علی قاسمی امشب در جلسه شورای آموزش و پرورش که در باشگاه فرهنگیان با حضور استاندار مازندران برگزار شد، اظهار داشت: سال تحصیلی 93 – 94 سه هزار و 931 مدرسه در استان ساماندهی و برای پذیرش دانش‌آموز آماده شد.

وی با اشاره به اینکه 20 هزار و 477 کلاس درس، 479 هزار و 155 نفر از دانش‌آموزان را در خود جای داد، افزود: 248 هزار و 849 نفر دانش‌آموزان دوره ابتدایی و بقیه در مقطع متوسطه اول، دوم، هنرستان، پیش‌دبستانی و آموزش استثنایی هستند.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران ادامه داد: براساس ارزیابی وزراتخانه، آموزش و پرورش مازندران در پروژه مهر 93 از 100 امتیاز 97/73 درصد رتبه عالی و برتر را کسب کرد.

خبرگزاری فارس: انتصابات در آموزش و پرورش مازندران با شیب ملایم انجام می‌شود

قاسمی، انتخابات دانش‌آموزی، افتتاح خانه مربیان، آیین تجلیل از نخبگان فرهنگی و پرورشی، اعزام دانش‌آموزان به اردوی راهیان نور، اجرایی شدن بسته حمایتی مدارس غیردولتی را از اقدام انجام شده آموزش و پرورش مازندران دانست و گفت: نخستین دوره المپیاد ورزشی درون مدرسه‌ای، جشن آغاز آموزش قرآن پایه اول دبستان، افتتاح هشتمین آزمایشگاه نانو تکنولوژی در پژوهش سرای نور، همایش فرهنگ یاران ترافیک و همیاران پلیس از سری برنامه‌های ما در مهر ماه سال‌جاری بود.

وی با بیان اینکه حضور اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در مازندران و بازدید از پروژه‌های آموزشی سبب رفع مشکلات آموزش و پرورش می‌شود، افزود: پیشنهاداتی درباره قانونی شدن صندوق ذخیره فرهنگیان در مجلس، استفاده از یارانه دولتی برای تامین سوخت گرمایشی مدارس مناطق دور دست، استفاده از اعتبارات دولتی برای جبران خسارت مدارس آسیب‌دیده در بحران برف سال گذشته، پیگیری مطالبات فرهنگیان، بحث بیمه یک هزار و 27 نفر از مربیانی که در سال 84 استخدام شدند آموزش و پرورش بالغ بر 30 میلیارد تومان باید پرداخت کند از موضوعاتی بود که مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران یادآور شد: 20 مورد از مشکلات آموزش و پرورش مازندران با حضور نمایندگان مجلس شورای اسلامی مورد بررسی قرار گرفت.

این مسئول با اشاره به اینکه فضای نامناسب دانشگاهی دانشگاه صدیقه طاهره فرهنگیان ساری سبب سختی و در مضیقه بودن دانشجویان را به‌همراه دارد، اظهار داشت: فضای دانشگاهی فرهنگیان بیشتر مرکز آموزش و پژوهش آموزش و پرورش بوده و یک مکان مدرسه‌ای است.

قاسمی با اعلام اینکه در حال حاضر دو هزار مدرسه و 6 هزار کلاس درس مدارس مازندران هوشمند سازی شده است، تصریح کرد: با اعتبار دو میلیارد تومانی که به آموزش و پرورش تزریق شد امسال 300 مدرسه مازندران هوشمند می‌شود.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش مازندران نیز گفت: آموزش و پرورش در سند تحول بنیادین دو راهکار جذب نیروی متخصص و تقویت نیروی تخصصی و زیر بنایی را در دستور کار قرار داد.

عیسی میرشفیعی با بیان اینکه آموزش و پرورش مازندران با 99/8 درصد رتبه نخست در پوشش قبولی پایه اول ابتدایی را دارد، افزود: آموزش و پرورش مازندران 99/7 درصد پوشش واقعی تحصیلی دوره ابتدایی را به خود اختصاص داد.

این مسئول با اشاره به اینکه امسال 100 درصد دانش‌آموزان زیر پوشش تحصیلی آموزش و پرورش قرار گرفتند، خاطرنشان کرد: سال گذشته 217 نفر دانش‌آموز بازمانده از تحصیل داشتیم که امسال همه زیر پوشش تحصیلی آموزش و پرورش قرار گرفتند.

میرشفیعی در پایان از کسب رتبه دوم کشوری در توسعه کمی و کیفی مجلات رشد در آموزش و پرورش مازندران خبر داد و گفت: 12 دانش‌آموز مبتکر دوره ابتدایی مازندران در جشنواره جابرابن‌حیان حضور یافتند.

اشتراک این خبر در :