.  
 
وی در بخش دیگری از این گزارش بیان کرد: طی هشت ماه سال جاری برابر با دو میلیون و ۶۹۵ هزار و ۲۲ واحد فراورده در مراکز درمانی کل کشور توزیع شده است که ۲٫۵( دو و ۵ دهم درصد) نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است.

به گفته وی، طی این مدت استان تهران بیش از ۱۶ درصد اهدای خون کشور را به خود اختصاص داده است و ۲۶۴ هزار و ۲۷۹ واحد خون از استان تهران دریافت شده است که رشد نزدیک به ۴ درصدی نسبت به سال گذشته نشان می دهد.
 
سخنگوی سازمان انتقال خون با اشاره به برودت هوا و نزولات جوی و کاهش مراجعات اهدا کنندگان از مردم شریف کشورمان دعوت کرد تا این روزها اهدای خون را در برنامه خود قرار دهند.




۶ گام کلیدی برای کاهش چربی شکمی

کیاپرس :چربی احشایی، چربی است که در قسمت میانی بدن شما در ناحیه پشت عضلات شکم و در نزدیکی اندام های شما مانند معده، کبد، پانکراس و روده ها یافت می شود

به گزارش کیاپرس  به نقل از eatingwell، اصطلاح «چربی احشایی» در تحقیقات برای چربی هایی است که اندام های داخلی شما را در حفره شکمی شما احاطه کرده است. بسیاری از مردم می‌خواهند این نوع چربی را کاهش دهند. کاهش چربی احشایی به تغییرات کوچک و واقعی در تغذیه و سبک زندگی نیاز دارد که در طول زمان انجام می شود. پس فریب رژیم های جدید و غیر اصولی را نخورید.

چربی احشایی چیست؟

مندی انرایت، متخصص تغذیه، می‌گوید: «چربی احشایی، چربی است که در قسمت میانی بدن شما در ناحیه پشت عضلات شکم و در نزدیکی اندام های شما مانند معده، کبد، پانکراس و روده ها یافت می شود.» او می‌افزاید: «بر خلاف چربی زیر پوست که معمولاً می‌توانید با انگشتان یا ابزارهایی مانند کولیس فشار دهید، چربی احشایی را نمی‌توان بدون انجام روش‌هایی مانند تصویربرداری دید یا لمس کرد».

انرایت می گوید: «چربی احشایی برای همه طبیعی است و در واقع می تواند در مقادیر کم مفید باشد، زیرا می تواند از اندام ها محافظت کند. با این حال، او خاطرنشان می کند که چربی احشایی در حالت ایده آل باید حداکثر ۱۰ درصد از کل چربی بدن شما را تشکیل دهد. داشتن چربی احشایی بیشتر با خطر بیشتر بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی، سرطان، زوال شناختی، دیابت نوع ۲ و بیماری کبد چرب مرتبط می شود. »

۶ راه برای کاهش چربی احشایی

انرایت می‌گوید: «چربی احشایی در واقع آسان‌تر از چربی‌های زیر پوستی از بین می‌رود، زیرا سریع‌تر متابولیزه می‌شوند، به این معنی که احتمال سوزاندن چربی احشایی برای انرژی بیشتر است.»

از آنجایی که هیچ عادتی نمی تواند به سرعت از شر چربی های احشایی خلاص شود، ایجاد تغییراتی در سبک زندگی که از وزن کلی سالم پشتیبانی می کند، بهترین راه برای کاهش این نوع چربی است. »

۱٫ بیشتر از غذاهای ضد التهابی استفاده کنید

مقادیر بالای چربی بدن با مقادیر بالاتر التهاب در بدن مرتبط است، زیرا سلول‌های چربی هورمون‌های پیش‌التهابی به نام آدیپوکین‌ها را آزاد می‌کنند. رژیم‌های غذایی سرشار از غذاهای پیش‌التهاب مانند کربوهیدرات‌های تصفیه‌شده، گوشت‌های فرآوری‌شده و آن‌هایی که قند اضافه دارند، می‌توانند به افزایش چربی احشایی کمک کنند.

تمرکز شما باید بر خوردن غذاهای ضدالتهابی ، مانند میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل، لوبیا و حبوبات، همراه با منابع چربی‌های سالم و پروتئین‌های بدون چربی، مانند غذاهای دریایی، لبنیات کم‌چرب، تخم‌مرغ، آجیل و دانه‌ها باشد.

۲٫ مقدار زیادی پروتئین مصرف کنید

پروتئین به دلیل نقشش در عضله سازی و افزایش سیری شناخته شده است و می تواند به کاهش وزن کمک کند. تحقیقات نشان می دهد که خوردن یک رژیم غذایی با پروتئین بالا باعث افزایش حجم عضلانی می شود و به کاهش چربی بدن کمک می کند. هر دوی این موارد می توانند به افزایش گرمازایی یا سرعت سوزاندن کالری بدن کمک کنند. علاوه بر این، پروتئین به تنظیم هورمون هایی که گرسنگی و اشتها را کنترل می کنند، کمک می کند.

پروتئین مصرفی خود را در طول روز در وعده های مختلف مصرف کنید و مطمئن شوید که منابع پروتئین کافی در وعده های غذایی خود داشته باشید.

۳٫ روی فیبر تمرکز کنید

فیبر بیشتر از سایر مواد مغذی در معده باقی می ماند و احساس سیری بعد از غذا را افزایش می دهد. تحقیقات فراوان ارتباط بین مصرف فیبر و کاهش چربی را نشان داده است. با این حال، اکثر افراد فیبر کافی در الگوهای غذایی معمولی خود مصرف نمی کنند. دستورالعمل های غذایی ۲۰۲۰-۲۰۲۵ برای آمریکایی ها توصیه می کند حداقل ۲۵ گرم فیبر در رژیم غذایی روزانه خود داشته باشید.

فیبر در غذاهای گیاهی مانند میوه ها، سبزیجات، لوبیا، حبوبات، غلات کامل، آجیل و دانه ها به وفور یافت می شود.

۴٫ در ساعتی مشخص غذا بخورید

تحقیقات نشان می دهد که منظم بودن وعده های غذایی به کاهش وزن کمک می کند. به عنوان مثال، یک مطالعه نشان داد که خوردن صبحانه، ناهار و شام در یک زمان هر روز ممکن است نتایج کاهش وزن را افزایش دهد. این تحقیق همچنین به این نتیجه رسید که مصرف یکسان کالری در زمان مشخص در هر روز ممکن است منجر به کاهش وزن شود.

به عبارت دیگر، خوردن مکرر در طول روز ممکن است از گرسنگی و پرخوری شما جلوگیری کند. اگر برنامه نامنظمی دارید یا بیش از حد حواس‌تان پرت می‌شود، زنگی تنظیم کنید که به شما یادآوری می‌کند که نیاز دارید استراحت کنید و غذا میل کنید.

۵٫ به طور منظم ورزش کنید

ورزش کالری می سوزاند و می تواند به کاهش چربی کمک کند. انرایت می‌گوید: «شما باید ترکیبی از فعالیت‌های قلبی عروقی و تمرینات قدرتی را انجام دهید تا به کاهش چربی بدن کمک کنید، بنابراین انجام دادن حرکات کرانچ زیاد در روز باعث از دست دادن چربی احشایی نمی‌شود». او پیشنهاد می کند حداقل ۳۰ دقیقه حرکت در روز را هدف قرار دهید. به طور خاص، ورزش‌هایی که باعث پمپاژ قلب شما می‌شوند، مانند HIIT یا پیاده‌روی یا دویدن روی شیب، برای هدف‌گیری چربی احشایی ایده‌آل هستند.

۶٫ عوامل سبک زندگی را در نظر بگیرید

انرایت می‌گوید: «سایر عوامل سبک زندگی که با کاهش چربی احشایی (و به طور کلی چربی بدن) مرتبط هستند عبارتند از کاهش استرس، تمرکز بر خواب با کیفیت بالاتر، ترک الکل و ترک سیگار (یا استعمال دخانیات).

همچنین خواب ضعیف و استرس بیش از حد می تواند هورمون هایی را افزایش دهد که منجر به مقادیر بالاتر چربی احشایی می شود. الکل و مواد سرطان‌زا مانند سیگار، پیش‌التهابی هستند و می‌توانند منجر به افزایش چربی احشایی شوند.

راه های کاهش استرس می تواند شامل مدیتیشن، حرکت منظم و داشتن یک سیستم حمایتی از افرادی باشد که می توانید به آنها اعتماد کنید. مواردی مانند داشتن یک برنامه روتین شبانه و دوری از صفحه نمایش قبل از خواب می تواند به شما کمک کند خوابی با کیفیت داشته باشید.

خلاصه

چربی احشایی چربی است که در اطراف اندام‌های حفره شکمی شما مانند معده، پانکراس و کبد قرار دارد. برخی از چربی های احشایی می توانند به محافظت از این اندام ها کمک کنند، اما چربی احشایی بیش از حد می تواند خطر ابتلا به بیماری های مزمن را افزایش دهد.

برای کمک به کاهش چربی احشایی، عادات غذایی سالم مانند افزایش مصرف پروتئین و فیبر و خوردن وعده های غذایی ثابت در طول روز را بپذیرید.

عادات سبک زندگی مانند ورزش منظم، مدیریت استرس و خواب با کیفیت نیز می تواند به کاهش چربی احشایی و خطر بیماری کمک کند.

اگرچه ممکن است کاهش چربی دشوار به نظر برسد، اما غیرممکن نیست. با گذشت زمان، تغییرات کوچک تغذیه و سبک زندگی می تواند نتایج بزرگی به همراه داشته باشد.




سکته‌های مغزی در کمین نوشابه‌ خورها

کیاپرس :تحقیقات جدید نشان داده است مصرف نوشابه علاوه بر ابتلا به چاقی، پوکی استخوان، دیابت خطر ابتلا به سکته‌های مغزی را افزایش می‌دهد.

به گزارش کیاپرس  به نقل از اطلاعات، دانشمندان دریافتند که مصرف بیش از حد شکر افزوده‌ شده، به‌خصوص در نوشیدنی‌های شیرین، خطر سکته مغزی (آنوریسم) و ابتلا به بیماری‌های قلبی‌عروقی را افزایش می‌دهد.

وبگاه مِدیکال اِکسپرس در گزارشی آورده است: سوزان جانزی (Suzanne Janzi)، یکی از اعضای گروه پژوهشی گفت: بارزترین یافته ما وجود رابطه متفاوت بین منابع مختلف شکر افزوده و خطر ابتلا به بیماری قلبی‌عروقی است.

بیشتر سازمان‌های بهداشت عمومی، محدود کردن مصرف شکر را به‌منظور محافظت از دندان‌ها و بهبود رژیم غذایی توصیه می‌کنند. قبلاً شواهد محدودی درباره تأثیر مصرف شکر بر بیماری‌های قلبی‌عروقی وجود داشت. این بیماری‌ها عامل اصلی مرگ‌ومیر و بیماری در اروپا هستند و تغییر رژیم غذایی، راهی نسبتاً آسان برای کاهش خطر ابتلا به آن است.

دانشمندان دانشگاه لوند در سوئیس قصد داشتند دریابند مصرف شکر بر خطر بیماری‌های قلبی‌عروقی تأثیر می‌گذارد یا خیر و اینکه آیا مصرف انواع مختلف قند این خطرات را تغییر می‌دهد یا خیر.

آن‌ها دریافتند مصرف نوشیدنی‌های شیرین از دیگر شکل‌های شکر برای سلامتی مضرتر است: مصرف نوشیدنی‌های شیرین به صورت چشمگیری خطر سکته مغزی ایسکمیک، نارسایی قلبی، فیبریلاسیون دهلیزی و آنوریسم آئورت شکمی را افزایش می‌دهد؛ این در حالی است که خوردن گاه‌به‌گاه غذاهای شیرین چنین تأثیری بر بدن ندارد.

جانزی در توضیح دلیل این مساله گفت: شکر مایع موجود در نوشیدنی‌های شیرین، در مقایسه‌ با شکل‌های جامد شکر، معمولاً سیری کمتری ایجاد می‌کنند و به طور بالقوه به مصرف بی‌رویه منجر می‌شود؛ ضمن اینکه افراد غذاهای شیرین را معمولاً گاه‌به‌گاه و در محیط‌های اجتماعی یا مناسبت‌های خاص مصرف می‌کنند؛ اما ممکن است نوشیدنی‌های شیرین را به طور منظم مصرف کنند.

دانشمندان دریافتند افزایش مصرف قند بر بیماری‌های قلبی‌عروقی مختلف تأثیر می‌گذارد و افزایش خطر ابتلا به نارسایی قلبی در افرادی که شاخص توده بدن آن‌ها طبیعی است را به دنبال دارد.




توصیه‌های اورژانس تهران در آلودگی هوای پایتخت

کیاپرس : آلودگی هوا منجر به تعطیلی فردا و پس فردا شد؛ در همین رابطه اورژانس تهران جهت حفظ سلامت شهروندان نکات مهمی را گوشزد کرد.

به گزارش کیاپرس  به نقل از مهر، اورژانس استان تهران توصیه‌های بهداشتی به شهروندان در زمان آلودگی هوا که باید رعایت کنند را اعلام کرده است که به شرح ذیل است:

۱- عدم ترددهای بی مورد در سطح شهر و ماندن در خانه.

۲- افرادی که بیماری‌های تنفسی و قلبی و ریوی دارند سالمندان و کودکان در زمان آلودگی هوا در منزل بمانند.

۳- خارج از منزل و در محیط‌های باز فعالیت نداشته باشند.

۴- زمانی که در منزل هستید در و پنجره‌ها را ببینید و زمانی که در اماکن عمومی هستید از تهویه مطبوع استفاده کنید.

۵- کسانی که مجبورند برای کار بیرون از محیط خانه باشند حتماً از ماسک‌های مخصوص استفاده کنند.

۵- در زمان آلودگی هوا مایعات بیشتری مثل آب و شیر مصرف کنند.

۶- از میوه و سبزیجات و آنتی اکسیدان‌ها بیشتر استفاده کنید.

۷- از مصرف تنقلات، نوشابه‌ها سوسیس و کالباس خودداری کنید.




روغن کانولا؛ روغن سلامتی

کیاپرس/داده های تحقیقات مختلف نشان می دهد مصرف روغن کانولا به عنوان روغن مصرفی در پخت مواد غذایی روزانه کاهش قابل توجهی در کلسترول، کلسترول بد و در مقابل بهبود حساسیت به انسولین را در مقایسه با مصرف سایر منابع چربی ها و روغن ها به همراه دارد.

به گزارش کیاپرس از وبدا، روغن کانولا یک روغن گیاهی است که از گیاه کلزا به دست می آید. در طول ۴۰ سال گذشته، کلزا به یکی از مهم ترین محصولات دانه های روغنی در سراسر جهان تبدیل شده است. امروزه، روغن کانولا از نظر حجم، سومین روغن نباتی بزرگ بعد از روغن نخل و سویا است.

تولید جهانی روغن کانولا در سال‌های ۲۰۱۰/۲۰۱۱ حدود ۳۸ میلیون تن بوده که اروپا ۶۳ درصد و کانادا ۳۱ درصد در سطح جهان را به خود اختصاص دادند. در آمریکا، روغن کانولا یکی از پرمصرف ترین روغن ها است و پس از روغن سویا در رتبه دوم قرار دارد.

چربی های چند غیر اشباع موجود در روغن کانولا شامل اسید لینولئیک – که بیشتر به نام اسید چرب امگا ۶ شناخته می شود و اسید آلفا لینولنیک(ALA) است که نوعی اسید چرب امگا ۳ و از منابع گیاهی به دست می آید.

روغن کانولا نسبت بسیار خوبی از امگا ۶ به امگا ۳ را دارد. بسیاری از مردم، به ویژه آنهایی که از رژیم های گیاهی پیروی می کنند، برای افزایش سطح چربی های امگا ۳ DHA و EPA که برای سلامت قلب و مغز حیاتی هستند، به منابع ALA وابسته هستند.

اگرچه بدن ما می تواند ALA را به DHA و EPA تبدیل کند اما تحقیقات نشان می دهد که این فرآیند بسیار ناکارآمد است. با این حال، ALA مزایای خاص خود را دارد و در واقع به بدن شما کمک می کند کلسترول تام، کلسترول بد LDL، تری گلیسیرید و فشار خون را کاهش دهد که همگی با کاهش خطر بیماری قلبی عروقی مرتبط هستند.

روغن کانولا سرشار از ویتامین های E و K است. اگرچه نقطه دود بالایی دارد، اما استفاده از آن برای سرخ کردن می تواند محتوای چربی امگا ۳ ALA را کاهش دهد. بنابراین توصیه می شود روغن مصرفی برای پخت و پز را روغن کانولا انتخاب کنید تا به سلامت خود و خانواده تان کمک کنید.




پیری جمعیت، یکی از بزرگترین خطرهای که کشور را تهدید می‌کند

کیاپرس/سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: یکی از بزرگترین خطرهای که کشور عزیزمان را تهدید می‌کند مقوله پیری جمعیت در سالهای آینده، در صورت عدم توجه به نرخ رشد جمعیت است.

به گزارش کیاپرس از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر نادر توکلی در نشست کمیته جوانی جمعیت عنوان کرد: به طور قطع جامعه پیر معضلات بسیار زیادی برای کشور ایجاد خواهد کرد و توسعه کشور دچار مشکل می‌شود.

توکلی با اشاره به پیگیری موضوع تامین خوابگاه های متاهلی بر ضرورت پیشنهاد افزایش میزان کمک هزینه مسکن دانشجویان متاهل تاکید کرد.

وی ادامه داد: تخصیص مرخصی‌های مندرج در قانون جوانی جمعیت علاوه بر کارمندان رسمی و قراردادی برای کارمندان شرکتی دانشگاه نیز بررسی حقوقی شود.

در ادامه این مراسم دکتر فربد عبادی فرد آذر سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در این حوزه نسبت به اطلاع رسانی این اقدامات از سوی روابط عمومی دانشگاه تاکید کرد.




گسترش همکاری های مرکز درمان ناباروری ابن سینا با بیمه سلامت ایران

کیاپرس/دکتر علی صادقی‌تبار، مدیر این مرکز، از توافقات جدید با سازمان بیمه سلامت ایران خبر داد.

به گزارش کیاپرس از روابط عمومی مرکز درمان ناباروری ابن سینا،
وی اعلام کرد: «این توافقات با هدف تسهیل دسترسی بیماران به خدمات درمانی و کاهش هزینه‌های درمانی انجام شده است و از تاریخ ۲۱ آذر اجرایی می‌شود.»

دکتر صادقی‌تبار با اشاره به جزئیات این توافقات افزود: «بر اساس این همکاری، بیماران فاقد پوشش بیمه‌ای می‌توانند با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک دولت در میدان محسنی، به‌سرعت دفترچه بیمه دریافت کنند. علاوه بر این، فرآیند نشاندار شدن بیماران تحت پوشش بیمه سلامت از طریق پزشکان مرکز و با هماهنگی واحد بیمه و ترخیص، تسهیل شده است.»

وی در ادامه خاطرنشان کرد: «یکی دیگر از اقدامات مهم در چارچوب این همکاری، تسریع در رسیدگی به نسخ دارویی گران‌قیمت بیماران است. این خدمات از طریق داروخانه مرکز یا اداره بیمه سلامت شمیرانات در بلوار شهرزاد انجام خواهد شد.»

مدیر مرکز درمان ناباروری ابن سینا تأکید کرد: «این اقدامات در راستای ارتقاء کیفیت خدمات درمانی، کاهش پیچیدگی‌های اداری و حمایت از بیماران نابارور انجام شده است. امیدواریم این همکاری گامی مؤثر در بهبود شرایط درمانی و رفاهی بیماران باشد.»

مرکز درمان ناباروری ابن سینا همچنان در تلاش است تا با گسترش همکاری‌های بیمه‌ای و توسعه خدمات، پاسخگوی نیازهای بیماران باشد.




حبوبات را همراه با غلات مصرف کنیم

کیاپرس/رییس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: حبوبات در صورتی که همراه با غلات مصرف شوند، از جهت ارزش غذایی پروتئینی، کامل تر می شوند و در عین حال فاقد کلسترول و دارای فیبر غذایی مناسب برای دستگاه گوارش هستند و نقش مهمی در پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی دارد.

به گزارش کیاپرس از وبدا، دکتر زهرا اباصلتی افزود: حبوبات منبع آهن بوده و برای پیشگیری از کم خونی خصوصاً در زنان و کودکان مفید است. وجود مقادیر بالای فیبر غذایی در حبوبات، احتمال بیماریهای غیرواگیر از جمله دیابت و انواع سرطان را کاهش می دهد و علاوه بر این باعث ایجاد سیری و کمک به تثبیت قند خون در سطح مطلوب شده و برای افراد دیابتی مناسب است.

وی با توصیه به جایگزین کردن برنج ساده و سفید با مخلوط برنج و حبوبات مانند عدس پلو، ماش پلو و… خاطر نشان کرد: افزودن حبوبات به انواع سالاد، کوکو، کتلت و خورشت ها راهکارهایی برای غنی سازی غذای روزانه است.

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه ادامه داد: الیگوساکاریدهای موجود در پوسته حبوبات، باعث نفخ می گردد به همین دلیل بهتر است حبوبات را چند ساعت قبل از پخت خیس کرده و دوبار آب آن را تعویض کنیم که نفخ حبوبات گرفته شود.




انتصاب سرپرست جدید دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مازندران

🟥 انتصاب سرپرست جدید دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مازندران

به گزارش کیاپرس، دکتر محمدصادق رضایی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران، طی ابلاغی دکتر علیرضا فتاحیان را به‌عنوان سرپرست دانشکده پزشکی ساری منصوب کرد.

⭕️ دکتر علیرضا فتاحیان عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، دارای فوق‌تخصص قلب و عروق و فلوشیپ الکتروفیزیولوژی بالینی قلب است. وی پیش‌تر مسئولیت‌هایی همچون ریاست پردیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در رامسر و مدیریت مرکز مطالعات و دفتر توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی مازندران را در کارنامه مدیریتی خود داشته است.

🔷 سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران همچنین از خدمات شایسته دکتر لطف‌اله داوودی در دوران تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.

🌟 پیام تبریک کیاپرس
کیاپرس انتخاب شایسته جناب‌عالی، دکتر علیرضا فتاحیان، به‌عنوان سرپرست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مازندران را صمیمانه تبریک می‌گوید.
🔹 سوابق ارزشمند علمی و مدیریتی شما، از جمله فوق‌تخصص قلب و عروق، فلوشیپ الکتروفیزیولوژی بالینی قلب و مسئولیت‌های پیشین در حوزه آموزش و پژوهش، نویدبخش دوران درخشانی برای این دانشکده خواهد بود.

🌱 برای شما در این مسئولیت خطیر آرزوی توفیق روزافزون داریم و امیدواریم همچون گذشته در مسیر اعتلای نظام سلامت کشور گام‌های موثری بردارید.

.




هشتمین سمپوزیوم ژن درمانی در تهران برگزار می شود

کیاپرس/هشتمین سمپوزیوم ژن‌درمانی در تاریخ ۲۹ آذرماه ۱۴۰۳ در بیمارستان مرکز طبی کودکان تهران برگزار خواهد شد.

به گزارش کیاپرس، این رویداد برجسته میزبان متخصصین برجسته، اساتید و پژوهشگران رشته های علوم پایه و پزشکان خواهد بود تا به بررسی پیشرفت‌ های نوین و مسائل مهم در حوزه ژن‌درمانی بپردازند.

کلیات ژن‌درمانی و فناوری‌های ویرایش ژنوم، ژن درمانی بیماری های صعب العلاج خونی، ژن‌درمانی در بیماری‌های بدخیم، ژن‌ درمانی در بیماری‌های نادر و اصول مطالعات بالینی و پیش‌بالینی با رویکرد ژن درمانی و ملاحظات اخلاقی پیرامون ژن‌درمانی، محورهای این سمپوزیوم است.

شرکت‌کنندگان این فرصت منحصر به فرد را خواهند داشت تا با متخصصان و اساتید این حوزه تبادل نظر کنند، دانش خود را به اشتراک بگذارند و به آینده پژوهش و کاربرد ژن‌درمانی کمک کنند.

علاقمندان می توانند با مراجعه به لینک ثبت نام به آدرس زیر برای حضور در این رویداد ثبت نام کنند:
https://www.register.samaevents.ir/register/

دست اندرکاران این رویداد علمی از همکاران و متخصصان برای حضور در این گردهمایی دعوت کرد تا زمینه‌ی توسعه هر چه بیشتر همکاری ها در راستای پیشبرد فناوری های نوین در این حوزه فراهم شود.