با ۵ نشانه، کلیه خود را بررسی کنید
مراقبت از کلیهها برای سلامت کلی ضروری است زیرا این اندامهای حیاتی نقش مهمی در حفظ سلامت دارند.به گزارش کیاپرس به نقل از ایسنا از مدیکال، نادیده گرفتن سلامت کلیهها میتواند منجر به مشکلات مختلفی ازجمله اختلال عملکرد کلیه، خون در ادرار و فشار خون بالا شود. از آنجایی که بیماریهای کلیوی میتوانند افراد در هر سنی را تحت تاثیر قرار دهند، شناسایی علائم بالقوه مشکلات کلیوی و جستجوی فوری مراقبتهای پزشکی برای جلوگیری از بدتر شدن شرایط بسیار مهم است. در ذیل پنج علامت…
برای بهبودی رفلاکس چه بخوریم؟
کیاپرس /متخصص طب ایرانی گفت: خاکشیر یکی از چیزها است که به رفلاکسی ها کمک می کند،این موضوع در مقالات علمی متعدد بیان شده است. دکتر رضا کردافشاری، خاکشیر را یکی از این غذاها اعلام و اظهار کرد: خاکشیر را یک دقیقه بجوشانید، آن را صبح ناشتا، در طول روز و آخر شب میل کنند. این محصول هم می تواند قوت هاضمه را بهتر و هم رفلاکس را بهبود می ببخشد. وی بیان داشت: همچنین خوردن تخم گشنیز همراه با غذا برای رفلاکسی ها مفید…
چه کنیم تا در فصل تابستان دچار مشکل نشویم؟
کیاپرس /متخصص طب سنتی گفت: گرمی و خشکی از خصوصیات تابستان است و اگر بیش از حد نباشد باعث افزایش خون در بدن، سرخی چهره و افزایش اشتها میشود. به گزار کیاپرس از خبرگزاری ایسنا، یداله مرادی اظهار کرد: گرمی و خشکی از خصوصیات تابستان است و اگر بیش از حد نباشد باعث افزایش خون در بدن، سرخی چهره و افزایش اشتها شده و اگر بیش از حد باشد از شدت تولید صفرا رنگ چهره به زردی رفته و بیماریهای صفراوی بروز میکند. وی ادامه…
طب ایرانی چه ورزشی را مناسب می داند؟
کیاپرس/پزشک متخصص طب ایرانی با بیان اینکه ورزش مناسب، شاهکلید تندرستی است، افزود: کمتحرکی و بیتحرکی در زندگی صنعتی امروز باعث تجمع مواد زائد در بدن میشود که در طبایرانی به آن بدن باشت یا امتلاء میگوییم و زمینه ساز بیماری های مختلف است. به گزارش وبدا، دکتر پانته آ شیرویه با اشاره به اهمیت ورزش در طبایرانی، گفت: حکیم بوعلی سینا در کتاب قانون در بحث تدابیر مشترک، مهمترین تدبیر در تندرستی را در درجه نخست، ورزش کردن و سپس تدبیر غذا و خواب…
۵ شربت سنتی برای جلوگیری از گرمازدگی
۵ شربت سنتی برای جلوگیری از گرمازدگی Share on: WhatsApp
چه عواملی منجر به گرفتگی صدا میشود
کیاپرس /متخصص طب سنتی گفت:برای درمان مشکل گرفتگی صدا تا حد امکان شبها از خواب جلوی باد مستقیم کولر و اسپیلت خودداری شود. در مواردی ماساژ روغنهایی از جمله بابونه و بادام شیرین بر روی پیشانی نیز میتواند تاثیرگذار باشد. به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، مریم مشهدی، دکترای تخصصی طب سنتی در استودیوی سلام تهران به بررسی دلایل و درمان گرفتگی و خلط گلو با نگاه طب سنتی پرداخت و گفت: گرفتگی صدا مانند هر علامت دیگری در صورت ادامهدار شدن باید توسط پزشک…
در فصل تابستان از مصرف غذاهای با طبع گرم و خشک پرهیز کنید
کیاپرس /متخصص طب سنتی و ایرانی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در طب سنتی تمام فصول سال و مواد غذایی طبع مشخصی دارند از همین رو برای حفظ سلامت روح و جسم توصیه می شود از مصرف غذاهای با طبع گرم و خشک در فصل تابستان پرهیز شود. دکتر محمدرضا مهری، در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه هر پدیده ای در عالم طبیعت، مزاج دارد و مزاج تابستان، گرم و خشک است، خاطر نشان کرد: شدت گرمی…
طب ایرانی باید جایگاهی همچون طب رایج در کشور پیدا کند
کیاپرس /مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با اشاره به روند اجرایی شدن طرح ادغام خدمات طب ایرانی در نظام سلامت، تاکید کرد: باید به جایی برسیم که طب ایرانی جایگاهی همچون طب رایج در کشور پیدا کند و مردم به راحتی به خدمات طب سنتی دسترسی داشته باشند. به گزارش وبدا، دکتر نفیسه حسینی یکتا، مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل ضمن تبریک روز ملی طب سنتی ایران به همه متخصصان و اساتید این حوزه، اظهار کرد: طب ایرانی یک طب مبتنی…
از مصرف دانه های لعابدار در فصول خشک غافل نشویم
کیاپرس/متخصص طب سنتی گفت: از دانه های لعابدار در فصل های خشک سال غافل نشوید، به عبارتی تابستان و پاییز که فصلهای خشک است، دانه های لعابدار فراوانی استفاده کنیم. علیرضا یارقلی در برنامه زنده طبیب از شبکه سوم سیما پخش شد؛ اظهار داشت: این دانه ها رطوبت خوبی به بدن ما می دهند و مصرف آنها در این ایام توصیه می شود. وی با اشاره به اینکه روزهای تابستان را بدون مصرف دانه های لعابدار سپری نکنیم؛ بیان داشت: دانه های لعابدار مانند چیا…
پرهیز از خوردنیها و آشامیدنیها با طبع گرم و خشک برای حفظ اعتدال مزاج
کیاپرس /عضو هیأت علمی دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در تابستان، پرهیز از خوردنیها و آشامیدنیها با طبع گرم وخشک برای حفظ اعتدال مزاج ضروری است. به گزارش کیاپرس از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر مجید انوشیروانی خاطر نشان کرد: در فصل تابستان اجتناب از غذاهای سنگین و غلیظ و همچنین خودداری از پرخوری نیز باید مورد توجه قرار گیرد و مقدار خوراک هم باید کمتر شود؛ زیرا به سبب تغییر در توزیع حرارت در سطح و عمق بدن…