حذف دفترچه‌های کاغذی بیمه سلامت کشور/ ارائه مشوق برای استان‌های مجری این طرح

به گزارش کیاپرس، رسول ظفرمند پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران در ارتباط با اقدامات انجام شده این سازمان از زمان شیوع کرونا در استان، اظهار کرد: یکی از اقدامات مورد توجه سازمان بیمه سلامت بحث ارزیابی وسع برای افراد تحت پوشش بوده است که بر اساس مقررات در شرایط عادی از پایگاه رفاه ایرانیان ۳۰ روز زمان لازم نیاز دارد اما برای ارزیابی وسع بیماران کرونایی این دوره به ۶ الی ۱۴ روزه رساندیم و کوتاه‌ترین زمان برای ارزیابی وسع را رقم زدیم.

وی تصریح کرد: این اقدامات در نتیجه درک شرایط کشور و با لحاظ مقررات در دستور کار قرار گرفته است،برای این مهم راهکار قانونی هم پیدا کرده با اجرای این طرح ضمن توجه به مباحث قانونی کشور زمان ارزیابی وسع را تغییر دادیم.

مدیرکل بیمه سلامت مازندران،دیگر اقدامات انجام شده در بیمه سلامت در کل کشور  در ایام کرونا را، تحت پوشش قرار دادن ۴۸ هزار نفر بر اساس سیاست‌های اصولی سازمان،حمایت  از افراد مبتلا به کرونا در زمینه دارو و اقدامات تشخیصی نظیر سی تی اسکن وPCR، CBC، ICU ،پرداخت ۹۰ درصد هزینه‌ها با تعرفه دولتی در بستری و ۷۰ درصد سرپایی هزینه‌های آزمایشگاهی که بیشتر خدمات گیرندگان ما در مراکز دولتی تحت درمان قرار گرفتند.

مدیرکل بیمه سلامت مازندران یادآور شد:برداشتن برخی گایدلاین‌های مرتبط با خدمات تشخیصی و لغو محدودیت در انجام آنها،به طور مثال در مواقع عادی دوره زمانی برای انجام سی تی اسکن ۱۸۰ روز می باشد، اما نیاز ارائه این خدمت به بیمار کرونایی موجب شد این محدودیت‌ها را حذف کنیم.

وی یادآور شد:ارائه پیشنهاد برای تحت پوشش قرار دادن بیمه‌ای مراقبت در منزل (homecare) بیماران نیازمند به ICU در چارچوب گایدلاین‌ها و استاندارد‌ها بوده است که  از فواید این کار می‌توان به کم شدن هزینه‌های بستری، آزاد شدن تخت‌های ICU و بالا بردن ظرفیت بیمارستان‌ها در پذیرش بیمار با توجه به صف بالا و مراجعه بیمار در زمان اپیدمی بیماری کرونا، موثر بودن فضای خانه و خانواده بر سرعت بهبود که مورد استقبال نیز قرار گرفته است.

ظفرمند با اعلام اینکه  تمدید دفترچه بیمه‌های که برگه سفید داشت اما اعتبار آن پایان یافته بود برای حمایت از بیماران کرونایی در دستور کار قرار داشت، گفت: این طرح در دو نوبت در دستور کار قرار گرفته است.

وی در ادامه با اشاره به خدماتی ملی بیمه سلامت، افزود: راه اندازی نسخه الکترونیکی در ۲۳۵ شهر کوچک با عمق ۵۰ درصد از سال گذشته در دستور کار داشتیم.

مدیرکل بیمه سلامت مازندران خاطر نشان کرد: اجباری شدن استحقاق سنجی به معنای احراز هویت  با کد ملی از ابتدای تیر ماه که با اجرای این طرح نیاز به کنترل دفترچه بیمه سلامت انجام شده است، در این طرح نیاز به کنترل دفترچه برای داشتن اعتبار نبوده و همزمان بحث همپوشانی سایر بیمه‌ها نیز مورد بررسی قرار گرفته است.

وی با اعلام اینکه از ابتدای مردادماه سال جاری حذف دفترچه‌های کاغذی برای بیماران سرپایی را در دستور کار قرار دادیم، گفت:  بیمه سلامت برای هر استانی که قادر به راه اندازی نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی شود مشوق‌های مناسبی در نظر گرفته و اقدامات خوبی در استان مازندران در این ارتباط انجام شده است.

ظفرمند یادآور شد: همچنین این سازمان برای استان‌های که در حال حاضر قادر به پیاده سازی طرح به طور کامل نمی‌باشند ملزم به نسخه نویسی الکترونیکی همزمان با نسخه نویسی کاغذی کرده است.

وی استقرار سامانه رسیدگی الکترونیکی به اسناد بیمارستان کل بیمارستان‌های کشور با استفاده از سامانه رز، تمدید زمان پروتکل های مرتبط به داروهای پرونده ای و یا داروهای خاص در دوران اپیدمی کرونا،اعمال پروتکل های بهداشتی برای کارمندان سازمان در کل کشور از دیگر اقدامات بیمه سلامت در ایام کرونا ذکر کرد.

مدیرکل بیمه سلامت مازندران به فعالیت سامانه پاسخگویی ۱۶۶۶در این مجموعه اشاره کرد و افزود: با معرفی این شماره میزان مراجعات و هجوم به مراکز درمانی و بیمارستان‌ها را کاهش دادیم از طرفی مردم وقتی متوجه شدند که با دریافت مشاوره‌ها تلفنی هم می‌توانند پروسه‌های درمانی کرونا را پیگیر کنند میزان مراجعه به تلفن ۱۶۶۶ افزایش یافته بود به همین دلیل نیاز به افزایش تعداد خطوط و مشاوران بود که در کل کشور ۱۳۰ خط جدید اضافه شده است.

وی یادآور شد: سازمان بیمه سلامت کشور در مجموعه برای تامین نیازمندی‌های خویش در این بخش  ۳۰ پرستار متخصص و ۱۰ پزشک عمومی در ۳ شیفت جذب کرده و در مدت یک ماه به ۴۰۰ هزار تماس پاسخ دادیم.

مدیرکل بیمه سلامت مازندران تشکیل گروهی متشکل از پزشکان متخصص عفونی و متخصص ریه با هدف ارائه آخرین اطلاعات مربوط به بیماری و راهنمایی کارشناسان پاسخگو در سامانه ۱۶۶۶  از دیگر اقدامات این مجموعه در جلوگیری از شیوع کرونا و درمان آن بوده است.

انتهای پیام/




شکسته شدن طلسم انتخاب رئیس دانشکده پزشکی ساری در آستانه حضور وزیر بهداشت

به گزارش کیاپرس چالش انتخاب رئیس دانشکده پزشکی بالاخره با ورود وزیر بهداشت به استان مازندران به اتمام رسید و مسؤولان دانشگاه علوم پزشکی استان ایرج ملکی را برای این سمت معرفی کردند.
مسؤولان دانشگاه علوم پزشکی مازندران در حالی نسبت به معرفی رئیس دانشکده اقدام کردند که هنوز درباره علت استعفای مسؤول قبلی این مجموعه صحبتی به میان نیاورده‌اند.
خبرنگار کیاپرس بارها و بارها موضوع علت استعفا را از مسؤولان روابط عمومی دانشگاه پیگری کرده اما پاسخ مناسبی دریافت نکرده است.
یکی از ابهاماتی که این روزها افکار عمومی به دنبال آن هستند علت استعفا رئیس سابق دانشکده پزشکی ساری است که مسؤول سابق روابط عمومی در پاسخ به پیگیری خبرنگار ما فقط زمان معارفه رئیس دانشکده را طی دو روز آینده اعلام کرده بود، زمان دو روزه اعلام شده مسؤول روابط عمومی تا زمان حضور وزیر بهداشت طول کشید.

سایت خبری تحلیل کیاپرس ضمن آروزی موفقیت برای دکتر ایرج ملکی رئیس دانشکده پزشکی که داری تخصص داخلی و عضو هیأت علمی است از مسؤولان روابط عمومی فعلی دانشگاه علوم پزشکی استان درخواست توسعه تعامل با اصحاب رسانه را دارد.
با توجه به حساسیت‌های که در حوزه بهداشت و درمان استان مازندران وجود دارد انتظار پاسخگویی به رسانه‌ها  کمترین توقع در حوزه بهداشت و درمان است.

انتظار عامه فعالان رسانه‌ای استان،همراهی و همدلی با این قشر بر اساس شعارهای توسعه اطلاع رسانی که در نشست‌های خبری مطرح می‌شود است، تجربه ثابت کرده که ارتباط با خبرنگاران می‌تواند زمینه توسعه و پیشرفت خدمات دانشگاه و معرفی آن به مردم را فراهم کند.

به گزارش کیاپرس، علیرضا مردانشاهی از سال ۹۶ تاکنون به عنوان رئیس دانشکده پزشکی معرفی شده بود که حدود یک ماه گذشته به دلائلی که از سوی مسؤولان دانشگاه اعلام نشده استعفا داده است.

دانشکده پزشکی ساری، در سال ۱۳۶۷ با پذیرش ۵۵ دانشجو در رشته پزشکی به طور رسمی فعالیت آموزشی را آغاز نموده است، در حال حاضر ۸۸۵ دانشجو در دوره پزشکی عمومی دارد. اولین گروه از دانشجویان رشته پزشکی در سال ۱۳۷۴ فارغ التحصیل گردیدند. دانشکده پزشکی در دو سطح آموزشی بالینی و علوم پایه در حال فعالیت می باشند

گروه های آموزشی بالینی (بیهوشی و مراقبتهای ویژه، داخلی، جراحی عمومی، طب اورژانس، پزشکی ورزشی، رادیولوژی، پاتولوژی، ارتوپدی، زنان و زایمان، ارولوژی، جراحی مغزواعصاب، روان پزشکی، اطفال، ENT ، قلب و عروق، پوست، عفونی، پزشکی اجتماعی، پزشکی خانواده، بیماریهای مغزو اعصاب، چشم، اخلاق پزشکی)

گروه های آموزشی علوم پایه ( ایمونولوژی، علوم تشریح، میکروب شناسی و ویروس شناسی ، قارچ شناسی، انگل شناسی، بیوشیمی و بیوفیزیک و ژنتیک، فیزیولوژی، فارماکولوژی، معارف اسلامی، طب سنتی، بیوتکنولوژی پزشکی، نانوفناوری پزشکی)

این دانشکده در سال تحصیلی ۷۲-۷۳ اقدام به پذیرش دستیار در ۹ رشته تخصصی نموده است در حال حاضر دارای ۲۹۸ دستیار در ۱۶ گروه آموزشی در رشته های (بیهوشی و مراقبتهای ویژه، قلب و عروق، عفونی، داخلی، کودکان، روانپزشکی، زنان و زایمان، جراحی عمومی، آسیب شناسی، پزشکی ورزشی، رادیولوژی، ارتوپدی، طب اورژانس، جراحی و مغز و اعصاب، پزشکی خانواده، بیماریهای مغزو اعصاب) می باشد.
در سال ۱۳۸۹ دانشکده پزشکی اقدام به پذیرش دانشجو در مقطع فوق تخصصی در رشته گوارش نیز نموده و در حال حاضر ۹ دستیار فوق تخصصیدر رشته های (روان تنی، گوارش و کبدبالغین، جراحی عروق، بیهوشی و مراقبتهای ویژه، انکولوژی) مشغول به تحصیل هستند

اولین دوره از دستیاران این دانشکده در سال ۱۳۷۵ فارغ التحصیل گردیده اند و از آن زمان تاکنون ۲۳دوره متوالی دستیاران از این دانشکده فارغ اتحصیل شده اند.

و از آن زمان تاکنون هر ساله تعداد قابل توجهی متخصص از این دانشکده فارغ اتحصیل می شوند.در سال ۱۳۹۱ اولین دوره MPH جهت پزشکان خانواده برگزار و در حال حاضر تعداد ۱۳۰ نفر دانشجو مشغول گذراندن این دوره می باشند همچنین در سال ۱۳۹۴ اولین دوره پذیرش دستیار پزشکی خانواده در این دانشکده صورت گرفت.

در دانشکده پزشکی مراکز تحقیقاتی شامل مرکز بیولوژی سلولی و مولکولی، مرکز تحقیقات طب سنتی و مکمل، مرکز تحقیقات تالاسمی وجود دارند.

انتهای پیام/




شرایط نحوه ورود ایرانیان مقیم چین به فرودگاه

به گزارش کیاپرس،  «محمد مهدی کربلایی» در حاشیه نشست تبیین توسعه تجارت در منطقه آزاد شهر فرودگاهی امام خمینی افزود: پس از سقوط بوئینگ، ویروس کرونا برای برقراری پروازهای چین مشکل ایجاد کرد.

وی با تاکید بر اینکه تمامی پروازها از مبدا چین به ایران و برعکس منتفی است، خاطرنشان کرد: اعلام آمادگی برخی خطوط هوایی مانند ماهان دلیل نمی‌شود که این پروزاها در حال انجام است.

وی گفت: تعداد زیادی دانشجو در چین داریم که باید به ایران منتقل شوند. ممکن است با هماهنگی وزارت امور خارجه و بهداشت پروازهایی برای انتقال ایرانیان مقیم چین با لحاظ کردن تمام شرایط ایمنی این امر تدارک دیده شود.

مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) اطمینان خاطر داد که ایرانیان مقیم چین در صورت ورود به ایران وارد ترمینال‌ها نخواهند شد و از مسیرهای خاص در نظر گرفته شده تردد خواهند کرد.

وی بیان کرد: پس از حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی حدود ۳۰ درصد پروازها کاهش یافت. رایزنی هایی با خطوط هوایی انجام شده است و این اتفاق ماندگار نیست.

کربلایی ادامه داد: اکنون نسبت به چند هفته گذشته وضعیت بهتر شده اما ویروس کرونا مجددا برای پروازهای چین مشکلاتی ایجاد کرده است.

کربلایی تصریح کرد: فرودگاه امام قرار است به مجموعه لجستیکی و هاب اول حمل بار و هاب دوم مسافر در منطقه تبدیل شود.

وی فرودگاه امام را یکی از اجزای شهر فرودگاهی دانست و گفت: قرار است فرودگاه امام در چهار فاز به ظرفیت جابجایی بیش از ۹۰ میلیون مسافر در سال برسد. اکنون ترمینال اصلی فعال بوده و ترمینال سلام نیز اخیرا افتتاح شده است.

به گفته این مقام مسوول، برنامه‌ریزی شده ضمن بهینه‌سازی ترمینالهای موجود، ترمینالهای جدید ساخته شود.

وی با اشاره به کاهشی بودن تعداد مسافر و پروازها در چند ماه اخیر گفت: اکنون در حال بازگشت به شرایط قبل هستیم و از ماه آینده تعداد پروازها بیشتر خواهد شد و تا آخر سال به وضعیت عادی باز می‌گردد.

انتهای پیام/




راز سر به مهر استعفا یک رئیس در دانشگاه علوم پزشکی مازندران/ صندلی خالی که یک ماه منتظر معرفی رئیس است

به گزارش کیاپرس،حدود یک ماهی است که رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مازندران بنا به دلائلی که از سوی مسؤولان مطرح نشده استعفا کرده است.
با وجود گذشت یک ماه مسؤولان دانشگاه هنوز جایگزین خاصی برای انتخاب فرد مورد انجام نداده‌اند.
خبرنگار کیاپرس بارها موضوع علت استعفا را از طریق روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران پیگیر کرده است که  مسؤول سابق  روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در پیامی اعلام کرده تکلیف رئیس دانشکده پزشکی طی دو روز آینده مشخص می‌شود.
خبرنگار کیاپرس سؤوال درباره علت استعفا و زمان مشخص شدن فرد جایگزین را از روز چهارشنبه پیگیر شده است.
روال عادی در اطلاع رسانی آنچه را که متولیان امر باید بپذیرند و نسبت به آن اشراف داشته باشند، پاسخ شفاف به افکار عمومی درباره مطالب مطرح شده از سوی رسانه‌ها است که در این دوره از روابط عمومی تا حدودی کم رنگ بوده است.
نکته اینجاست که آیا پاسخ دادن درباره علت استعفا درباره مدیری که حدود یک ماه گذشته استعفا داده و مسؤولان امر درباره آن اطلاع کافی دارند نیاز به این همه تاخیر و امروز و فردا کردن رسانه دارد.
چه بهتر بود که مسؤول امر در روابط عمومی دانشگاه مازندران که این روزها در کسوت مدیرکل بهزیستی استان مازندران مشغول فعالیت است پیش از ورود رسانه‌‍‌ها در این ارتباط حتی خبر و گزارش به رسانه‌ها می‌داد و اعلام می‌کرد که مسؤولان امر در دانشگاه به زودی فرد جایگزین را مشخص می‌کنند.
دانشکده پزشکی ساری از سال ۶۷ تاکنون تاسیس شده و یکی از ارکان مهم آموزش دانشگاهی در سطح استان است که بلاتکلیفی در انتخاب رئیس دانشکده می‌تواند چالشی برای دانشجویان ایجاد کند.
گفته می‌شود اختلاف در نحوه اجرای برنامه‌های آموزشی یکی از دلائل استعفا رئیس دانشکده پزشکی است.

پیگری خبرنگار کیاپرس از طریق رئیس سابق دانشکده هم منجر به دلائل استعفا نشده و مردانشاهی هم با وجود ارتباط تلفنی و پیامکی در این ارتباط پاسخگو نبوده است.
انتهای پیام/




علائم آنفولانزا فوق حاد پرندگان/ممنوعیت فروش پرندگان شکاری

 

 

 

به گزارش کیاپرس،تلفات پرندگان در شرق استان مازندران با انتشار آمار ۵۰۰ قعطه در روز چهارشنبه آغار شده است و در آخرین اطلاعات منتشر شده به بیش از دو هزار قطعه رسیده است.

با وجود تلاش‌های مسؤولان دامپزشکی استان مازندران مبنی بر عادی جلوه دادن وضعیت پرندگان در میانکاله و شرق استان مازندران اما به راحتی نمی‌توان از کنار تلفات دو هزار قطعه‌ای پرندگان شکاری که از شرق استان مازندران آغاز شده است به راحتی گذشت.

مسؤولان دامپزشکی استان هر گونه بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان و نیوکاسل را در ارتباط با پرندگان شکاری رد کردند اما علت خاصی هم برای تلفات این حجم از پرندگان مشخص نشده است.

مدیرکل دامپزشکی مازندران با تشریح وضعیت پرنده‌های تلف شده در میانکاله و شرق استان مازندران است، گفت: علائم بالینی آنفولانزا پرندگان خونریزی، و کبودی در تاج، ریش و ساق پا است.

وی با اعلام اینکه تب دار بودن لاشه از دیگر علامت‌های پرنده مبتلا به آنفولانزا است، گفت: پس از کالبد شکافی کبد و طحال متورم و پرخون بوده و در ناحیه نای و ریه خون مشاهده می‌شود.

رضوانی اضافه کرد: در پرنده‌های تلف شده میانکاله هیچ کدام از علائمی که نشان دهد پرندگان دچار آنفولانزا فوق حاد پرندگان شده باشند وجود ندارد.

در برابر اصرار مدیران دامپزشکی مازندران، مدیرکل محیط زیست مازندران از افزایش تعداد تلفات پرندگان مهاجر در شرق استان مازندران خبر داده است.

بنا بر اطلاعات دریافتی خبرنگار علم و فناوری تعداد تلفات پرندگان به بیش از دو هزار قطعه می‌رسد.

ممنوعیت شکار پرندگان در میانکاله و شرق استان مازندران و حتی مناطق مرکزی استان از دیگر اقدامات انجام شده در استان مازندران بوده است.

سابقه ۱۵ سال پیش تلفات پرندگان به این تعداد از دیگر مباحثی است که این روزها درباره آن صحبت می‌شود اما نکته اینجاست که درباره علت تلفات این تعداد پرندگان اطلاعات خاصی وجود ندارد.

 

 




جعبه سیاه مرگ پرندگان شرق استان رونمایی شد

به گزارش کیاپرس تلف شدن ۴۰ قطعه از پرندگان شکاری مهاجر مسؤولان محیط زیست و دامپزشکی استان مازندران را وارد به پیگیری برای علت آن کرده است.

حجم تلفات در روز چهارشنبه افزایش چشمگیر داشته و در برخی از آمارها به تلفات حتی ۵۰۰ قطعه از نوع چنگر هم اشاره شده است.

سابقه حدود ۱۵ سال گذشته از مواردی بود که آهنگری فرمانده یگان حفاظت محیط زیست به آن اشاره کرد اما این مسؤول درباره علت تلفات پرندگان توضیحی نداده است.

حساسیت‌ها در ارتباط با بیماری‌های واگیر به ویژه آنفولانزا به دلیل همه گیر شدن آن در کشور در فاز اول شروع بیماری رسانه‌ها را هم درگیر کرده  تا درباره علت تلفات و اقدامات مسؤولان  پیگیری‌های لازم را داشته باشند.

در پیگیرهای‌های اولیه مسؤولان دامپزشکی ارائه گزارش را منوط به بررسی همه جانبه کردند و متولیان محیط زیست هم به دلیل ممنوعیت قانونی که در مصوبه داخلی تدوین کردن اطلاع رسانی در این ارتباط را برعهده مسؤول دامپزشکی استان قرار داده است.

مدیرکل دامپزشکی مازندران که این روزها درگیر پاسخگویی به بحث وجود آفلاوتکسین در شیر که توسط یکی از کارشناسان مطرح شده درباره آخرین اقدامات انجام شده برای اعلام علت تلفات پرندگان، اظهار کرد:آنفولانزای فوق حاد پرندگان تشخیص داد نشده است.

وی با اعلام اینکه غیر از بررسی‌های ما نتایج آن در سطح کشور و ملی و در آزمایشگاه‌های دامپزشکی کشور هم باید مورد بررسی قرار گیرد، تصریح کرد: چند نمونه پرنده تلف شده و به همراه نمونه مبتلا و زنده‌گیری شده برای بررسی بیشتر در اختیار دامپزشکی کشور قرار گرفته است.

وی در پاسخ به بحث مسمویت پرندگان و سابقه ۱۵ سال گذشته تلفات پرندگان، بیان کرد: این موضوع به صورت علمی اثبات شده نیست و بحث مسمومیت توسط شکارچیان مطرح می شده است و دلائل کافی برای آن وجود ندارد.

مدیرکل دامپزشکی مازندران در ارتباط با وضعیت بیماری فوق حاد پرندگان در کشورهای حاشیه دریای خزر،بیان کرد: اطلاعی در این ارتباط ندارم اما  کشور ما به لحاظ ابتلا به آنفولانزا فوق حاد پرندگان جز کشورهای پاک محسوب می‌شود.

وی درباره احتمال انتقال این بیماری به مزارع تولید گوشت سفید،بیان کرد: این موضوع بستگی به مراقبت‌های خود فعالان و مدیران و متولیان واحدهای تولیدی دارد.

رضوانی خاطر نشان کرد: نه تنها بیماری فوق حاد پردگان در صورت عدم مراقبت ممکن است واحدهای تولیدی درگیر دیگر بیماری‌های مرسوم این فصل شوند.

به گزارش کیاپرس  مازندران ۱۴درصد از گوشت سفید مورد نیاز کشور را تامین می کند و در صورت فعال شدن همه ظرفیت‌های تولیدی این استان امکان تامین نیازمندی‌های خاورمیانه وجود دارد.

در حال حاضر در  دو هزار و ۵۰ واحد جوجه ریزی به تعداد ۱۹۵ میلیو;ن قطعه انجام می‌شود.

انتهای پیام/